Jump to content

Sanela

Члан
 • Број садржаја

  50
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Sanela's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

4

Форумска репутација

 1. Шта мислиш о чему би писао Димитријевић и са каквим утицајем на Цркву, када би епископ Зизјулас силазио у парохије своје епархије беседећи верним Грцима, и када би бар пола од вас теолога који сте на овоме форуму макла д..е из удобних фотеља и кренула из дома у дом да проповеда Христа???
 2. Не знам зашто си изводио закључке на које те нисам навео, рећи ћу једноставније. Колико се број људи на богослужењима повећао захваљујући компјутерском мисионарењу? Колико ће Владимир Димитријевић бити пољуљан у ставовима које заступа, потрешен критикама на овом или било ком другом форуму?
 3. Интернет је настао као могуће добра намера да зближи и боље обавести људе, но убрзо се много тога изменило и сада је његова основа забава, а потка порнографија. Ваша намера да у том вашаришту отварате капелице је храбра и верујем добронамерна, ипак онај који је у стању да прође вашариште на путу ка вашој капелици и остане неоштећен ,спољним утицајима, тај је толико јак у вери да му ваша помоћ није потребна. Слабији којима је могуће неопходна ваша помоћ углавном остају, све чешће, на рингишпилима и тобоганима около.
 4. Како да не, до пре неки дан сам гледао прости народ, пуна три месеца на селу. Они који имају новца и времена, а јако их је мало, углавном играју игрице, примерено узрасту. Овде се окупљају они који би да уче друге, а не да шта науче, што је у мом случају јасно видљиво...
 5. Неук народ не приступа овој кутији. Видиш Александре, љубазним речима те одвраћам од зла у које тонеш, и не чујеш ме. Није ли превише са твоје стране да очекујеш промену Димитријевића на боље оним речима које му упућујеш?
 6. Да би неко некога уопште чуо, а где је тек послушао, треба да га сматра већим од себе или бар равним себи. Да би га призвао памети потребно је да те за почетак чује, а надаље да уочи твоју надмоћ над собом, ако се слажемо шансе су ти мале.
 7. Па добро,брате ако видиш да човек губи душу зашто онда учествујеш у линчу над њим.?
 8. Када је већ допуштено спамовање, са великим напором сам читао по коју Димитријевићеву реченицу и преморен одустајао, слично је било и са прозом и поезијом који извиру из тебе тебе...
 9. Благо теби ти знаш и за другога да је хришћанин или није, а ја несрећник не знам поуздано ни за себе јесам ли или нисам.
 10. Ако сам те добро разумео у првом случају се обратио исти истом, а у твом случају је овај пред тобом знатно нижи.?
 11. Верујем да ћеш и ти једаред плакати због овога што пишеш, као што је поуздано плакао свети Григорије Богослов због онога што је рекао светоме Василију. Врх наше цркве томе не стаје на пут јер би требало да је потпуно у праву, или безочно дрзак, а на жалост и срећу није ни једно ни друго.
 12. Ви сте први који ми је гледао у шољу не тражећи за то никакву накнаду, хвала.
 13. Сећаш ли се како су га изрешетали на оној бензинској пумпи, јадни "Сани бој", знаш оно из "Кума"...нестрпљив сам чекам скори повратак у своју јазбину, у међувремену се потврђује моја теорија да је доколица извор сваког зла...мало је претопло за мој укус...забавља ме контрирање, нарочито када се чачка по мојим изнутрицама, што би рекли месари... Уосталом каква си ти попадија када по цео дан висиш на компјутеру...? .smesko.
 14. Хвала, ако сам ја један од тих другара. А ово друго мислим да није потпуно тачно, Ви мене само делимично не разумете... .smesko.
×
×
 • Креирај ново...