Jump to content

Жедни

Члан
 • Број садржаја

  703
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Последњи трофеј

Жедни је имао/ла садржај са највише реакција!

О Жедни

 • Ранг
  Наш човек
 • Рођендан 11/01/1993

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Интересовање :
  Живот и спознаје.

Скорашњи посетиоци профила

11136 посетилаца
 1. Христос се роди! Сећам се да смо имали ође негде тему о иконама у доброј резолуцији. Зна ли неко где могу да пронађем тему? :)

  1. Милан Ракић

   Милан Ракић

   Ваистину се роди! Ево ова тема можда:

    

 2. Жедни

  Шта вас вата...

  Вата ме одушевљење што је ова тема из 2009. и што ју је отворио Моцарт и исто ме вата разочарење што више не пише на форуму.
 3. Знам да нема никакве везе са темом, да ли је неко од вас одгледао прву сезону серије Vestworld. Кажу да ће по популарности бити нови ГоТ, кад се ГоТ заврши.
 4. Жедни

  Шта је смисао?

  Mogućnost ostvarenja snova je ono što čini život zanimljivim i što mu daje smisao.
 5. Жедни

  Шта је смисао?

  Ево сад спремам испит из Психологије у оквиру лекција Развојне кризе и ментално здравље, помиње се Тероија базичних ослонаца чији је аутор Бергер. Бергер говори у тим ослонцима о смислу постојања. Он каже да је сврха у субјективном доживљају појединца, тј. свако од нас има нешто за шта смарам да је смисао његовог постојања. Такође по њему смисао чине вера, нада и сврха и они су градивни носиоци сваког "смисла" у "бесмислу".
 6. Жедни

  Шта је смисао?

  Смисао, то је праћење истинe без обзира где води. Чак и по цену како оно каже Киплинг. Ако можеш да сабереш све што имаш И једним замахом ставиш све на коцку, Изгубиш, и поново почнеш да стичеш И никад, ни једном речју не поменеш свој губитак
 7. Шта знам није била лоша, мени је некако све прошло тако брзо. Брзо у смислу Тирионов састанак са Џејмијем или Џонов одлазак на Зид. У неким другим епизодама, они би путовали по три епизоде. Мало је смор, јер је претходна е 4 била предобра. Иначе, убија ме ово чекање епизода. Следећу сезону, чекам да цела изађе па гледам.
 8. Воду из камена не можеш пити очима без маште. Тамо где теку сумње не назире се пут светлости. Имеђу твоје непрестане песме стоје три трена тишине. Они све говоре...
 9. *** У твом оку од процветале зове фазани носе јаја. Показаћу ти океан иза горе од жита aко ми покажеш дете које се у теби игра мајке. Док спавамо у тућој стварности Грли нас мрак који додирује капке живота. Чекам да се пробудиш у последњем диму до краја изгореле жеље. Ово што сам ти рекао док ћутим Не умем више ником да изговорим.
 10. Инок Одавно ме вуче мир инока. Столничким хитрим кораком, Светосавским босим ногама, свету земљу газим љубећи. Пут је моj пут крста. Видим своју скуфију у скривеном скиту на Атосу, док узносим тишином грешност на прочишћење. Душа ми иште парман за плећа покајна, хоће да се обећа светлости. Порта да буде цела пустиња, храм Господњи срце покајно и чисто. Светли се молитва из дубине мрака, ковитлаво дарујући сузе. Господе Исусе Христе сине Божији помилуј ме грешног.
 11. Маска побожности не скрива пространства душе. Ти и ја, само смо незгасла жеља дечија одрасла у свитања сумње, на чијим рукама спознасмо да не познајемо дубине у које загледани упорно себе тражимо.
 12. Драга браћо и сестре, ако будете били у могућности, дођите, да нас буде у што већем броју.
 13. Ово је неко од мојих пријатеља избацио на феју давно, ја копирао јер ме је текст одушевио, ево шта каже: ВЛАДИКА ЈОВАН ЋУЛИБРКПитање: ,,Оно што је мене као верника и љубитеља rock’n’roll-a збунило јесте књига монаха Арсенија ,,Бог и rock’n’roll.“ Можете да ми прокоментаришете то?"Владика Јован: ,,Што се тиче овог првог питања, ја сам о томе говорио прошли пут, не бих се понављао, то је, говорећи о три модела у Југославији која су развијана када је у питању поп култура. Један је онај по коме Словеначки, да кажем, по коме је поп култура саставни део националне културе и то је Немачки
 14. Апсолутно се слажем! Брутално одрађена епозода! Буквално све што сам прижељкивао да се деси, десило се у овој епизоди. Дракарис!!!
×
×
 • Креирај ново...