Jump to content
Претражи у
 • Још опција
Прикажи резултате који садрже
Прикажи резулте из

Шоне

Члан
 • Број садржаја

  80
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Шоне

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 1. Како нема вредност када је свака књига са прегршт фуснота и докумената (што немачких, комунистичких, усташких, италијанских итд) званичних? Јеси ти толико плитак или си само *******? На вашу срећу још увек живите захваљујући глупој нацији и нњокомуњарским политичарима. Али и то ће проћи полако.
 2. Уживаш без СУМЉЕ и то је добро. Немају ни Ватикан, ни Беч, ни Будим, ни Истамбул, ни Загреб ни Берлин, ни Лондон мастер план али га баш добро спроводише до данашњих дана. Наравно наша багра је такође припомагала онако "несвесно" и "невино".
 3. Не разумем о чему булазниш? Јавио си се први са неким чудним поређењем ниоткуда. Не капирам а вероватно ни ти не капираш сам себе. Извињавам се. Ја мислио да сам у школи или код куће па да ми жена или маторци говоре да ми не пада на памет да урадим нешто. Овако изгледа дубљи проблем овде. Поздрав
 4. Какве везе имају хероји из Првог светског рата са овом бандом црвеном??? Мислим да си мало погрешио адресу. Ко ти дрма кавез? Значи ако ми деда на пример није имао бар Албанску споменицу ја не бих требао да се јављам? хахааххахахахахаах интернет трпи свашта шта ћеш. Мржњу ти сеју они који су твом деди "дали" пензију.
 5. Сјајно за тебе. Поздрави твоје дедове и бабе. Јави се Бајкету можда те убаци у серију. Добићеш неку лепу улогу поред верног учитеља Живадина.
 6. Оно што мене забрињава је како је могуће да изроди и после 70 година имају толику подршку? Опет овај нациналиста-монархиста бла бла бла. Дај човече иди руши таблу што су 1389 поставили на Вождовцу. Није ово за тебе. Не него су сељаци били себични, крили и дочекивали Југословенску војску као да усташе долазе. @Милојков: "Ова тема, између осталог, показује једну тужну реалност - какав смо народ. Невероватно колико пљувања по нечијем труду и раду. Срамота." -->Тачно тако шта рећи када неко за ово смеће каже труд ејјј рад и труд. Угаси светло и придружи се драмским писцима у лепом признању одатом "Великом Радошу Бајићу Бајкету"!
 7. Ја да ти објашњавам? видели смо у претходним коментарима шта се може објаснити таквим људима. Ти знаш да су крали и једни и други? Да ти није баба рекла или Бјелогрлић? А можда и Бајке ти дошапнуо а? Не одговарам таквим ликовима.
 8. Онда не видим чему онаква "опаска"? Као сви смо ретарди да не видимо шта се хтело рећи.
 9. Утисци из можда најгоре епизоде до сада илити међу најгорим. Лека прича Француски, састанак "Валтера" са црвеном багром на плажи аххаха Сељаци опет ретардирани Палош и Станковић замало се не побише док је између комуњара све бајно и сјајно. Дража раздваја и мири као два детета ахахаххаа Палош долази у село а Светоликова породица их гледа као духове, као да су усташе дошле. Са намером је ово направио наш лепи Бајке сценариста, историчар, итд. Жена се престравила као да је Павелића видела. Војска коље овце хахахаххаха земљо отвори се... Али ево и позитивног момента, долазе учитељ и Жарко хахахаахаха као говоре да је Краљ издао и да им не требају књиге да би знали ко је издајник. Мала Таралићка исто са подозрењем гледа у Палошевића. Хоће да иде уместо стрица са војском као да иду на стрељање. Поврх свега Палошевић говори Светолику план где иду хахахахахахахаа Шта рећи??? Ништа него угасити светло...а не, Бајке добио и признање јбт "Povelja za doprinos slobodi stvaralaštva u tumačenju novije srpske istorije, jednoglasno je odlučilo Predsedništvo Udruženja dramskih pisaca Srbije. Bajić je otvorio pitanja o najosetljivijem periodu srpske istorije, navodi se u saopštenju. ". Земља Србија..Јад, чемер и туга!
 10. Неке кратке црте 6-та епизода: Овај комита са овом хорор музиком из Петак 13-ти ме толико нервира заједно са Б(ул)ајићем. bangin Наредник пискара, збуњен, пуца у вис и зауставља она два дезертера . :fmqmtx: Хрват екавицу цепа хаха. Сека Таралић се изнервира више у вези јевреја него да су неког србина наватали немци. Каже учитељ би то средио само тако хахахаха. Штиглић преживео све и свашта, брижно чуван. :smiley-shot: Комита шапуће иза леђа ђенералу као да је ово нека банда а не Пуковник. Вади нож сваком приликом и нон стоп шта сте па шта сте јбт. Е мој Б(ул)ајићу соме... :fired:
 11. Оно што је аутору промакло је да је познато ко је на слици.На слици се налазио немачки војник Аугуст Хелер, који је пребегао партизанима и прикључио се Љубићкој партизанској чети, са којом се сликао. Приликом напада на Немце је ухваћен са још неколико бораца и стрељан, подигнут им је и споменик, на ком је и његово име на другом месту. Значи да резимирамо Ватра или Валтер: Ипак је "часни" комунистички покрет на челу са маршал кроатом био спас за цео српски народ јел да? Све је супер било само да није било тих "проклетих" четника/Срба због којих смо морали да пљачкамо, кољемо, терамо у смрт толике Србе. Они су криви за све. Нисмо довољно убијали и мислим да је "легенда" Капичић требао још да поживи, каква је само неправда почињена према комунистима. Ништа нема цену као власт, као црвена петокрака, као штиглић, као друг кога сутра могу да рокнем с'леђа...А ти Србине ко те ј... кад си глуп, наиван и тупав. Хвала на пажњи угасите светло! ...Нема везе што смо изгубили 3, т милиона Срба у оба рата, важно је другарство!
 12. Не, напротив, очекивали смо само другачију верзију од Булајића, а добили ретардиране сељаке, пијану војску која шенлучи, прегршт погрешних чињеница, звезду црвену, јањетину, каму и клање у првим епизодама. Није довољно? Хоћеш још? Да ли је реално приказано? Наравно да није. Те мале добре сцене се утапају у каму како не капираш? Како сте тако наивни да не видите како ово иде на њихову воденицу? Видим их како се смеју Кандићка, Бисерко, усташе и остали. Смеју нам се сви плус ови "наши" и то у фацу.Видећете како се прави филм када усташе буду избацили свој. Видећемо ко ће и како бити представљен. Вероватно ћете и ту рећи да је реално приказано све и да не бисте хтели другачије.
×
×
 • Креирај ново...