Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Рилски

Члан
 • Број садржаја

  1179
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Рилски

 • Ранг
  Дуго је са нама

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Локација :
  ту а тамо...

Скорашњи посетиоци профила

4199 посетилаца
 1. Рилски

  Зоран Ђуровић: О причешћу

  IГодине проведене у Цркви, упућују да је главни разлог непричешћивања верних, другачији став ауторитета из Цркве. Ту мислим пре свега на живе, пре свега, верујућима познате духовнике из клира, било епископа, било презвитера, са којима верујући имају (какву такву) комуникацију. И на ту чињеницу отпада преко 70 % оних који се не причешћују. Од тих људи, велики проценат чине они који би се причешћивали али их управо тај став ауторитета из цркве, спречава у томе. Постављајући проблем о коме говоримо на овај начин, рекло би се да смо много ближе истини а самим тим и решењу проблема.
 2. Рилски

  Raskol se zahuktava

  Бугари су стали, уосталом као и око Критског сабора, пре самих Руса на руско становиште. То је заправо вазда тако. Они му дођу као ''пилот епизода'' нове ''серије'' коју режира и приказује Москва.
 3. Рилски

  Raskol se zahuktava

  Није ли неутралан, заправо, нит вино нит вода.. тј оно што се јеванђелски бљутавошћу зове а што ће на концу бити и избљувано
 4. Очито да није усамљена мисао (моје недостојности) о идентичности којом почињу сукоби и да је у корену сваког великог рата религиозна суштина.. ''Pacкoл ће дефинитивно изазвати насиље, крвопролиће и смрт многих. У том смислу је злослутни позив Фанарског Синода на уздржање од насиља и преузимања храмова, класично пилатовско прање руку''г. Дејан Мачковић
 5. Сад нам је, ваљда свима, јасније како почињу ратови и да је сваки у корену ''верски''
 6. Рилски

  Raskol se zahuktava

  Оне коjи су суштински y packoлу, као дотични доктор, не би ни требало постовати. Осим у некоj новоj теми, kao peцимо.. "Pасколници и други jeрeтици о расколу" и томе слично.. П. С. .. и с тим у вези.
 7. Врхунац дна.. Ма дубље од дуплог дна.. таман пиомислиш не може дубље, ''мпц'' пројави неслућене дубине контра здравог разума, чак и минимума физиолошке тупости.. Ово не може да се назове никако.. апсолутно никако. Ово је закључак који нико на свету не би мога да донесе осим потпуно обесвешћеног и дезоријентисаног створења у времену, простору и ка самом себи..
 8. Такви фалсификати требају искључиво и само онима који су на фалсификовање навикли. Који су тако постали оно што јесу и који су то што јесу на лажи засновали и остварили .. Онима који су синови ''Оца лажи'' и који су се њговим знамењем и поносили и китили.. Паметном, и превише ..
 9. Рилски

  Филмови који се не пропуштају

  На корак за Серафимом One Step Behind the Seraphim / Un pas in urma serafimilor Све боља Румунска кинематографија нам претставља овај, не тако репрезентативан по продукцији али по теми свакако најрепрезентативнији, филм из 2017. године, о Православној Богословији и многим неиспричаним темама из исте и око ње .. https://www.imdb.com/title/tt5335314/
 10. Ахахах-АХ .. Проблем са сер-БИЈОМ је тај што сјаше КУРта па се опет пење још већи КУРта ..
 11. А Грци .. а Кипрани.. а Румуни, а ........
×