Jump to content

Stefan94

Теолог
 • Број садржаја

  9
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Stefan94

 • Рођендан 06/03/1994

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Stefan94's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

4

Форумска репутација

 1. Одлична идеја.. Ево ја који никада нисам цртао ништа ћу да покушам.. Свака част за вјежбе..
 2. Време у којем ћемо се родити и прилике у којима ћемо живети не зависи од нас. Но, ако схватимо да ми људи треба да будемо сарадници или помоћници Божји, онда ће свако време, па и оно најтеже, бити благопријатнo. -Патријарх Павле

 3. Само сам рекао да погледате и да видите шта се све објављује.. Немој мислити да ја имам нешто са тим.
 4. не знам да ли је ово прави форум за ову тему али нови сам овдје па не знам,ваљда ћете ми опростити замолио бих вас да погледате ово и да ми кажете да ли је могуће http://bezboznik.com/2013-04-18/dokaz-da-ne-postoji-bog/#comment-945 Вјерујем да овдје има пуно паметнијих и образованијих од мене па ако му није тешко нека напише му коју тамо..
 5. "Љуби цркве Божије,али покушај да подигнеш у себи храм Божији" Св. Нил Синајски

 6. Је ли има можда неко да из Републике Српске иде на Богословију? Занима ме какви су услови за нас,које папире требам предати ?
 7. Зашто вријеђати оно што Он поштује!
 8. Хвала. Отишао сам код свештеника и разговарао сам са њим и рекао је да не бринем ништа да ће то бити сређено све,помоћи ће ми око тога.. Предложио ми је пар епархија и ај треба да се одлучим. Па ако неко можда зна какво је стање по епархијама и које епархије предлажете?
 9. Помаже Бог браћо и сестре, Како сте сви били тако добри претходних година,ред је за нову туру. Ја завршавам ове године средњу школу и планирам да упишем Богословију у Београду. Па ме занима све редом. Прво благослов. Како то добијам.? A послије ћемо за пријемни. Хвала
×
×
 • Креирај ново...