Jump to content

Бели Раде

Члан
 • Број садржаја

  141
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  БГ

Скорашњи посетиоци профила

1920 посетилаца

Бели Раде's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

104

Форумска репутација

 1. У одрастању никакву јер још увек нисам одрастао мада имам 25 година, а никад и нећу.
 2. Ово је тотална будалаштина. Више говори коју страну мозга више користимо тј. да ли смо десноруки или леворуки... нема никакве везе са овим што пише!
 3. По Божјој промисли је природна неопходност и потреба човека да непрестано буде у контакту са водом, а исто тако човек је створен наг. Не знам зашто овакву трагедију правити од тога што се одлази на плажу. По мом мишљењу, ово што рече Фарисеј је скоро у потпуности тачно. Друго је када у монаштву које тежи анђеоском савршенству људи више свесно не желе да се скину и обнаже своје тело, али ми ,,људи,, који живимо још увек ,,земаљским,, животом... извините али практиковањем ових и сличних ствари постајемо духовни мазохисти. Не бих да судим... и оцу Рафаилу свака част на оваквој духовној снази и труду, али изјаве попут ових можда указују мало на неки лични конфликт.
 4. Туга и бол. Али опет Божја воља. Сматрам да је свештеник у обавези да под хитно и без било какве надокнаде крсти ово дете.
 5. Какво ли тек имаш мишљење кад је у питању крштени човек који је храм Духа Светога? Стварно свашта...
 6. Не знам шта си том Перановићу, али његови поступци које ти оправдаваш су евидентно злочини. Наводиш изворе са странице која је директно власништво оптуженог. Ево кога интересује нека погледа овај филм о том несрећном догађају и моћи ће да чује изјаве од других људи а не само оних са Перановићевог сајта... А ово је изјава владике Иринеја: ,,Непосредно је одговоран он сам и нико други. Посредно смо одговорни сви без изузетка у нашем друштву, у нашој земљи... да кажемо ето и у Цркви и у државним структурама што је он имао могућности да и даље настави да се бави том делатношћу, а већ се био показао као психопата и насилник..."
 7. Да Јустина, на жалост у питању је тешка перверзија. Зове се садизам и у психијатрији је сврстана у тешку сексуалну девијацију.
 8. Није уопште спорно ко су људи који су тамо одлазили на ,,лечење,, него како су лечении од стране кога.
 9. Да ли си ти свестан тога што пишеш?! Наркоманија је болест, а кад пацијенти буду умирали од лекарских батина онда ће морати за то да и одговарају. Доктор Бранислав Перановић алијас Менгеле.
 10. После снимака лопатања и песничења које смо имали прилике да видимо, речи су сувишне. Ово је зло од човека. Садиста. Не знам како још да га назовем. И да је поменути штићеник преминуо од удисања повраћеног садржаја, оваквог човека требало би лишити сваког рада са људима.
 11. Не, најбољи је начин да све тумачиш како ти хоћеш и веру прилагодиш себи. То је твој начин.
 12. О којој науци ти причаш? Сачувај ме Боже науке о настанку човека. Је л` ти прочиташ оно што напишеш пре него што пошаљеш?
 13. Свака част за наслов и тему. Бојим се да ни овде нећеш чути прецизан одговор
 14. Ако је СС официр који ми верује и познаје ме то значи да је човек, а ако се познајемо и ако је човек, онда и ја њему верујем. Рекао бих му да возим Јевреје. Ако је нечовек, шта год рекао, поступиће како он хоће...
×
×
 • Креирај ново...