Jump to content

Sanja Т.

Члан
 • Број садржаја

  4538
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Sanja Т.

 • Ранг
  Удата
 • Рођендан 01/09/1979

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Скорашњи посетиоци профила

52670 посетилаца
 1. Sanja Т.

  Клуб мајки

  Joj, ja sam bila eksremnna po tom pitanju sa devojcicama. Od 7 meseci sam ih stavljala da sede na nosu. Sa 18 meseci obe pocele same da traze. E sa decakom sve je kasnilo oko 6 meseci jer je imao majusnu guzu, upadala u nosu Samo strpljivo . Moze odmah, a moze i za godinu dana da pocne sam da trazi...
 2. Hvala ti puno za ovo, nove dimenzije.... Kao i Lapis, isto sam mislila. Vodeći se onim- muž je ženi glava....ali ovde se ne radi o mužu i ženi, već o ljudskom rodu, zato mi se jako dopalo napisano.Ovo mi je važno zbog nekih drugih tema.Hvala jos jednom Bilo bi korisno otvoriti temu, ako ima još toga da se kaže, ako želiš....da se i to pitanje " prvenstva" obelodani. Od onih koji znaju. Samo da se ne pretvoru u M-Ž odnose, nego da ostane na teološkom nivou.
 3. A znao si da sam bila u bolnici?! 😂😂😂 Vidi, nema potrebe da bude lično, jer to i nije. Hoću da kažem da postoje prilike gde ne možeš da se distanciraš. Svi ti ljudi prvo imaju porodice, komšije, pa kolege, pa da ne nabrajam koga sve- koga mogu da udave.
 4. Kada budete primorani da bar 3 dana budete u bolnici ili zatvoru...ili bilo gde 24/3 sa mnogogovorljivom, praznoslovljivom osobom- dodjite da ponovo razmotrimo opciju oblika nasilja praznom pričom.
 5. Malo se sunča ( žutica ), pa šta ću- nego pravac forum
 6. Vise se radi o psihičkoj trpeljivosti, nego o opasnosti. Ne znam koliko je čovek sposoban da neprestano sluša govor jedne osobe. Neprestani govor je vrsta nasilja, ali verujem da je u dubini vezan za neke psihičke poteškoće, neispunjenosti, strah...ko zna šta. Lično se distanciram tako što okrenem glavu kad više ne mogu da slušam i onda nalaze ili druge slušaoce ili nastavljaju sami, ili ućute. Mada sam nailazila i na one koji stave slušalice u uši i nastave da mumljaju u ritmu...totalno nezainteresovani dal nekome smeta. Inače, obično su prvi da nekome kažu da im nešto smeta i da
×
×
 • Креирај ново...