Jump to content

ИгорМ

Члан
 • Број садржаја

  1457
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Community Answers

 1. ИгорМ's post in Шта вас води кроз живот? was marked as the answer   
  Христос
   
   
  1. Љуби Господа Бога свога свим срцем својим и свом душом својом и свим умом својим и свом снагом својом.
  2. Љуби ближњега свога као самога себе.
   
  Искрено, тежак и трновит пут. Имам својих тренутака када осетим да ми је и све време живота мало да се духовно напојим а опет и периода када се осетим испуњен као "fully charged". Морам признати да чешће падам него што устајем али ми баш то даје снаге да се борим. Бивши спортиста, шта ћу остао ми спортски дух Без обзира у ком правцу организовао свој живот (мислим на пут који води у брак и породицу, напредовање на професионалном плану и све друго, чак и најмања ситница која чини живот свакодневнице) тешко да могу замислити себе сада и времену испред себе а да не мислим на Христоса и однос према другима који проистиче из две највеће заповести. Јер другог пута, ма шта радио и како год зарађивао за живот и напредовао (на поштен начин), који би ме водио до истог циља, не видех.
  Да ли би могао и без таквог односа према животу и другима? Можда али би био као какав мобилни телефон са свом оперативном, техничком функционалношћу који се полако гаси са поруком "battery low". Да сам телефон без батерије и пуњача као човек без Бога.
   
  Да ме не схвати неко погрешно, аналогија и није нека и не доживљавам веру, Цркву, Бога... као какав сервис које ће ме испунити када ми је "фрка са унутрашњом батеријом". Познајем своје битке, свугде стићи али без Бога нигде.
×
×
 • Креирај ново...