Jump to content

dvabu

Члан
 • Број садржаја

  54
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by dvabu

 1. VJEČNAJA PAMJAT!CRMNIČANI SU MNOGO POŠTOVALI OCA GRIGORIJA,A U MANASTIRU DONJI BRČELI NJEGOŠ JE OSNOVAO PRVU OSNOVNU ŠKOLU U CRNOJ GORI!
 2. ХА,ХА,ХА...ЂЕ ИСКОПА,БРАТЕ,ОВУ ФОТОГРАФИЈУ?
 3. Жао ми због ове неслоге!Драги су ми Румуни.
 4. Ја спадам у те ,што само док траје радно вријеме ускочим у форум.
 5. http://www.youtube.com/watch?v=H9zp_i65Y9o Данас је слава и у Пећкој Патријаршији.
 6. http://www.youtube.com/watch?v=vARa5qw2c2A "са блудом би да те жене хаљине ти смрадне кроје ал не могу да измене твоју душу,срце твоје..." Ми,Црногорци,смо почаствовани,што је баш код нас била промоција овог предивног албума "сјајне српске звезде"у љето 2013.
 7. КАКО ДА ПРОНАЂЕМ СТАРИЈЕ БРОЈЕВЕ "СВЕТОСАВСКОГ ЗВОНЦА".НА ЊИХОВОМ САЈТУ ИМАЈУ БРОЈЕВИ САМО ОД 2010.А МЕНИ ТРЕБАЈУ НЕКИ БРОЈЕВИ ИЗ 2008.И 2009.
 8. dvabu

  13 godina od poraza Miloševića

  СА ЛИЈЕПИМ СЈЕЋАЊЕМ НА СВОГ ПРЕДСЈЕДНИКА
 9. ЈА СЕ НАЈВИШЕ ОБРАДУЈЕМ ПОЈАЊУ УЧЕНИКА БОГОСЛОВИЈЕ.
 10. Али и угледни историчар,Радивој Радић,критикује тезе Деретића,Пјановићке и сл.Немам времена сад да тражим линк са његовим интервјуом часопису "Православље"
 11. И мени се чинила истинитом та теорија да смо најстарији народ,и читао сам пар књига и текстова о томе,али сам прије неки дан чуо једног од наших владика(који кад нешто каже,ја више не провјеравам),да је споменуо онај податак,као што и званична историја каже о досељавању Срба на Балкан у седмом вијеку.
 12. И мени се чинила истинитом та теорија да смо најстарији народ,и читао сам пар књига и текстова о томе,али сам прије неки дан чуо једног од наших владика(који кад нешто каже,ја више не провјеравам),да је споменуо онај податак,као што и званична историја каже о досељавању Срба на Балкан у седмом вијеку.
 13. ОСВЕШТАЊЕ ХРАМА ХРИСТОВОГ ВАСКРСЕЊА У ПОДГОРИЦИ ОД СТРАНЕ ВАСЕЉЕНСКОГ,СРПСКОГ,ЈЕРУСАЛИМСКОГ И РУСКОГ ПАТРИЈАРХА,7.10.2013.
 14. BLAGO NJIMA.PRELIJEPE SU TI SLIKE!I U MOM RANOM DJETINJSTVU MOJ GRAD JE BIO TAKO SIMPATIČAN SA MALIM KUĆAMA I MEDITERANSKIM RASTINJEM,A SADA SE OD MAFIJINIH ZGRADURINA I SOLITERA NI IZ JEDNE STAROSJEDELAČKE KUĆE NE VIDI MORE. P.S.SVIĐA MI SE OVA TEMA O OBIČNOM ŽIVOTU U RAZNIM DJELOVIMA SVIJETA!
×
×
 • Креирај ново...