Jump to content

Hadzi Vladimir Petrovic

Члан
 • Број садржаја

  2042
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  11

Последњи трофеј

Hadzi Vladimir Petrovic је имао/ла садржај са највише реакција!

О Hadzi Vladimir Petrovic

 • Рођендан 01/17/1974

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Сарајево

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ginekolog.ba/Hadzi-Vladimir-Petrovic/stranice/ikone.html

Скорашњи посетиоци профила

10778 посетилаца

Hadzi Vladimir Petrovic's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

2.9k

Форумска репутација

 1. Pitajte oca Romama sa Ostroga da li je bio lapsus ili naređenje da pomene u liturgiji patrijarha Amfilohija? @Родољуб Лазић
 2. Novak ima veliki uticaj kao zvijezda, mnogi treniraju zbog njega, mnogi se nadaju da ce zaradjivati kao on, itd. Sasvim je moguce da mnogi kada razmisljaju da li da se vakcinusu ili ne gledaju sta je po tom pitanju uradio njihov heroj ili idol, kako mu skandiraju. Dakle ima neku drustvenu odgovornost, za vakcere negativnu za antivakcere pozitivnu. Ne ulazeci u to sta je od to dvoje ok i za jednu i za drugu stranu to je pitanje spasavanja zivota i Novak je zrtva toga. Mi moramo da izgradjujemo istiniski pravnu drzavu, to je vaznije i od ekonomije i od bezbjednosti koje su samo "energije" pravne sustine, jaka drzava je pravno jaka drzava, ona u kojoj se stite prava, pa u skladu sa tim sprovodi i kaznena politika.
 3. Баш истајазавају Ђоковића, погријешио је што им је дао формално материјала, изгледа да се преко њега обрачунавају са својим антиваксерима и грађанима који трпе репресију. Мени се не свиђа када се од Новака прави идол, или кад жена Владе дивца згази дечка на Бранковом мосту и онда улете лову и нађе се и ко ће да лежи мјесто ње. Ипак се надам да ће се позитивно разрјешити и играти, јер видим да има финих људи који га подржавају.
 4. Наравно, неки су и улазак Руса у Београд сматрали ослобођењем а неки реокупацијом, шта да се ради, и ми се сматрамо окупираним, и ова назови српска власт у РС је го олош, краду, а онда куку ми смо Срби, Јасеновац,, Јадовно-... а што су љекови у РС 2пута скуплји него у Србији, чији је то тал, итд, све ко у вријеме турских паша, воле РС - па што не установе Суд, па да се зна кад рокнеш неког идеш у затвор прије или касније, или ако украдеш, купиш диплому и сл, а шта се овде установило? Мафија, знаш да ћеш проћи некажнјено , мало лова - мало веза.... Окупирани смо мафијом која се зове српска, и Црква је ти само да се сакрију и глуме православце и да је манипулишу, јеси ли гледао прославу РС? Однос Патријарха и Додика, не може да га изманипулише као Иринеја да му даје безрезервну подрушку, не може да иде у тал као са +Гришом, не може да слуша шта му се говори, него све супротно од патријарха "бесједи", прво помену Жељку за разлику од лезбејке која реда зна. Мислиш ли да Руски Патријарх има слободу од државних власти какву има наш? Наравно наша српска мафија је боља од дрекаваца, док им се не мијешаш у посао, а онда се своди на исто. А и то је питање у америчкој инвазији је убијено преко 4000000 муслимана, брате ја кад сам био на Косову и упадао у шиптарска села, не бих се љутио да ме неко кокно бранећи свој праг. Сви који убијају су сатанисти по дифолту, можда се негдје има неки случај да то није приношење крвне жртве, али је то врло натегнуто, не опстаје православље захваљујући топузу, па ни атомском. Изгледа да су и власти овога свјета провалиле да онај који је са Црквом односно Христом опстаје, само је питање како то они мисле да могу са Црквом, ту се све рјешава. онај ко јој правилно приступи добиће милост, а онај ко би да насамари Бабу стару 2000 година
 5. Текс, нису они бранили православље него спрјечавали Амере да поставе плинске цијеви из Катра за Европу. Нису без гријеха ни када је у питању распад Југославије и бомбардовање... Треба слушати шта Доминика говори без неких ТВ представа, ево ми из Босне или из Сарајева знамо нешто више о рату и док већ нпр. у Србији људи немају ту слику, него помјерену, тако да за озбиљно треба узети свједочења са терена. Нпр био сам у руској Цркви на Ташмајдану када је служио Руски патријарх, мислим Кирил.и мртав ладан каже како су они мајка Црква! Мене је то увриједило, мислим по којем основу? Кад смо се то ми то договороли, кад то смета Србину који конта ми смо били проје Вас православни, како на то гледа неко из древне патријаршије? Ваља знати и у вези са Украјином, за вријеме Совјетског Савеза је било разних периода гоњења, нпр Руси су рушили Цркве, када су Њемци наступали обнављала су се богослужења, Стаљину је јасно било да ће пропасти јер би Швабе и у Русији наишли на подршку, онда је направио невиђену обнову Цркве, што је условило подршку народа, литије у опкољеним градовима, генерал Жуков се причешћивао све вријеме итд. Нису слике црно бијеле, онда по рату опет затирање Цркве. Сада је у Русији православље државна политика, што није баш добро, јер није вјера идеологија, добро је за руску државу, али за Цркву не мора да буде, у ствари најчешће је искушење.
