Jump to content

Svetlana Lana

Члан
 • Број садржаја

  3
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Svetlana Lana

 • Ранг
  Тек дошaо/ла
 • Рођендан 11/03/1986

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Beograd

Скорашњи посетиоци профила

3431 посетилаца
 1. Када бисмо само схватили да су наши противници и непријатељи, заправо, самима себи непријатељи, не бисмо страха имали. Не бисмо се плашили оних који у својим недрима носе казну себи. Наместо страха, приближимо се Христу и страх ће се удаљити од нас.

  1. igorigic

   igorigic

   Да Светлана то си управу.

 2. Ми се често жалимо о животу и негативним стварима које нам се догађају, заборављајући да ништа није случајно и да све има своју сврху. Свако јутро, предај свој дан Богу, немој бити у журби. Питај Бога да надахњује твоје мисли, води оно што радиш и ублажује твоје осећаје. И немој бити уплашен. Бог никада не греши!

 3. Бог ти увек пошаље праву ствар у право време! Ни превише рано, ни касно. Само је потребно мало стрпљења и вере.

  1. Rassoban

   Rassoban

   ...jer Gospod zna sta je za svakog najbolje, nase je da se naoruzamo vjerom i strpljenjem! ;)

 4. Брак је велика одговорност, посебно када стигну деца и ту нема места за било какво лудовање и недолично понашање. Ако се двоје искрено воле и поштују неће једно другом никада приређивати глупости. Ипак своје мишљење нека изнесу људи који су у браку.
 5. Ако пролазиш кроз тежак животни период, и питаш се где је сада Бог...Сети се да учитељ увек ћути за време теста.

 6. Не можемо да утичемо на то с' које ће стране ветар дувати али можемо да подесимо једра. :)

  1. Predrag Zavišić

   Predrag Zavišić

   ponekad ,,,

   ako je vijetar jak onda nije dobro

 7. Има људи који цео живот носе тежак крст. На сваком делу пута, и узбрдо и низбрдо чак и у равни, тај крст им је претежак. Застану често да се одморе ал` све са њим на леђима. И пређу тако и дубоке воде и златне ливаде кантариона и голе стене; неки сами, неки са неким, али мука је лична, само своја. Недељива.

 8. Волети некога значи видети га онако каквим га је Бог замислио.

 9. Људи се боје да ће, ако траже за друге, смањити свој удео у Божјој милости. Неће. Онај ко тражи за друге не губи за себе, већ расте у Божјим очима.

  1. Rassoban

   Rassoban

   Ovdje je rijec o LJUBAVI! Sto je vise dijelimo, to je vise za sebe imamo! ;)

 10. Kada bi se svi držali ljubavi, ova zemlja bi bila raj. Ali kad bi se svi držali bar onog što je malo manje od ljubavi – jer, ljubav je veza savršenstva – kada bi se makar držali principa „što želite sebi, to činite drugima; što ne želite sebi, to ne činite drugima“, onda bi zemlja, ako ne bi postala baš raj, bila blizu raja.

  1. Predrag Zavišić

   Predrag Zavišić

   Misliš kao i ja,ali nam se te želje ne ostvaruju,jer ima mnogo zlobnih ljudi,a i mnogi jedno misle,a drugo rade,tako da je teško da bude blizu raj na zemlji

  2. Rassoban

   Rassoban

   Lijepo receno! Svaki komentar je suvisan! :)

 11. „Старај се изнад свега да чистиш себе од зле воље према људима. Јер гомилајући злу вољу према људима, гомилаш отров који ће тебе, пре или после, уништити као човека“.

  1. Rassoban

   Rassoban

   Kakve su nam misli, takav nam je zivot! ;)

 12. Ako nekoga zaista voliš i poštuješ onda tu nema mesta za preljubu. Nikada nisam varala i ne planiram to da radim!
 13. Љубав се не може задобити без храбрости. Хероји стичу љубав. Можете о љубави причати, данас многи причају о љубави, али се плаше и сенке своје, значи, нема у њима љубави, то је љубав формална, површна. Али кад се човек оваплоти у љубав, кад узме на себе неког страдалника, уђе у његову душу, како каже Достојевски: оваплоти се у његово страдање, онда и носи његову муку и никад га не понижава иако се тај сурвао у неку тешку невољу, можда и у блату лежи. Али овај га носи у својој души, то је љуба...

 14. "У љубави нема страха, него савршена љубав изгони страх напоље; јер је у страху мучење, а ко се боји, није се усавршио у љубави."

×
×
 • Креирај ново...