Jump to content

gago.m

Члан
 • Број садржаја

  48
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О gago.m

 • Рођендан 06/02/1959

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

2974 посетилаца

gago.m's Achievements

Напише по коју

Напише по коју (3/9)

43

Форумска репутација

 1. "Сабор поново апелује на надлежне органе државе Србије да Цркви буду враћене матичне књиге, одузете још 1946. године, наводно ради преписивања." - Изгледа да баш систематски проучавају свако слово и број кад до сада (тек неких 70 година!) нису успели завршити преписивање ... или их збуњује ћирилица?!
 2. Одиличан,поучан текст за све који теже истини.Изјава Карла Билта:"Ако ико "дође главе" Западу,то ће бити Православље",јасно показује одакле долазе напади и на нашу СПЦ!
 3. Да не мешамо појмове,богат и имућан јер није исто!Богат има Бога у себи а имућан злато,сребро... И кад својим трудом стекне то материјално имућство,тешко је човеку остати ЧОВЕК и да се не полакоми "дај још" а онда се пада у грех среброљубља ...

  1. LogosAgape

   LogosAgape

   Богом дат и и-мућак:)

 4. Мог унука је у Борчи,пре пар година,крстио о.Драган и на кумово питање:"Колико смо дужни",одговорио је :"Ако имате,40 евра а ако немате,ништа"!Не треба ни све свештенике "трпати у исти кош"... и њих има и добрих и лоших као и сваком другом занимање.Стоји и да људи не иду у цркву па се "изненаде" када (обично због невоље!) напокон дођу па још "налете" на слабог свештеника ... и ето ти неспоразума!А исти ти "изненађени" људи када наплаћују своје услуге,знају итекако "олешити" муштерију коју први пут виде ... опет кажем,као и у сваком послу."Моји свештеници" су заиста скромни (знам јер сам често с њима у цркви!) и зато нам се СЛАВА БОГУ из године у годину повећава број верника,причесника,младенаца ...
 5. Има превод,није нешто али може мало помоћи.Кликни на "титлови" па десно на подешавања и пронађи српски језик.
 6. Lore - Изгледа да је морала јер су јој једино (бар ја тако мислим!) ови из католичке цркве могли помоћи да напусти Судан!Нека су живи и здрави и она и њена породица.Мало је данас,на жалост,тако јаких људи у вери.
 7. Како ствари "стоје",Његово Блаженство Архиепископ охридски и Митрополит скопски г.г. Јован неће жив изаћи из затвора осим,ако не постане свештеник непризнате македонске "цркве"!
 8. И не само са Хрватима,јер они сами никада то не би могли направити!
 9. Сумњам да само декларативна осуда нацистичких натписа може нешто променити на боље у односима Хрвата према Србима у Хрватској!Мислим да би свештеници РКЦ у Хрвата,на мисама требали причати о љубави према другима и осуђивати овакве примитивне испаде припадника хрватског народа!Али,и држава да пооштри кривичне санкције за извршиоце поменутих (не)дела!.
 10. BEOGRAD, 4. septembar 2013, (Njuz) – Stipe Lovrak iz Vukovara iznenadio je naučnu javnost u Hrvatskoj pošto se probudio iz kome u kojoj je proveo tri nedelje i progovorio na tečnom srpskom jeziku.---Не знам шта ће (родбина и комшије!) с њим када се врати кући?!
 11. Одавно ме њихови (РКЦ у Хрвата!) поступци не могу изненадити! Чудо би било да позову своје вернике на покајање и помирење са Србима а овако само настављају традицију ширења вековне мржње према свему што је српско!
 12. АКО ПЕШАК ПОКАЖЕ НАМЕРУ ДА СТУПИ НА ПЕШАЧКИ ПРЕЛАЗ ИЛИ ЈЕ НА ПЕШАЧКОМ ПРЕЛАЗУ,ВОЗАЧ ЈЕ ДУЖАН ДА ЗАУСТАВИ АУТОМОБИЛ И ПРОПУСТИ ГА!
 13. Чему питање,ко сам ја да дајем такву изјаву?!Шта желиш речи?Можда да немам право на своје мишљење???Не дао Бог да ти неко убије драгу особу,онда сигурно не би тако дилетантски размишљао.Демагогију о "тренутном животу" чувај за себе а нас који желимо безбедно прелазити на пешачком прелаз "поштеди" непотребних савета!Преко 30 г. сам возач,прешао одавно милион километара и нагледао сам се свега!По мом мишљењу (на које имам право!),најјаднији су управо они који беже са места несреће као и они који "не би прљали седишта" и зато одбијају да повезу повређене!?У већини случајева су то новокомпоновани богаташи који су на ко зна који начин стекли богаство!И овај несрећни дечко,А.Митровић,вероватно није васпитан да поштује туђе право на живот!
 14. За много што шта у саобраћају се може наћи неко "оправдање" али бежање после гажења пешака је неопростиво!
 15. http://srbin.info/2013/06/vedrana-kulaga-toma-trebinje-tviter-i-lazi/
×
×
 • Креирај ново...