Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Zoran Đurović

Члан
 • Број садржаја

  9649
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  59

Everything posted by Zoran Đurović

 1. Добро, како ти разумеш аналогију између српске и украјинске аутокефалије? Нећеш ваљда да негираш да је говорио о тој аналогији?
 2. "мој усмени исказ" - а тврди да је ставио наводнике! Максимова давар је као Елохимова! Рече и опредмети! Паралела је била да је српска држава као и украјинска држава добила "аутокефалност" на безакони начин. То @Александар Милојков ваљда није спорно? Или ти мислиш да су Укри добили легално томосом "аутокефалију"? Како је била аналогија, онда Макса сада тврди да је Укри имају легално!
 3. требињски тамбураши... Читају се браћа... Млади доктор цитира прослављеног доктора! Јутрос сам мислио да ово поставим. Предухитрио си ме, није чудо да си Талични Том! Амен! Амен!
 4. Mаксимијада поново дивља! Његова Светост је требало да га пита да ли му је Вартоломеј глава, па би видео како би га Максим назидао... Максим је Григоријеву Жељку подложио да напише ове лажи, а њој су се представили као победници. Млади лавови... Неће се тај зауставити све док га не рашчине.
 5. Макс је затражио опроштај у формули Арија и Јевсемија Никомидијског (тај махер је променио неколико епархија, али је најпознатији по овој столици). Ја бих га гађао са тим ротолом у главу. Нико њега није могао схватити погрешно, а бачком је јео џигерице месецима. И сада је узео да се сеири и ову веселницу, новинарку Жељку, да увлачи у пропаст. Ерго, први извештај није био никакав фалсификат, јер је Макса писао покајно писмо, а сада га представља другачијим, тако да је и сам @Александар Милојков помислио да није било никаквог писма. И да је као други извештај "оригинал". Насео на Максину причу. Већ смо са скеновима факсимила показали који је то лажов. Зато је Буловић сада осетио потребу да да и са овог покајничког писмо скен. Остало је нејасно ко је тражио да се и тај пасус склони накнадно, мада видимо да је у складу са седницом сабора.
 6. Није та, то је паписа Јована. Мада је кажа. Није било. Ја бих Орлеанку и уместо Вартоломеја поставио.
 7. Е, на Стању Ствари је онај шунтави Родољуб Лазић написао текст против мене и ставио цитат са тачкицама. Не капира се. Зато те ствари не треба радити, поготово не кад нагласимо у ком контексту користимо речи.
 8. Ти ми пошљи мејл на пп Алцајмер те ваћари...
 9. Ма све је то случајно. Максим је урадио интервју са пт. Вартоломејом. Знам из прве руке. Може слободно да ме тужи, али би морали да отрују мој извор. Тај петоколонаш наставља да ровари и зато сам му казао да ће га обријати до следећег маја. Њему ђаво не да мира. Ово је заиста била Пирова победа, како си лепо написао. Амери са Трампом не желе сукоб са Русијом. Ово подгревање грађанског рата са бунтом против Зеленског, јер не треба да учврсти власт, је очајнички потез Порошенка и његових сатрапа. У самом Фанару су букнули секс скандали, тако да тај брод тоне. Није први пут да Цариградски патријарси повлаче сулуде потезе. Имамо више јеретика патријараха из Цариграда него римских папа до неподељене Цркве.
 10. Ovaj @александар живаљев је наш Манси или Шварц!
 11. Nemoj Milojku da вређеш религијска осећања! Сада узимају да се иживљавају, а као све је било "у молитвама светих отаца", никакве фрке, све мирно... Рекао сам у старту да Максим не може да пише писмо оправдања. Ја бих га пропитао, и то би било сасвим друго. Сутра, кад га рашчине, опет ће да иде наоколо као Артемије и да пијуче како је неправедно и неправилно рашчињен.
 12. Ти боље тролујеш од ових других. Човек је написао "покајање", али као Арије, и није се покајао за изречене хуле. Зато сам му био написао латинску: Људски је грешити, демонски истрајавати. То је посреди код њега. Пред неупућенима може да се скрива, преда мном не може. Гордост му не да да се покаје. Нису то "појашњења", како би хтео Милојко, него је било притворно и двосмислено покајања, а сада иде наоколо букајући како је победио. Јако је подмукло створење које не преза ни од чега. Ја се гадим на лажове, а показали смо овде да је у 4-5 ситуација слагао. А сада неће ни да одговори на "аутокефалија". Случајно му пали наводници на реч? Оће то...
 13. Никодима су сада обријали! Има око 2 године како сам написао неколико протоколарних писама српским владикама против тог равноземљаша да га рашчине, јер сам видео где срља. Велики црквени суд је сада потврдио одлуку ваљевског. Одсечен је рак. Могли су га рашчинити и пре него је пљунуо на вл Милутина. Мало смо спори, као СПЦ сабор, Ава види унапред и говори. Писаћу кад рашчине Максима, али ћете морати да плаћате за мошти Авине (шишам косу па је чувам са стране, да би тако људи добили мошти, јер не желим да ме комадају после смрти). Ex-capillis (из косе, од косе). Све вам казах унапред...
 14. Пророкова Милојко: https://www.blic.rs/vesti/drustvo/vladika-maksim-se-nije-pokajao-kako-je-vladika-irinej-backi-falsifikovao-saopstenje/vmrhjhy Григоријева Жељка одмах приону на рад.
 15. Не хули! Руковах се са човеком и рекох му што сам видео. Само га заваравате овим коментарима и пуштате да иде у пропаст. Ја му рекох суд Аве римског. Са тиме се никад не бих шалио. Неки су се шалили па се покајали кад их је Господ походио. Максим се не каје, у томе је проблем. Зато је стран Божијој благодати. Када би се покајао, друга песма би била.
×
×
 • Create New...