Jump to content

radanich

Члан
 • Број садржаја

  6
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О radanich

 • Рођендан 09/04/1962

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  ljubljana
 • Интересовање :
  politika, literatura

radanich's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

1

Форумска репутација

 1. radanich

  Ванземаљци

  kad sam bio mali progutao sam ploču.... i nije mi ništa ...i nije mi ništa...i nije mi ništa....i nije mi ništa..... Nekada davno je erik von deniken pisao nešto o vanzemaljcima i izgledalo mi je ozbiljno......sada kada sam sa godinama odmakao vidim da je lupao i lupao i na kraju se nalupao para i ostario i umroooo......ja još nevidoh vanzemaljca sem u holivudu a ostalo su demoni i ostali nepomjaniki!
 2. nole je SRBIN vitez......to nemože da razume niko ko nije uzeo bar nekoliko puta tenisku lopticu u šake i bar pokušao prebacivati i za njom, trčati a u oddnosu na naše sportiste iz kolektivnih sportova vidiće, mihajloviće ljajiće i teodosiće i drugu boraniju on je jednostavno CAR vitez!!!!
 3. Strogo gledano " ateiste MISLE da postoje" a onako iz prakse.... svako veruje u bar nešto; kocku, piće, ženu,dačića, vućića a poneko i u pare ili đilasa...neko u struju a neko u rotary club...tako da u celini gledano zaista NE postoje!!
 4. Neko "nedobronameran" krstio je vučka baron MINHAUZEN.......vreme će pokazati dali je bio u pravu!?
 5. Овај садашњи финансијски систем у Србији нема могућности за то јер је он темељен на интересима страних, у основи преварантских, банака, чији је циљ пљачка Србије, а не њен развој. У последњих 12 година стране банке су изнеле из Србије око 66 милијарди евра Ako je ovo što je g. ego naveo tačno a mislim da je blizu istine......nemože nam pomoći ni hiljadu Prokopijevića nabildanih teorijom liberalne ekonomije ni deset hiljada drugih jačih igrača jer što jedan sruši i opelješi mnogi godinama nemogu popraviti a govoriti o ekonomiji nekog društva a zanemariti poreski sistem je prazna priča.......da poreski sistem u srbiji postoji bar desetak milijardi od ovih 60 - tak bi ostalo u zemlji na ime poreza i fundamenta za investiranje u bilo šta............a kada pare odu a ostane toalet papir tada ni prokopijević zajedno sa fridmanom ne može ništa.....sem da ode na kalemegdan na sladoled i ništa drugo.... Znamo dobro ko je doveo te strane banke...!
 6. Vlada g. Vučića je zaposlila izvesnog finansijskog stručnjaka Ivana .Simiča, on je sada tata mata za poreski sistem R. Srbije. Ivan Simič Iz Wikipedije, proste enciklopedije Ivan Simič, slovenski pravnik in finančnik, * 20. maj 1959. Osnovno šolo je obiskoval v Gradu nad Beltinci, med leti 1974 in 1978 pa je hodil na Letalsko gimnazijo Maršala Tita v Mostarju. Leta 1986 je diplomiral na Pravni fakulteti v Ljubljani, nato pa se je istega leta vpisal na Fakulteto za šport, ki pa je ni dokončal. Magisterij je končal leta 2008 na Pravni fakulteti v Mariboru. Med leti 1980 in 1982 je delal kot kriminalist na Upravi za notranje zadeve, kasneje pa je delal v podjetju Iskra ter bil solastnik podjetja na področju davčnega svetovanja. Od leta 2006 pa do 4. julija 2008 je bil generalni direktor Davčne uprave Republike Slovenije, 20. februarja 2009 pa je postal predsednik Nogometne zveze Slovenije.Simič, Iz priloženog se može videti da je ON vodio poresku upravu R. Slovenije u periodu od g.2006 do 2008, kasnije postaje predsednik Fudbalskog saveza Slovenije??! U približno tome periodu bankarski sistem R. Slovenije neznano (neki vrlo dobro znaju) gubi između 7 i 10 milijardi evra što prilično zadrma državu i ljude! Sve pod budnim i stručnim okom dotičnoga gospodina. E sada taj gospodin uvodi red u našoj Srbiji. Ja mislim da neće da valja........a vi sačekajte pa ćete reći!
×
×
 • Креирај ново...