Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Миша Матић

Члан
 • Број садржаја

  20
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Миша Матић

 • Ранг
  Почетник
 • Рођендан 09/15/1970

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Београд

Скорашњи посетиоци профила

872 посетилаца
 1. Морам да признам да нисам очекивао да ће неко рећи да не зна да напише своје име ни латиницом, а ни на енглеском и то без предумишљаја....страшно чега све има под капом небеском.
 2. Ти ћеш да ми причаш о гибаничарима, а ни своје име не знаш да напишеш sHa_sarcasticlol
 3. Не гласам за комуњаре, гласао сам за Коштуницу, ако те то занима, а за двери скојевске и радикалне комуњаре гласају они који ни своје име не смеју да напишу.
 4. Какав комуњарски песмуљак, ужас.......зар ђенерал Михаиловић и не задоби Царство небеско јер је носио своје име и своју браду до краја.
 5. Предпостављам да је већина учесника овог форума крштена, али се мало ко представља својим крштеним именом. Да ли се то људи стиде свог крштеног имена или се плаше нечега, па се представљају разним псеудонимима или туђим именима?
 6. Није тема да ли би му ја купио дрогу, већ да ли би му позајмио новац, ај поново.
 7. А замисли да мора да врати дуг, или ће га убити ако не врати, а ти му ниси дао? А могао си.... твоје расуђивање није баш разборито у том случају.
 8. Па шта, нек троше на шта им воља, ко сам ја да им одређујем шта ће да раде?
 9. Цицијашење нема оправдање, дајем зато што тражи. Ко не тражи, не дам! А и тих фраза ми је превише, какав ексер и будући сандук, то су обичне глупости.
 10. Синоћ сам локалном просјаку купио пиво, а Васи џанкију дао 200 динара. Видим да су данас обојица живи, траже још, ал данас нисам имао пара.
 11. Реч је о одговору на другој теми, тако да све што си написала је ван контектста. Изгледа да само имаш жељу да контрираш. На комуњаре се иде свим расположив, али не треба ни гинути улудо, а понајмање им снисходити.
 12. Наравно да сам на комуњаре кренуо ногом, јер видех да су многи попут тебе кренули главом, па остали без памети.
 13. Онда опет не дај! Решење је не давати и борити се за мир у свету! А наркомани нек се сналазе, за њих нема милостиње! Нек поцркају, без нашег учешћа у њиховим животима.
 14. Ја сам за то, да кад ми траже, а ја имам, треба да дам, без уплитања у решавање проблема накоманије или белог робља. "И царску круну да носи, ако тражи, дај му."
×
×
 • Create New...