Jump to content

Zoran Đurović

Свештеник
 • Број садржаја

  14270
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  151

Последњи трофеј

Zoran Đurović је имао/ла садржај са највише реакција!

О Zoran Đurović

 • Ранг
  Инвентар форума

Скорашњи посетиоци профила

53138 посетилаца
 1. Лажеш, а ја немам времена да ти објашњавам. Морам да сликам и спремам се за Србију. На Роћкову @Родољуб Лазић радост!
 2. Не лажи народ и не причај ствари које не знаш. Лупаш глупости. Нема љутиш.
 3. Брате, ово те је неко слагао. Исповест није услов ни за причешће ни за улазак у Рај. Сети се само Разбојника са крста. А шта ћемо са старозаветним свецима који се нису исповедали?
 4. Јао, весели Боки прича о искуствима... Ја сам покренуо ове теме (не знам да је неки други то српски поп урадио, осим што имамо Јустина савинског) не би ли се људи дозвали себи, да се ослободе. Да се ослободе, ни и распусте. Да нема ових шок терапија град-огањ. Прва Божија заповест је била да копулирамо, не да созерцавамо неке божанске примраке.
 5. Правићу клип о жиру... на радост Роћкову @Родољуб Лазић
 6. Који су ово кретени... Не знам само да ли је Рођени и даље френд са Никодемом?
 7. Мене хвали Рођени! Кажем ти да се спрдам са тобом.
 8. Наравно, кад мене можеш да поредиш са овима. Да ти дође и св. Петар, рекао би му да је девети... Спрдам се са тобом, али ти не знаш шта је теолошко мишљење или критеријум. Некада је добро имати званично тело које даје саопштења, некада није. Зато ти говорим о теолошком мишљењу. Ту нема трте-мрте. Са тиме се помири или пређи у католике или у неку другу веру где имаш тела која ти кажу како да мислиш.
 9. Ти си се отрезнио, ја пак сам покушавао да разговедим Боксита, али то је била Немогућа мисија. Убедити Бокија да користи мозак, нема тог мајчиног сина! Не бих улазио у његов сексуални живот, који засигурно и не постоји у смислу брака и попрцкивања у браку, него само у његовој глави. И зато је сулудо да се он чуди леденим тушевима и жежењу...
 10. Види и друге моје дискурсе на ову тему као и видео клипове. Помажем људима да не улете у оно у шта си ти улетео. Нпр:
 11. б - Зоран Ђуровић: Св. Григорије Богослов, Писмо 80, Филагрију ретору Ево једног примера из „Златног IV века”, од св. Григорија Назијанзина који у тренутку дубоког очаја црним бојама слика ситуацију у којој се он налази али и тадашње цркве, за које вели да су без пастира. Сам текст објашњава зашто су „без пастира” - зато што се зло толико укоренило да је скроз огољено. Само у смрти он види излаз за себе, али себе не види у Рају. Овај језгровити али тежак текст може да послужи за даља размишљања. Топло вам га препоручујем. Ево текста писма: 80.1 Питаш ме како стоје ствари?
 12. Види се из авиона да ниси Кубатов ученик! А овај тебе нађе да налепи протестантску етикету!
 13. Ти не4 схваташ да имамо посла са новојављеним Хегелом? Бокија бар разумемо, а овога, Алаха ми, нисам схватио ништа. А нисам пијан, јутро је!:))) Ако после првог читања не капирам, одустајем - не мислим на правог Хегела, него на ове новојављене. Теби пак свака част на познавању ових ствари, тешко да у нашој СПЦ има 10 људи који читају СЗ.
×
×
 • Креирај ново...