Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

Zoran Đurović

Члан
 • Број садржаја

  13002
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  129

Последњи трофеј

Zoran Đurović је имао/ла садржај са највише реакција!

О Zoran Đurović

 • Ранг
  Инвентар форума

Скорашњи посетиоци профила

43687 посетилаца
 1. То је увек тако. У нечијим очима мудрост, у нечијим лудост. Овај пак дебејашки видео, који је кобајаги против Амфилохија, само потврђује моје најцрње сумње.
 2. Знам да си плаћен за ово што радиш. Само настави и олакшаваш ми посао. Шкрт је био Господ кад ти је делио интелигенцију.
 3. Фали ти интелигенције, прика. Немам времена да образлажем зашто је то из типика погрешно. - Тебе сам само услишио и навукао да покажем како подмукло наступаш, да кобајаги питаш, а у ствари ти је тактика као фарисеја, садукеја и књижевника: да искушаш. И ту си пропливао. Моје саучешће, а ти булазни колико год ти драго.
 4. Вероватно има и држава из које је налог. Да сам хтео да се служим оваквим средствима од првог дана бих писао под ник нејмом. Једноставно нисам из те приче. Писао сам против фанариота и кад су нам запретили рашчињењем а неки га овде призивали!:)) Мислим на цетињске и тврдошке тамбураше. Нема везе што сам писао за рачун правде - али да не кажем толико претенциозно, али свакако на линији политике СПЦ око Украјинске драме - било би битно и они би поздравили то што би ме Барт рашчинио! Сада ћемо видети да ли сам имао права око САД. За сада је очигледно да је Синод приметио муљачину, јер је наредио повлачење одлука које су амери донели, али ћемо сада видети и расплет. Владика Давид је једног од њих таргетовао и као јеретика.
 5. Не знам само како ће Риле и Понти да преживе ту чињеницу да немам дуплих налога... Добро је да си се врнуо из водица...
 6. Замолио бих @Иван Цветковић да каже овим беспризорним ликовима да сам само са једним налогом. Из Италије је моја ип адреса, ТО ЈЕ ЛАКО ПРОВЕРИТИ. Одакле је Никшићевац, то не знам. Ваљда из Никшића... Друго, Понти се упецао па почео да се копрца као риба у мрежи. Кобајаги поставља питање, а уствари куша. Такве имам и на мом фб, па онда да пренесу одговор тамо где треба. Знам јако добро шта прописују типици, али та посна питања су ми бесмислена. Немам времена да се бавим Понтијевим психозама. Морам да завршим икону за свадбу. Скоро заврших портрет Порфиријев. Није још лакиран. Дакле, није оно што је уживо.
 7. Који си ти бот! Једини си који браниш неодбрањиво! Па кад се зове неко у госте онда се пита да ли је тада слободан, а Амфилохије је знао да тада Патрић није слободан. То се знало још 30 јануара. Ја сам од тада знао да овај путује за САД. Мислио сам да се нешто митрополиту омакло. Но, није. Нити се оглашава поводом тога. На немарну бирократију у Цетињу се изговарао када је замонашио по други пут туђу монахињу. Дакле, пробај поново.
 8. Разумем да си исфрустриран... Није то лако кад Амфилохије позива у госте човека који тог дана је на другом континенту. И то је као све случајно. И зове га да води литије кад оне нису, јер се литије држе четвртком и недељом, а ово је субота. Уз то помера празник Симеона Немање са 26 на 29. А да ли ће СПЦ славити Немању 26 како каже у календарчету, или 29? И онда ми ти после тога кажеш како нисте аутоћефални?! Ма све је ок., релаксирај се дечко.
 9. Јово Капичић ти не би био раван... Зашто је Амфилохије позвао Патријарха 29ог да води литије у ЦГ, а знао је да је овај тада у САД? - Кад ми на то одговориш, онда слободно можеш да лајеш на мој рачун.
×
×
 • Креирај ново...