 6. Nije tema, ok, komunizam i fasizam nisu nikakvo zlo nego modeli ekonomije kao i kapitalizam. Ono sto nastupa ce biti gore od svega toga, a to je tehnokratija. Ni jedan rezim nije dobar ni los, zlo dolazi kroz covjeka. Lopov ce u svakom sistemu da krade, ili ce neki sistem npr. da blokira blud?
 7. Tano gdje Duci kaze, u razlikovanje sporta i fizicke kulture, kad vidim klinca sa sa reketom naruzim ga i uputim ga da uci knjigu. Inace meni je vrlo vazno da skijam i zahvalan sam iz duse Njegov je osnovni proizvod zaludjivanje, tu nem covjekoljublja, humanitarno rad je da se vlasi ne sjete, u funkcoji osnovnog proizvoda, To se vidi i iz ovoga, vise se "Srba" diglo jer prebacivac loptice nije negdje pusten, nego kad je pala Kraina ili Kosovo, a kako samo pomno prate, da li je on rucao kelerabu ili kobasicu, to je pitanje svih pitanja. Mi nismo pusteni, mi smo pobjedili, koji to leba ti mi? On je vec u narodu vise od svetitelja a nije se ni pokajao. Izvinjavam se, ne u narodu, u masi.
 8. Чему хистероја, ако је мувао нешто са папирима, онда је све ок, мене чуди зашто се нико не буни што је он добио ореден СПЦ, а пропагира медитацију и промовише гуруе, за такве ствари не да би му требало одузети орден него га и одлучити од Цркве, без обзира колико добро игра рекета и како вјешто заврће лоптицу.
 9. Mozda, ali kako bi rekao @Родољуб Лазић zavisi i od njihovog raspolozenja i volje. Ima crkvenosti kod njih, +Grisi u zasluge valja pripisati i to sto se u Sarajevu veci broj ljudi cesce pricescuje. +Maksim je stvarno ucio knjigu i ako odbaci carigradske zablude moze da krene Tasinim stopama, da bude u intelektualnoj raspravi sa Avom, a ne u nekoj borbi gdje se zajednica dovodi u pitanje. Romanticno, kad ovako pisemo onda mozemo o sebi da mislimo kako smo fini i uljudni, prijateljski nastrojeni, a da li prestajemo to sve biti ako ne zanemarimo da tu ima: kriminala, internacionalne "politike" policije, prestupa zavjeta, zabluda i demonskih iskusenja?
 10. Сједим са попом Пером и изокола након неколико сеанси кажем му у релаксираној атмосфори у кафани, шта ти фвали да мало попустиш +Иренеју, ипак је било лијепих ствари и духовник ти је не мораш мак на конац, кад попу пјена на уста из десног угла, нисам ни слушао шта ми говори, никад то нисам видјео, он не конта, рекох себи шути, наравно није ме послушао, а било је још вакат.
 11. Није се она тек тако нашла, него је позвана, па пуштена низ воду, отприлике то чека и ову фарму 2.0, љепо смо јој све гпворили. Није то само Душица, поп Перо који је исто пребјегао од +Иринеја је добио мислим забрану да служи и ногу из црквеног стана, ћакон Влaадо бивши секретар је на психијатрији, искушеник Ведран се бацио са зида и поломио ноге, неки су побољели, неки умрли, неки добили ногу или премјештај, а неки неизвршава налог Сабора, значи има неки већи аиторитет, дал источни Папа, дал нека теологија у коју се куну а шупљи су ко сир са све линафо доприносима. Можда су то неки генијалци али онда су дужни да нам покажу како су дошли до тог закључка, па да видимо. Овако то је само понављање приче знаног нам аутора, који је нападао Вучића а циљао Патријарха Иринеја, сад пошто за Патријарха Порфирија не може пити воде да је пао под Вучићев утицај то се прича преноси на Сабор, јер ту је велики број епископа и ко може сагледати њихове односе са Вучићем, мислим да ни Вучић сам не зна тачно какав је са сваким од Владика, и ето простора за манипулацију. И то је то, сувише су глупи да смисле нешто ново и оргинално, наравно нису природно глупи него иду стрампутицом, док Свети Сава "путује без пута и пут се за њим рађа", ови ударили насупрот, да се изузму испод Савиног омофора!
 12. Нисмо дошли до суме, знаш кад Мујо пита Суљу били био "назадњак", каже Суљо нема тих пара, Мујо би ли за 10 миља конвертибилних керма- не, 20, не, ...200, Суљо се премишља, били за милион, каже Суљо би за милион, нато ће Мујо: ево ти 1марка, скочи Суљо: шта ти мислиш ко сам ја? Мујо: То смо већ утврдили, остаје да се договоримо око цијене. Значи знаш поступак спровођења правде над Синодом, али за ботовање не знаш,, да ли си ти Синод или бот? Види, изгледа да пишеш из Америке, а не вјерујем да си се едуковао у Либертвилу, да не одужујеш то слово А. Што се тиче плате, а и тога ко је спровео пиступак над њом, најбоље питајте Душицу. @slovoA Само се ти тјеши да смо сви у истој групи, и већ си плео по синоду као и овај дебил Милошшш, па му све изгледа мрачно, а Вилотић, Перишић и екипа су отишли даље јер тврде да је Патријарха изаврао Вучић а не Свети Архијерејски Сабор.
 13. Deder odgovori na pitanje, kako se po tebi razvija situacija i ispunjava pravda Bozija za dati slucaj, evo da ja cinim tako sta bi me snaslo? Sto se pak lazi tice slazem se Vladikom Grigorijem, dobro je rekao u interviu: svojim ce se rijecima svako opravdati i osuditi. Sta da radim kad su hecegovci imali farmu botova i meni je nudjeno da pisem za njih.
 14. A sta se zbiva kada neki slovoA i neki losmilos izmsljaju grjehe Svetog Sinoda za neku sitnu lovu bez da se prestave, da li im sudi nadlezni Vladika koji je i dao tu lovu, ili je on izuzet iz postupka?
×
×
 • Креирај ново...