Jump to content

ЛазарСРБ

Члан
 • Број садржаја

  5
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 1. Васкрс је био на дан бомабрдовања Београда 1944.
 2. А зашто као и увек ми Срби морамо да оспоравамо и критикујемо нечији труг и рад,иако скоро ништа од њега нисмо видели....Хајде да видимо како ће се ствари одвијати,а не да одмах насрћемо.Свима нам је у интересу,надам се,да се помире посвађана браћа,а не да се наставе расправе о томе ко је био добар,а ко лош које воде само ка већој несрећи.
 3. Слажем се ја да је то све требало показати,али епизода онда не би трајала 45 мин...Запамтите да је 'Равна гора' само један циклус од 10 епизода која покрива период од 5/6.априла па до 13.маја исте године,те не сумњам да ће бити приказане сцене пожртвованости и херојства војника иако се знало да нисмо никакве шансе имали да успешно бранимо државу
 4. Можеш ли ми рећи где су ти коментари,пошто не могу да их нађем у овој збрци?
 5. Не знам за вас,али на мене је прва епизода оставила јак утисак.И питам се да ли је те 1941-е могло бити другачије?Све у свему није лоше за прву епизоду,али прерано је давати критике или похвале....Ја се из свег срца надам да ће ова серија помирити подељену Србију и код младих пробудити осећај патриотизма и поштовање према прецима који су дали животе за Отаџбину,не битно да ли су били Четници или Партизани.
×
×
 • Креирај ново...