Jump to content

Pisac Pisac

Упознавање
 • Број садржаја

  22
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

2069 посетилаца

Pisac Pisac's Achievements

 1. Био сам више пута у поменутом манастиру и јако је лијепо. Нека Бог чува мати Харитину и сестринство манастира. Манастир Бања Чувај Боже, манастир Бању нека буде вечно у добром стању! Нек се вечно одатле Твоја реч шири, сваком ко га посјети нек се душа смири. Сачувај Боже, његово сестринство, нек је вјечно међ 'њима јединство! Нека се у срцима њиховим никад не јави туга, понизно Те моли недостојни слуга. Немања Родић
 2. Абортус је - мушки и женски грех Абортус је други грех по величини одма после самоубиства. Абортус је одбацивање Божијег дара и Божије воље. Жене се спасавају кроз рађање, и Господ им шаље децу зарад њиховог спасења и умањења греха. Најопасније је лаж лекара која гласи ДЕТЕ НИЈЕ ЖИВО ДО ТРЕЋЕГ МЕСЕЦА, ТО ЈЕ ЗАМЕТАК, ФЕТУС ИЛИ ЕМБРИОН!!!!!! ОПАСНА ЛАЖ!!!!! ЗАМЕТАК , ФЕТУС ИЛИ ЕМБРИОН НЕ ПОСТОЈИ, ТО ЈЕ САМО ЛУКАВО ОСМИШЉЕНА РЕЧ КАКО БИ СЕ ВАЖНОСТ ДЕТЕ...

 3. Pomaže Bog! Moj životni cilj je da se oženim i steknem djecu, nakon toga bi mogao mirno otići Gospodu.
 4. Kaže, vi koji Hristom krstiste u Hista se obukoste, put Boži nije lak i to što se mužimo znači da smo na pravom putu, jer i sam Gospod je prošao stradanje, ali je tim stradanjem darovao život vječni! Tako i mi moramo proći svoje lično iskušenje i stradanje, kako i mi mogli ući u carstvo nebesko!
 5. Ja се слажем са констатациом да има изузетака, јер има лјуди који су спремни да веома озбиљно дискутују о разним темама! Зато би искористио ову прилику да позовем све оне који желе да дискутују и покрену теме које се тичу православлја, да се придруже facebook групи Пјесников форум! Дођите да дискутујемо заједно свему Што се тиче Господа и Цркве његове!
 6. Bog je poslao sina svog da nam pokaže kako treba da se odnosimo , kako prema samom njemu, tako i prema drugim ljudima, tj. svojim bližnjima! To je prije svega ljubav pod svaku cijenu, koja se manifestuje kroz kotkost i smirenje, jer sam Isus reče,naučite se od mene jer sam krotak i smiren i naćićete mir dušama vašim! Nije Bog ubio sina svoga, vec je kroz njegovu "smrt" pokazao da ona nije kraj već samo prelaz iz prolaznog u vječno! Ja sam put istina i život i ko mene slijedi i kada umre živece vječno, reće Gospod!
 7. Naravno sve je Božim rukama i onako nam je sve dao pa nam može sve i uzeti! Ali Bog sigurno nevoli lijene ljude i one koji neće ništa da urade za sebe, naše je da se borimo i od sebe bolje ljude stvorimo! Nije sramota traziti pomoć i priznati svoje slabosti!
 8. Imam ja hvala porodicu koju sam ja jednim djelom izdržavao, djelom stariji brat. No i pored toga za bolji život treba mi neko ko bi mi pomogao da budem što samostalni, jer moji roditelji svakim danom sve stari i stari, sve teže mogu da odgovore na moje svakodnevne potrebe. zbog toga sto starost uzima svoj danak. Brat će sutra imati svoju porodicu, a šta ću ja? Udom ne želim, jer sam tamo već bio i bilo mi je kao u paklu! Zato mi je potreban pesonalni asistent.
 9. Ja sam iz Republike Srpske, u mojoj republici je prosječna plata, 400 eu ili 800 km, po zvaničnoj statistici, ali situacija je teška 90% ljudi ne radi prosješna plata u republici srpskoj, prema statistici je 400 eu ili 800 km, no 90% stanovništva nije zaposleno!
 10. Да би инвалид живјео као здрав човјек треба му пуно новца, јер ти треба асистент, јер код нас држава то слабо даје! А та асистеција код нас кошта песто еу, а остало да се не прича!!!
 11. Морам признати да још нисам, али хоћу! Међутим постоји један промлем, у малим мјестима као што је моје нема пуно вјерни људи, а притом су ти људи стари, тако да је то веома тешко реализовати! Зато сам мислио да се у акцију укључе организације попут "Светосавске омладине и сл. Наравно ту су наши свештеници, без чијег се благослова ништа не може!
 12. Помаже Бог драга браћо и сестре, Ја сам Немања Родић. Од рођења сам везан за инвалидска колица и оно што ми највише смета је чињеница што не могу самостално ући у Храм Господњи, с обзиром да већина храмова нема стазе за инвалидска колица. Оно што охрабрује јесте чињеница да се храмови прилагођавају особама у колицима. но то није ни изблиза довољно, јер још увјек већина храмова, посебно у малим мјестима нису прилагођени оси! Морам признати да сам размишљао о решењу овог великог проблема за све особе са инвалидитетом који не могу без туђе помоћи ући у цркву и дошао на идеју, да се организује помоћ при уласку у храм, за све оне којима је она потребна. Та помоћ би се састојала у томе да брат волонтер сачека брата или сестру у колицима истред храма, те да му помогне да уће унутра и присуствује служби Божијој, те по завршетку свете Литургије помогне при изласку из храма. Ова помоћ је привременог карактера и трајала би док се храмови Господњи не прилагоде оси, тј не изграде одговарајуће стазе и људима у колицима омогући несметан улазак . Користим ову прилику да Вас подсјетим да почиње Божићни пост који се састоји не само у уздржању од мрсне хане, већ и у уздржању од ружних помисли и лоших дјела, а оно што је најважније пост је вријеме када се чине добра дјела! Ткође Вас подсјећам, да без милосрђа, искрене исповјести и причесћа нема ни Царства Небеског. Зато Вас молим да поджите ову идеју и на тај начин допринесете спасењу како своје, тако и спасењу душе свих оних који желе ићи путем Господњим, али их тјелена неспособност омета на том путу! Шта мислите о изложеној идеји? Свако добро од господа, Немања Родић
×
×
 • Креирај ново...