Jump to content

Veliki Marko

Члан
 • Број садржаја

  1310
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

3 Пратилаца

О Veliki Marko

 • Рођендан 08/11/1986

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Интересовање :
  Конструкција,Фотографија...

Скорашњи посетиоци профила

7128 посетилаца

Veliki Marko's Achievements

 1. Nisam dugo bio na forumu da ne ulazim u detalje, pauza je bila potrebna i meni i forumu od mene. Nakon nekog vremena dolazi do zasićenja i "premora" Ne treba ni jednu temu zabraniti osim onih tema koje krše elemente pristojnosti.
 2.  Kada ti udare šamar ti okreni i drugi obraz...

 3. Preporuči im domine ? Imam i ja u zgradi,sprat ispod mene mog "pajtosa" inače čovek ima oko 70 godina i kaže mi skoro " dođi da mi namestiš antenu,propustio sam zadrugu sinoć...??? Kaže ne zna šta je gore njegova žena ili Korona a zadruga mu je spas ???
 4. Dobro bre čoveče jer si živ ??? nadam se da "super market" dalje funkcioniše ?
 5. De si Sine, porastao si mi nesto !? Je li da, pa jasno. Tako si u mogucnosti ! :D:D

   

  1. Veliki Marko

   Veliki Marko

   Где си момче ДЕЛИЈО :smeh1: Па порастао сам мало нисам више мали али само да видим како је то бити велики али ако ми се не свиђа враћам се да будем мали Марко  :smeh1: 

 6. Дал сте знали да нам нокти расту од протеина који се зове КЕРАТИН.
 7. Таман сам хтео да се распишем на ту "тему" али нека неко други почне први
 8. @Лидија Миленковић Ове твоје ластавице ме враћају у детињство,живели смо у некој старој кући где су се нон стоп гнездиле ластавице под стрејом (мене су лагали да су то папагаји ) сећам се једне мачке која је безуспешно годинама покушавала да их дохвати и наравно никада није успела јер ју је моја мајка редовно "частила метлом "чим би видела да је ситуација критична
 9. Којим кантаром мериш тежину молитве лаика и образованог човека?
 10. Нама само хеликоптери требају,разне гондоле,сплавови и остале глупости боље да су купили пумпе за избацивање воде и очистили канале јер је пола Србије под водом и уништено последицама поплава које се понављају сваке друге године. Узалуд бачене паре
×
×
 • Креирај ново...