Jump to content

bubbledreams

Члан
 • Број садржаја

  44
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by bubbledreams

 1. Čujem za razne stvari o Jevrejima i jevrejskom narodu. Prvo priče o (ne)prihvatanju Hrista kao mesije(jer postoje Jevreji i koji su prihvatili Hrista, to jest postali hrišćani). Zatim o Drugom svetskom ratu, njihovom bogatsvu, kao i njihovom misticizmu, poznatije kao Kabala. Zar njihov Bog nije isti ovaj u koga mi verujemo? Na časovima veronauke i svugde gde je reč o veri se govori kako je Gospod Isus bio poreklom Jevrejin i da u stvari je on Sin jednog Boga. Oni su i dalje opstali, posle toliko progona i ratova. Oni su izabran narod, a verovatno taj blagoslov nije puka priča nakon svega.
 2. Тачно то! Данас је много боље користити AJAX уместо фрејмова. Ахахаха, и кад видим да на неким сајтовима и даље одрађено преко табела, ја се питам у којој години они живе? 0110_hahaha Ово је 2013. година, треба да прате трендове. Срећом нисам их виђао у последње време.
 3. Ја радим већ три године са веб дизајном и веб језицима HTML, CSS, Javascript, PHP и могу рећи да сам доста напредовао и да доста знам. Требало би ускоро да кренем да правим HTML5 и Wordpress темплејте за продају Надам се да има неко овде да дискутујемо о веб трендовима
 4. God is close to the broken-hearted. Psalm 34:18

 5. Шта фали хрватским речима, мени су оне баш супер(али и смешне донекле лол)?
 6. Православне сам вере зато што су ми родитељи православци, и зато што ми је и шира породица православна, такође. Тако да сам крштен веома рано, без мог знања, хехе. А шта би било да је супротно? Хммм, , свеједно бих веровао у Бога, мада је то дискутабилно, а за православље, можда бих и био православац кад бих постао пунолетан. :3 Али сва срећа сам православац. :D
 7. Мене мрзи да постављам Youtube линкове, обично слушам музику у Winampu/iTunes-у, али ај.
 8. bubbledreams

  Слике форумаша

  CRAZY KID http://distilleryimage3.ak.instagram.com/7d6de394e01911e2a23c22000a1f9d66_7.jpg http://distilleryimage0.ak.instagram.com/2130d3fadf4e11e28ff222000a1fb6c5_7.jpg http://distilleryimage4.ak.instagram.com/7b590e5eb4c611e2aeda22000a1f973b_7.jpg :3
 9. Нек почива у миру и нека је Господ прими у Царство Небеско.
 10. Користим Фајерфокс јер ми обавља одличан посао, брз је, једноставан, пробао сам и већину осталих, али увек сам се враћао Фајерфоксу.
 11. Toliko dana provedenih u branju malina, vreme je da se odmorim! :)

  1. Биљана

   Биљана

   Барем је лова твоја ;))))

  2. RYLAH

   RYLAH

   Свака ти част, најискреније! колко год да си узео, контам да си крваво заслужио! Браво!

  3. bubbledreams

   bubbledreams

   Brao sam svoje XD Kome treba, mogu pitat' roditelje za koje kilo XD

 12. Имам утисак да сам у овој теми писао, али изгледа да пост није био прихваћен. Нема везе. Ај сад, јово наново. Зовем се Марко, живим у Ариљу, и за своје године могу рећи да сам доста зрео (за разлику од других вршњака) [не бих да се хвалим]. Овај форум сам открио сасвим случајно пре пар дана, и већ имам пар порука. :3 На форум сам се регистровао првенствено да бих ојачао своју веру, изградио свој карактер док сам још млад. Хвала Богу да има дивних људи на овом форуму. И не знам да ли вам значе моје године, имам само 16 година. :3 И да јако волим да слушам музику, музика је моја дрога, ако се може тако рећи. :3
 13. ...А од свих људских врлина, највише волим љубав, веру и наду! :)

 14. Истинско православно размишљање, хвала Богу да има људи који нормално размишљају. Сматрам да ће наука и вера сарађивати, да неће више бити супротности!
 15. Око чега се ви расправљате, ваљда знате да су обе политичке идеје лоше. Ц ц ц. Где иде овај свет.
 16. http://25.media.tumblr.com/b466789acb7786bc95e0920e76354de3/tumblr_mmehtow54m1ruuajdo1_500.jpg
 17. Од како се појавила та фамозна емисија звана "Вече са Иваном Ивановићем", тај лик ми је напросто антипатичан и уопште није духовит. Други моји вршњаци падају од смеха кад он нешто извали, ја сам се за ове три године колико траје та "популарна" емисија свега 2-3 пута насмејао. А моје мишљење о њему сам давно изградио. Иако не волим да употребим ту реч, мораћу је - смара! И шта очекивати од оваквог човека, на крају ће исмејавати своје сопствене родитеље.
 18. Ни једно ни друго, обе политичке идеологије су зло!
 19. Zašto ste vi nevernici tako arogantni? Smeta vam što se mi vernici bunimo kad nam neko zatvori prilaz ka našem drugom domu. A da vernici zabrane nevernicima nešto, i vi biste se takođe bunili, ja primer ne mogu lep da dam. O kom licemerstvu ti pričaš? Ne idu svi u crkvu samo zbog sebe, već i zbog drugih, da se pomole za druge, i odlazak u crkvu je naša sloboda, naše pravo i mi imamo apsolutno svako pravo da idemo u crkvu kad god mi poželimo, pa čak i tokom koncerta tamo nekog pevača koji ima raspon glasa TRI NOTE, jedino tekstovi ga izvlače.
 20. Davanje je izraz onoga što smo.

  1. Show previous comments  2 more
  2. bubbledreams
  3. Ромејац

   Ромејац

   А ја прочитао ДУВАЊЕ

   хахахахаха...

  4. Драшко

   Драшко

   Ромејко :) што је баби мило.............хахаха

 21. Pa neka žive kako žive, mislim kad tad osete prazninu u njihovoj duši, mogu da žive ako misliš na hranu, odeću i to.
 22. Ja iskreno nemam ništa protiv te populacija, ali ne bi trebalo da budu istopolni brakovi, a kamoli da se njima daju deca, mislim, kako dete može da odrasta u prisustvu dva muškarca, nema tu majčinskog instikta, ili dve žene, gde nema autoriteta. Ja sam mislio i uvek ću misliti da je to ipak najbolje čuvati i raditi u 4 zida, oni kako hoće.
×
×
 • Креирај ново...