Jump to content

ИВАН KARINGTON

Члан
 • Број садржаја

  52
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Најновије објаве posted by ИВАН KARINGTON

 1.  

 2. О сујето и зависти породу адске змије, где би била да ти Србина није.

  1. Sofija_

   Sofija_

   Bas tako. Oj gordosti, oj gordosti, zbog tebe mi trnu kosti.

 3.    Ако и не треба буквално све схватити из Постања, сигурно не треба ни прихватити ничим доказан постдарвинизам, лажну масонску, сатанску теорију еволуције, коју на жалост прихватају и неки "теолози" и клирици.

  1. Show previous comments  1 more
  2. Кратос

   Кратос

   Znači ĐorđeP Bog je stvorio smrt i kroz nju kroz milijarde smrti na kraju uspeo nekako na jedvite jade da iznedri biće po svom obličiju?

   Ovo što navodiš da je zemlja okrugla,gravitacija,elekromagnetizam i ostalo je experimentalno potvrđeno dok evolucija u onim svojim ključnim delovima nije niti može,jedino što je sigurno da bića imaju sposbnost adaptacije radi preživljavanja,sve ostalo je čista spekulacija.

  3. Кратос

   Кратос

   Mada jedno treba priznati,ne postoji bolje naučno objašnjenje o razvoju života od TE,kreacionizam veze nema sa naukom.....

  4. ИВАН KARINGTON

   ИВАН KARINGTON

   Еволуције није било, док прихватам да је земља округла. Зашто би Бог стварао смрт, па преко смрти долазио до Адама. Еволуција је масонска измишљотина НИЧИМ потврђена али НИЧИМ, нити иједан доказ није представљен од еволуциониста и није ми јасно да хришћанин исповеда еволуцију и још да сматра оне који се противе томе глупим. Зашто бо Бог стварао тако несавршен свет, са смрћу, са патњама , болестима, јесте ли ви сишли са ума? Смрт долази са првим преступом људи и последица је сагрешења и отпадања првих људи. Свети Оци кажу да леш човека кад се распада смрди на ђавола, а зашто, шта мислиш?! Какав је смисао искупљења Христовог од смрти ако је Бог створио смрт?!Бојим се да ова учења итеткако могу да се окарактеришу као тешка заблуда да не употребим тежу реч.

 4. http://webtribune.rs/uzas-u-srbiji-ministarstvo-prosvete-poslalo-uputstvo-skolama-da-uce-dake-o-oralnom-i-analnom-seksu-cak-i-decu-u-vrticima-od-tri-do-sedam-godina/#

  РЕАГОВАТИ, ЦРКВА МОРА ДА РЕАГУЈЕ, СВИ МОРАМО РЕАГОВАТИ !!! НЕ СМЕ СЕ ДОПУСТИТИ ПРЕРАДА ОВЕ НАКАЗНОСТИ.

 5. https://www.facebook.com/TikTakFest/?fref=ts
  Филм ученика Политехничке школе Милутин Миланковић из Крушевца за овогодишњи Тик-так фест. Молим све пријатеље да лајкују филм али на страници Тик-так феста(горе изнад је линк) и да поделе објаву на свом зиду : Хвала!!! 1f642.png(: 1f642.png(: 1f642.png(:

 6. https://xi-eleven.bandcamp.com/track/dragi-gospode

  Нова песма..на нету само за Празнике, за сада...

 7.  

 8. http://svetisava.blogspot.rs Ускликнимо са љубављу. Моја Светосавска беседа, Политехничка школа, Крушевац.
 9. Волите ли класику; моја клавирска композиција.!!
 10. Осиони, бездушни и егоманијакални.....зато овако и пролазимо..!!

 11. Европска банкарска Унија---ЕУ спроводи политику банкара са Вол стрита, Ротшилда, Рокфелера, Сороша и Моргана. Сви ресурси на Косову су у њиховим рукама. Врши се прекрајање српске историје, брисање српског имена, етноцид и геноцид. Хоћемо ли ставити прст на чело, извући се из моралног глиба у који смо упали и извући себе и земљу.

 12. Света Тројица-Бог наш.....мој видео клип направљен првенствено за часове Верске наставе. Погледајте и комемнтаришите.
  1. Goku

   Goku

   Тешко и мени да схватим, а камо ли објеснити дјеци :)

  2. ИВАН KARINGTON
×
×
 • Креирај ново...