Jump to content

Zoran Đurović

Свештеник
 • Број садржаја

  14387
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  159

Последњи трофеј

Zoran Đurović је имао/ла садржај са највише реакција!

Скорашњи посетиоци профила

55476 посетилаца

Zoran Đurović's Achievements

 1. Брале, то ти је кад бежиш са часова физике. Дјечарац има озбиљне рупе у свом школовању. - И још каже да смо дискутовали! А за њега је дискусија да излапрда своје гледе и то је то. Аутистична особа.
 2. Глуп си ко ... (упиши шта ти прија). Па Максим ти каже да је то будуће овде, а не тамо негде. Не можеш да кажеш да ћеш сисати мајчино млеко негде тамо. Има да липшеш. То мајчино млеко ће ти сада имати један укус, сутра други; и сутра ћеш имати и другачији однос са мајком. Ти не разумеш да си непријатељ Божије благодати и присуства Бога у овом свету. Зато си уредно негирао реално присуство Ис у евхаристији. Ти си побркао цркву са позориштем.
 3. Попиј ти један енергетски напитак! Ван си приче, брале. Немаш душе. Зато и не качиш о чему причам.
 4. Знате шта? Да се окрене цео свет наглавачке, Ја верујем у ствари које су се десиле. Зовите их знамења или чуда, мени је свеједно. И уживам у томе јер сам протагонериста. Присутан сам у свим молитвама. Јер Милојко лепо рече да смо Христос који се моли. И то је павловско: Само је један посредник, Исус човек. Овде заиста имамо пелагијанске јеретике који се не поистовећују са Христом. - Сигурно је само да ко жели да сачува својх живот, изгубиће га.
 5. Рођени, меа кулпа! Обећах да ћу ти очитати Василијеву молитву јутрос, али имах раскорах. Сутра ћу је очитати, ако ме Бог поживи.
 6. https://www.facebook.com/zoran.djurovic.921/posts/4859792964065132?__cft__[0]=AZX77dmjfm0PwobNrfqUb2hZ7847LtDFuyR5OgmfhthzeXKRKuN8vvL2mFVuYX33Sh6xLDCB0u5lY2m7-T0fAlBgt4n7vOR1iSyz9n1SMjHxSg&__tn__=%2CO%2CP-R
 7. То никада неће схватити. Алаха ми, прочитаћу му данас молитву св. Василија на Петкиним моштима!
 8. Ћилиричар је овде мене критиковао. Прочитао сам и разумео шта мисли. Сасвим ми је безумно да њему припшисујеш да је неки мој секташ. Ти си аутистичан, тако да не чуди да те интересује шта неко други каже. Пре бих рекао да си ти занимљив феномен. Причаш о неким мојим "фановима", а увек се овде видело да се и сукобим са истима. Са друге стране, ти си јасно подривао Синод и Патријархе из твоје базе "аутентичног православља". И сада се сва твоја пљувачина на мој рачун показује као негирање Порфиријеве одлуке. Ти и твоја братија сте се показали трулом причом. Чекам те за Божић да повичеш у цркви да сам недостојан да будем епископ.
 9. Нећеш веровати, дочекала ме ЈАЊЕТИНА И КРОМПИР! А рекао сам тој жени да не спрема ништа, јер доносим раштан и пихтије.
 10. Опасне су то космичке вибрације. - Препричаћу вам још феномена које сам приметио око молитава. Сада идем да однесем раштан у трећу кућу. Сви презадовољни.
×
×
 • Креирај ново...