Jump to content

Столе

Члан
 • Број садржаја

  499
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Столе

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 1. Несаница Сутра ћу бити будан сада ме снови зову, зове ме санак чудан прави реалност нову. Не бих сањао тако да могу баш да бирам, сан се наметне лако а ја само солирам. Немам куда да бежим ово су снови моји, понекад се најежим али их бројим, бројим. Чујем већ прве петле а ја сам још увек будан, звезде све мање светле - мори ме санак чудан.
 2. 7896634 Атеиста који прати хороскоп? Сујеверни атеиста? Вероватно је убачени агент у атеистичке редове. Ма шта вероватно! 190% сигурно.
 3. Па брате сестро, ово је право питање! Јел знаш неку такву особу да ме упознаш са њом? Особу која би ме "усвојила" овако блесавог а да је у исто време способна да доноси боље одлуке од мене и да ме при томе воли. Можда сам "мало" петерао са питањем. Ипак би требала да ме боље познајеш да би могла да ми препоручиш адекватну особу.
 4. Ма јок бре сестро. Мислећа бића цене кад је неко свестан својих слабости. Ови који нису баш мислећи нису моја циљна група па ме и не дотиче много шта они "мисле". Логички следи да ауторитет уопште нисам срозао у својој циљној групи.
 5. Оћеш да кажеш да нисам стручан и да угрозиш мој ауторитет на форуму?
 6. Па немој сестро да нас гураш у исти контејнер. Кад почнемо да смрдимо један другом - ту настане хаос. Наравоученије: "Смеће" треба класификовати. Свако иде у свој контејнер. Није лепо да се ја као пластика гурам у истом контејнеру са картоном. И тако то...
 7. Ваљда зато што имам разлога :.mislise. Иначе, да немам разлога не би ја то радио никад.
 8. Немој да чекаш на одговор. Не верујем да ће ти се јавити нека. Знаш зашто? Зато што већина нас мисли да јесмо способни и за оно за шта нисмо. И лудаци мисле да су паметни. Није поента приче у томе шта неко мисли о својим способностима. Поента је у томе за шта и колико је реално способан. Овде се намећу два питања: - За шта и колико је способан мушкарац и - За шта и колико је способна жена. Од тих питања треба почети. Одговори ће доста рећи али то ће бити превише површно и генерално. Одговори ће само описати типичног мушкарца и типичну жену. Проблем је што нисмо сви типични. Да би смо
 9. Непознати мислилац је једном рекао: генерализовање је увек погрешно 8086.gif
 10. Из ове реченице је јасно да ти ниси феминисткиња. Ти си јака жена. Е сад се ти као јака жена бориш за права слабих жена. Ја лично не могу да дам иста права свима. Не могу да понесу толики терет. Било би то окрутно са моје стране.
 11. Ма не цимај се много око тога. Ако си добар четник и диверзант вероватно знаш да мораш добро да познајеш непријатеља да би ти акција успела. ПС Ово је само наша извиђачка чета. Диверзантска база нам је на другој теми :1736_action:
 12. Ако имају свест о томе онда нису глупе него "глупе". У ствари, нико ту није глуп. Сви смо само деца која мисле да су велика. Неки су свесни тога а неки јок. У друштвеним односима а и у мушко-женским увек жели да доминира особа која није свесна тога. Јадна "деца"
 13. Јеси сигуран за жеМски део администраторског тима? Њих нико још увек не познаје довољно. :1736_action: Са старом ИП адресом је сад све у реду. Хвала на труду свима који су помогли
 14. Па јесте бре брате, ал ја никако да успем да то некоме објасним. Ћу се обесим поред овакве администрације.
×
×
 • Креирај ново...