Jump to content

Sanja Т.

Члан
 • Број садржаја

  4547
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Sanja Т.

 • Ранг
  Удата
 • Рођендан 01/09/1979

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Скорашњи посетиоци профила

52936 посетилаца
 1. Sajt o lečenju alkoholizma u Srbiji. Članak po članak, objašnjava šta ì zašto se dešava onome ko pije i ljudima pored njega. Pisana su i iskustva dugo lečenih ljudi. Veoma realno napisno i pomaže da razume ljudska duša i razlog početka, nastavljanja pijenja; kao i to do čega dovodi i kako sve spasiti. Produženo lečenje alkoholizma u klubovima Srbije - put zalečenja ZKLAS.ORG Produženo lečenje alkoholizma u Klubovima lečenih alkoholičara Srbije ima za cilj maksimalno...
 2. Cesto otkrijem nesto novo. Jedan od razloga zbunjenosti je promenjena svest alkoholicara. Mislimo da je to samo kada je pijan covek...medjutim, sto duze pije, svest se menja i u treznom stanju. Usled toga i lazna obecanja. Cesto se jedno prica a drugo radi. Mi obicno verujemo toj osobi, ali shvatamo da nas obmanjuje i to izaziva zbunjenost. Da li se iko , ko smatra da ponekad pije i drzi to pod kontrolom zapitao "Da li je mene alkohol promenio...da li je uticao na moje rasudjivanje i ponasanje?" Koliko smo spremni da iskreno zaronimo u sebe i postavimo sebi to pitanje?.
 3. Molim vas, molite se za Slavisu. Na raskrsnici zivota je. Daj Boze da donese spasavajucu odluku i izbavi se iz kandži zloga.
 4. DuSHa jedna...i meni je pisala, ali na srpskom. Dugo nwko nije hteo samnom RAZUMNO da prica...zao mi sad....😭... posle toliko vremena dodjem na forum i doceka me pisamce...tako dirljivo...kakakakhah...a vi je vec oterali ( predpostavljam)
 5. Sanja Т.

  Клуб мајки

  Joj, ja sam bila eksremnna po tom pitanju sa devojcicama. Od 7 meseci sam ih stavljala da sede na nosu. Sa 18 meseci obe pocele same da traze. E sa decakom sve je kasnilo oko 6 meseci jer je imao majusnu guzu, upadala u nosu Samo strpljivo . Moze odmah, a moze i za godinu dana da pocne sam da trazi...
 6. Hvala ti puno za ovo, nove dimenzije.... Kao i Lapis, isto sam mislila. Vodeći se onim- muž je ženi glava....ali ovde se ne radi o mužu i ženi, već o ljudskom rodu, zato mi se jako dopalo napisano.Ovo mi je važno zbog nekih drugih tema.Hvala jos jednom Bilo bi korisno otvoriti temu, ako ima još toga da se kaže, ako želiš....da se i to pitanje " prvenstva" obelodani. Od onih koji znaju. Samo da se ne pretvoru u M-Ž odnose, nego da ostane na teološkom nivou.
 7. A znao si da sam bila u bolnici?! 😂😂😂 Vidi, nema potrebe da bude lično, jer to i nije. Hoću da kažem da postoje prilike gde ne možeš da se distanciraš. Svi ti ljudi prvo imaju porodice, komšije, pa kolege, pa da ne nabrajam koga sve- koga mogu da udave.
 8. Kada budete primorani da bar 3 dana budete u bolnici ili zatvoru...ili bilo gde 24/3 sa mnogogovorljivom, praznoslovljivom osobom- dodjite da ponovo razmotrimo opciju oblika nasilja praznom pričom.
×
×
 • Креирај ново...