Jump to content

Josip Broz Tito

Члан
 • Број садржаја

  44
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

1024 посетилаца

Josip Broz Tito's Achievements

Напише по коју

Напише по коју (3/9)

38

Форумска репутација

 1. Nakon optužbi SAD da "Laboratorija Kasperski" pomaže sajber špijunažu Moskva odgovorila. "Potez SAD je nelojalna konkurencija". Izvor: Tanjug petak, 15.09.2017. | 07:28 Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je izjavio da diskriminišući koraci protiv "Laboratorije Kasperski" bacaju senku na ugled SAD kao pouzdanog partnera, a za Kremlj takve akcije američke strane predstavljaju manifestaciju nelojalne konkurencije. "To u celosti baca senku na imidž naših američkih kolega kao pouzdanih partnera zato što su takve akcije na nivou nelojalne konkurencije, na nivou kršenja svih međunarodnih trgovinskih pravila i, naravno, imaju za cilj podrivanje pozicija konkurentnih ruskih kompanija u svetu, u ovom slučaju 'Laboratorije Kasperski'. To je za žaljenje", odgovorio je Peskov novinarima na pitanje da li ova odluka utiče na rad ruskih kompanija na zapadu, prenosi Sputnjik. Prema njegovim recima, država će "gde god je to moguće" podržati kompanije kao što je "Laboratorija Kasperski". "Laboratorija Kasperski" je saopštila da kompanija ne pomaže nijednoj vladi u pokušaju sajber-špijunaže ili agresivne aktivnosti u sajber-prostoru. Kompanija je izjavila da su optužbe američkih vlasti zasnovane na lažnim i netačnim podacima i uverena je da će istraga potvrditi neosnovane optužbe. Ministarstvo za unutrašnju bezbednost SAD je ranije saopštilo da sve državne ustanove u zemlji moraju da prekinu da koriste proizvode "Laboratorije Kasperski" u roku od tri meseca zbog navodnih veza pojedinih predstavnika te kompanije sa ruskim obaveštajnim službama. Ruska kompanija je saopštila da je razočarana odlukom SAD i dodala je da nikada nije pomagala niti će pomagati u sajber-špijunaži ili agresivnoj delatnosti u sajber-prostoru neke države. b92
 2. Ispričavam se drugu Đogu, greškom sam namjesto Đogo napisao Đoko. Vidim da se na Fejsu uhvatio za tu moju grešku kao da je bila namjera.
 3. Duže sam od tebe na ovom forumu. Nisam ja kriv što mi je moderacija brisala poruke. Šta sam pogrešno preneo? Iskopirao sam ono što je Đogo postavio u status. Njegovo je pitanje da li treba novi pravoslavni sajt, moje je pitanje šta mislite o tome.
 4. Nikakvu represiju nisam vršio. To je sve propaganda piskarala Mike Špiljka, koji je tada kada sam ja bio živ pisao protiv zločinca Mihajlovića i njegovih četnika, a čim sam umro taj isti Drašković se okrenuo, otišao u Ameriku i od četnika i CIA uzeo pare da piše protiv mene. Sve je on to izmislio!
 5. Lijepo su me nacrtali. Točno je da ovdje gdje sam sad ima dosta drugova popova. Nije točno da je sve oko nas crveno, više je nekako u duginim bojama.
 6. Pouke imaju forum. To je upravo ono što Đoko zamjera.
 7. Ovo bi trebalo biti kao neka šala, doskočica, pošalica, jeli? Predsjednik mora pokazati da ima moć. To nema ništa s komunizmom. To je stvar politike. A te kuće i ljetovališta...to su drugovi tako izabrali i odredili. Malo sam se ja tu šta pitao.
 8. Javljeno nam je da uskoro prestajemo.
 9. Joška nije pravi komunist. No ja mu opraštam, kao i ostalim srbima.
 10. Hajde, hajde, lijepo priznajte da vam je bilo lakše biti komunistima nego sad pravoslavcima. Pa ja sam vas ustvari spasio od mračnjaštva popovskog. Evo pogledaj kakvi ste sad. Svi ste potonuli ko Titanik.
 11. Eto vidiš. Lakše ste svi bili Tito, nego Isus. Jer Tito je realan!
 12. Ličanku mi nemoj dirati. Srce me moje boli kad se sjetim kako smo bili razdvojeni, ali moralo se tako zbog države. Ja zbilja ne znam kako svi ovo za svinjsku glavu znate. Moguće da sam nekom drugu ispričao pa da je on to nekom prenio a posle neko zapisao.
 13. Evo ja sam uspio 37 godina
 14. Jeli bogati kako se ti toga sjećaš kad je to moje sjećanje?
×
×
 • Креирај ново...