Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Сања Т.

Члан
 • Број садржаја

  4056
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Сања Т.

 1. Ma fini, malo sutra... I onda i sad.... Moja baba stalno govorila- "Da seno može da govori, svu bi finoću prepričalo" Nego, koji sam ja kre..n!... Al nema veze. Biće boljih dana
 2. To mu dođe i kao dobar primer romantike. Sebi otkine zalogajčić, devojci da ostalo. - šalje poruku: "Umem da se kontrolišem, a i mislim i na one do mene" Devojka uzme zalogajčić i ostavi uz objašnjenje da će jesti kada ostane sama-šalje poruku:"Od leba si mi važniji... " E, to je romantika!
 3. nego... dal treba da bude overena... ova potvrda... pod broj 1?
 4. @obi-wan Au, suce ti poljubim! Do sada sam jako želela uživo da te upoznam, a posle ovoga višenesmem! Auuu... Il da te upoznam, a usta da ne otvaram. Ovako lepo, tečno, tačno... (i da te ne hvalim previše) ja numem Svaka čast!
 5. Сања Т.

  Igra za dečake 😁

  Platikodon- išla sam da pitam tamo gde sam kupila 😣😄😄😄
 6. Сања Т.

  Offtopic до миле воље

  Ono kad kod jednog forumaša izazoveš skoro sve reakcije 😂😂😂 @"Tamo daleko" :*
 7. Lepo si to shvatila. Nekada nam je neizbežno da se "rastegnemo" malo za druge, ali nekada treba veoma mudro odlučiti da li ćemo pomoći, a da sutra nikome ne prigovorimo ili zauzvrat ništa ne tražimo. Jer ako činimo da nam se vrati.... Ili činimo da bi uveličali sebe ( vidi kako pomažem, vidi kako sam Ja DOBAR... Ili - tako treba i ti meni da učiniš sutra), onda bolje da ne pomažemo. To nije pomoć, to je onda ucena. Jerotić sasvim lepo govori o tome.
 8. Znači ne veru'em kol'ko ne stižem.. Nesebično se dajem ovih dana- tol'ko se dajem da oj da 'mrem😝😂🤣😂 Još samo sutra, pa na nekoliko dana povlačim crtu! - Pravim prostor za rehabilitaciju 😝 😂🤣😂
 9. Сања Т.

  Igra za dečake 😁

  Народе, купила сам цвеће- ненам појма како се зове. 😂 Знате ли ви?
 10. Све су ове слике прелепе, и волела бих да знам где се налази све ово на сликама 😊
 11. Еее, направила и ја једну слику да ваља! 🤗😁😂 Марковачко језеро
 12. Помислите се за Драгана. Представио се Господу. Сада су престале његове муке.
 13. @JESSY Добро бре Џес, немој да закључи тему у две речи, дај мало да причамо о томе 😘
 14. Pomenite Minu. Da doktorima prosvetli Gospod um i daju najzad Mini pravu dijagnozu. Da joj Gospod da ozdravljenje.
 15. Joj, a meni i to bilo ok. Reko, svaka čast šta sve postiže dete. Posle sam pomislila da ti oba deteta voze... I tako.... Mada priznajem, zbunilo me je što naglašavaš da je u ozbiljnoj vezi kad je udata.
 16. Niko, zato i kažem. A za sina ne kapiram. U ozbiljnoj vezi-u redu. Vozi trke-meni opet u redu.
 17. I odgovor na temu- Ne treba da bude kriminalizovana, jer nije svaka preljuba kriminal, kao što ni svaka vernost nije baš verna. Samo da se ne nađeš prozvanim :). Nisam mislila uopšte lično na tebe, a za ova postignuća svaka čast! Pišem uopšteno. Baš o onima, možda tebi nepoznatim i reko da mi je drago zbog toga. Jer treba nam više slobode i ljubavi, uz usmeravanje. Paradoksalno od mišljenja da stroga disciplina sve rešava i ja mislim da opušten život mnogo bolje rezultate daje. Kako u vaspitanju tako i u braku. Jer, kako rekoše ljudi - Sila Boga ne moli i Bog silu ne voli.
×
×
 • Create New...