Jump to content
Претражи у
 • Још опција
Прикажи резултате који садрже
Прикажи резулте из

Ayla

Члан
 • Број садржаја

  8001
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  12

Последњи трофеј

Ayla је имао/ла садржај са највише реакција!

О Ayla

 • Ранг
  jedno od djece Zemlje...jedna od Drugih

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

33872 посетилаца
 1. Mora da je i Ponti pravnik.... primijetih da oni imaju u manjim tragovima taj virus. Korisno, kao antitijela. Dobro je to.
 2. I moja majka... voljela bi te kao da te rodila. ... a što ću
 3. Rile, Avokado... ko je od koga prepisivao? Mučno mi radit test, a negdje želim vjerovati da u meni nema komunizma ni u tragovima.
 4. Ayla

  Šta radite trenutno?

  Slušam ovo... i čudim se (ona je legendaaaaaaaa ) ... ali slijedi i objašnjenje
 5. Bahato... neka sestro, nećemo cjepidlačiti. Dvije do tri dijagnoze se tolerišu. Nije frustracija teška patologija... valjda
 6. Nisam ja katunjanka... i šta mi fali, Dragana? Ovo je diskriminacija po nacionalnoj osnovi... tuga Troluje. Traži ženu i eto izignorisa, lagano, rutinsku stvar.
 7. Ayla

  Offtopic до миле воље

  Vladimir (5) ostavljen (zlom prilikom) kod mene dok mama obavi trgovinu. Ogladnio (mada sam sigurna da je iz dosade tražio da jede) i stojimo skupa ispred frižidera koji izgleda kao Aladinova pećina. Prvo smo sjeli na pod i posmatrali sadržaj, jer kreće se od dna. - Daj mi tu bijelu salatu (kupus), nakečapaj mi je (nakečapaj ). Hoću i tu veliku salamu sa oblacima (mortadela), paprike sa šlagom (paprike u pavlaci), i preko toga mi stavi ovo žuto (Micron krema... zna Vlado što je zdravo )... i uzmi ti što hoćeš () Zgrabila sam ga i prevrnula na pod... štipala i golicala dok mu suze nisu krenule. Vladimir je zakon!
 8. Ijekavica i ekavica, padeži kao podrška, a onda da odljeti... (da odljeti ) Rile, Nikšićani imaju najpravilniji govor u CG, da ih je merak slušati. E ovaj nije Nikšića gledao.... Samo se nadam da ga neće ko od Nikšićana primijetiti, jer bi ga našli, gdje god da je, i potrudili bi se da slova nikad više ne napiše.
 9. Pitam se, otkud mi je ovo poznato, taj stil pisanja, ta energija, taj mili plač... kad ono, Nesa!
×
×
 • Креирај ново...