Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Милијана Џодић

Члан
 • Број садржаја

  26
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Милијана Џодић

 1. Одлично созерцавање и веома поучно, утеха страдалницима...
 2. Е жалости, као дете на Кошарама, захвалише му се лепо за све...
 3. Познајем свештеника, пријатељ ми је и увек је ту.
 4. Pisaću latinicom jer verujem da ti je lakše da čitaš, nije to do tebe, u crkvi se ni ja ne osećam kao deo Crkve, a trebalo bi, lako je izjašnjavati se kao pravoslavac, teško je to biti, jaki smo na busanju u grudi, na delima slabi, mlaki i nikakvi, samo ti stoj i živi veru i briga te ko šta misli, da misli ne bi ni pisao tako kao gore pomenuti
 5. Није теби оче Иво ласно, шаптат глувим и слепима намигиват, о Цркви им причат Живој, они оче у њу не улазе, са врата им језик на нас сикће кад би могли и нас би распели а све службу Богу чинит мислијаше.
 6. Ја мислила да чекамо Христа, оно епископе који нису ,,хировити администратори и банкет мајстори,, ... у којој сам ја заблуди?!
 7. Има ту проблем, прво девојка нека одговори иде ли на Литургију, пости ли, Причешћује ли се уопште, јер нисам сигурна да то питају у Туману.
 8. Прво позови свештеника да ти освешта кућу, држи се поста, исповести и Светог Причешћа. Молитве без Литургијског живота не верујем да могу да упале, то ми личи на магијску радњу ако се не Причешћујеш. Бог на помоћ.
 9. Ма људи ово је намештаљка, да ли је ико слушао ишта од владике Порфирија, он овако не говори, овим дијалектом.
 10. Владика Порфирије овако не говори као први, ни десетлећима ни организирао, ни функционирам, ... а кокарду волим и војводу Ђујића, тако да владико певај до миле воље могу да ти пљуну душмани под прозор, само ти буди светиљка и не бој се клевета.
 11. Благо њему што ти рече, да мало памети има причешћивао би те сваког дана. Вероватно никада није чуо за проту Голијана, нема он времена за то, није њему посао да спашава људске душе, нека га...
 12. Господ је рекао ,,да не зна левица када даје десница,, , још је рекао да ми нећемо знати кад смо учинили добро или нисмо, осећај по коме знамо да је добро дело учињено преко нас од Бога је кад се неко захвали, а ти осетиш срамоту. Иначе подсетник за добра дела је математика и фарисејство које није добро. Дати просјаку који се осећа на алкохол није добро дело, купити му ручак јесте. Имам један снимак који ме је јако потресао и ако успем поставићу га на ову тему. https://www.facebook.com/video.php?v=799570833443729&pnref=story
 13. Ја прославих 8. март, саборно, причестих се и већи дар на овом свету нисам могла да добијем, ето врло сам захтевна
 14. Једноставно не може да остане на нивоу књиге, свака прочитана књига остави траг и практикује се у само својој мери, некада сам се чудила људима који прочитају комплет књига Достојевског нпр и као да су читали стрип ,,Загор те хеј ,, , сада ме то не чуди, то је та мера.
 15. Маји и Милану царство небеско, нека Господ да снаге оцу Синиши да издржи ову бол
 16. Ја бих тражила духовника другог, ако ја сматрам да треба да се причешћујем сваке литургије јер нећу ја бити за недељу дана ,,достојнија,, , увек ћу бити недостојна. Није ми јасно зашто људе плаше Светим Причешћем? Нама је то дар, не по заслузи, него по љубави.
 17. Енизе нас Бог не кажњава, све што нам се деси лоше је зато што ми погрешимо (грех=погрешка=скретање са правог уског пута), Исус Христос наш Бог ,,није се искупио,, већ је нас искупио својим добровољним распећем, нас је спасио смрти.
 18. Ја сам тражила да се причешћујем сваке Литургије и то радим и не тиче ме се шта ко мисли, знам колико сам слаба, знам да ,,Је дошао да спаси грешнике од којих сам прва ја,, и са страхом Божјим, вером и љубаљу ПРИСТУПИТЕ КАЖЕ ГОСПОД. Шта да радите? Борите се! Кажите нека ми је на осуду, моја је осуда, мој је лек, мени је на спасење и живот вечни, ето то радите,вичите ако треба. :https://www.pouke.org/forum/blog/121/entry-911-%D0%B2%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%98%D1%83%D1%9B%D0%B8/
 19. На многаја љета, све је отац ђакон рекао, све се може искористити на корист и на штету.
 20. Ненаде, ја сам подесила и мобилни и на њему пишем ћирилицом, постоји та опција, иначе знам да пишем латиницом но нећу, ај лав ћирилицу
 21. Ако ми посматрамо свештеника као човека моралног или неморалног онда наша вера није вера.На Светој Литургији се спаја небо и земља, ту је наш Господ, Пресвета Богородица, Анђели, Арханђели, Светитељи, сви који се моле за нас и наше спасење. Дакле уколико тада мислимо о моралности свештеника ми немамо шта да тражимо у Господњем храму нити смо део цркве јер нема у нама ни трунке страха Божјег. Нама Господ не говори будите морални, говори да имамо љубави и милосрђа и као принос само тражи покајање, не безгрешност и ко сам ја онда да мислим о Божјем слуги и да му на било који начин судим?
×
×
 • Create New...