Jump to content

Милијана Џодић

Члан
 • Број садржаја

  26
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Милијана Џодић

 • Ранг
  Почетник

Скорашњи посетиоци профила

2107 посетилаца
 1. Е жалости, као дете на Кошарама, захвалише му се лепо за све...
 2. Познајем свештеника, пријатељ ми је и увек је ту.
 3. Pisaću latinicom jer verujem da ti je lakše da čitaš, nije to do tebe, u crkvi se ni ja ne osećam kao deo Crkve, a trebalo bi, lako je izjašnjavati se kao pravoslavac, teško je to biti, jaki smo na busanju u grudi, na delima slabi, mlaki i nikakvi, samo ti stoj i živi veru i briga te ko šta misli, da misli ne bi ni pisao tako kao gore pomenuti
 4. Није теби оче Иво ласно, шаптат глувим и слепима намигиват, о Цркви им причат Живој, они оче у њу не улазе, са врата им језик на нас сикће кад би могли и нас би распели а све службу Богу чинит мислијаше.
 5. Ја мислила да чекамо Христа, оно епископе који нису ,,хировити администратори и банкет мајстори,, ... у којој сам ја заблуди?!
 6. Има ту проблем, прво девојка нека одговори иде ли на Литургију, пости ли, Причешћује ли се уопште, јер нисам сигурна да то питају у Туману.
 7. Прво позови свештеника да ти освешта кућу, држи се поста, исповести и Светог Причешћа. Молитве без Литургијског живота не верујем да могу да упале, то ми личи на магијску радњу ако се не Причешћујеш. Бог на помоћ.
 8. Ма људи ово је намештаљка, да ли је ико слушао ишта од владике Порфирија, он овако не говори, овим дијалектом.
 9. Владика Порфирије овако не говори као први, ни десетлећима ни организирао, ни функционирам, ... а кокарду волим и војводу Ђујића, тако да владико певај до миле воље могу да ти пљуну душмани под прозор, само ти буди светиљка и не бој се клевета.
 10. Благо њему што ти рече, да мало памети има причешћивао би те сваког дана. Вероватно никада није чуо за проту Голијана, нема он времена за то, није њему посао да спашава људске душе, нека га...
 11. Господ је рекао ,,да не зна левица када даје десница,, , још је рекао да ми нећемо знати кад смо учинили добро или нисмо, осећај по коме знамо да је добро дело учињено преко нас од Бога је кад се неко захвали, а ти осетиш срамоту. Иначе подсетник за добра дела је математика и фарисејство које није добро. Дати просјаку који се осећа на алкохол није добро дело, купити му ручак јесте. Имам један снимак који ме је јако потресао и ако успем поставићу га на ову тему. https://www.facebook.com/video.php?v=799570833443729&pnref=story
 12. Ја прославих 8. март, саборно, причестих се и већи дар на овом свету нисам могла да добијем, ето врло сам захтевна
×
×
 • Креирај ново...