Jump to content

МиодрагМ

Члан
 • Број садржаја

  46
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О МиодрагМ

 • Ранг
  Напише по коју

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Село (глобално)
 • Интересовање :
  Живот, нарочито вечни...
 1. Још једно лијепо предавање архимандрита Илариона, овога пута у Торонту на Православној теолошкој школи Универзитета у Торонту:
 2. Не, нисмо се разумели, ја сам покушао да кажем како ми Срби, па и нама слични Руси не жалимо за нашим страдалним Србима, нити Руси за Русима... примери су многи, од Јасеновца, Братунца... итд. По томе смо јако слични. И онда се као бунимо што други не поштују наше жртве, па не поштујемо их ни ми...
 3. Нажалост очигледно је одсуство солидарности и на овом форуму, а камоли у Европи и САД са руским народом... Ваљда смо некако навикли да се живот у Русији не вреднује као живот у Француској, или у Британији. Кад терористи побију Французе сви смо Французи, али кад терористи побију Русе, то као да је нека друга прича...
 4. Парохија у којој сам скоро шест година увек је имала оглашене, двоје, троје, некад и више... (чудно, али заиста!) Дакле, кад су они присутни, увек се чита јектенија, и они тада стану испред олтара, а иза њих стоје будући кумови. Кад им се каже да напусте, они напуштају, додуше не напуштајућу цркву, већ одлазе у ''припрату''... тј. у улазни ходник, будући да је црква смешена у препраљеној кући, па има тај улазни ходник, прва просторија, па широка дупла врата, па онда црква... Ђакон води рачуна, па ако се деси да нико од ''оглашених'' није присутан, тог дана се и не чита јектенија за огла
 5. Оче Зоране, кад већ пишете о ''парадоксима'' мач-мир, борци-миротворци... можете ли ми појаснити зашто Исус кад учини неко чудо неком вели да иде и ником не говори, а зашто неком иди и реци свима? У чему је зврчка?
 6. Овај Ваш коментар треба уоквирити и чим неки од ових новопечених скојеваца отвори уста, треба им их зачепти овим Вашим речима! На многаја љета оче Саво!
 7. Овај форум да ништа друго није урадио осим ових предивних одговора оца Саве, има пуно право да се зове Живе Речи Утехе! Хвала, добри наш оче Саво! На многаја љета!
 8. А да је био Брандо, срчка би га, вјероватно, стрефила у Београду, и што је још вјероватније, био би становник ''куће цвећа'' на Дедињу, а не под липом у женином дворишту... у тамо неком Пожаревцу... Ни његовог идола нису носили у тамо неки Кумровец... наго баш на Дедиње. Историјска неправда, па то ти је! А и један и други су подједнако уништили Србију!
 9. Да, Мирославе брате, почео филм да се увелико снима... и главни глумци одабрани: Туђман, Тачи, Мило... а споредна улога припала њему, (док му другарица није укинула и ту споредну. Али није да се није рачунало и даље на њега, да је остао послушан и кооперетиван као у ''одбрани'' Крајине и Книна, или као што је џентлеменски давао муслиманима и Хрватима српске градове и села у Дејтону, да је тако припустио НАТО у Србију, и даље би наравно било Косову у Србији ма шта он радио Албанцима, или било коме другом... Американци су врло прагматични!
 10. Све док му је најближи сарадник био Станишић, а то је свакако период кризе и почетак рата, и Милошевић је мање-више играо како су Американци свирали... Био је чак и џентлемен бр.1 у Дејтону... Хвалили га Американци на сва уста! Али, због Мире, пукла тиква на самом крају...
 11. Зашто су онда његови најближи сарадници, Станишић и Френки, ослобођени од америчког суда у Хагу?
×
×
 • Креирај ново...