Jump to content

Бојан Сарачевић

Члан
 • Број садржаја

  912
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Community Answers

 1. Бојан Сарачевић's post in Бранислав Перановић was marked as the answer   
  Држава никад није и никад неће моћи да пружи људима оно што Бог може да им пружи. Тако да ко се труди да угоди људском закону, врло често ће се наћи у конфронтацији са Божијим законом и обрнуто.
   
  Држава и сада уопште не помаже зависницима, а камоли још за време "веселих '90". Сви ти људи су били отписани од стране државе, али не и од стране Перановића.
   
  Колико је прошло људи кроз камп:
   
  1300 - 22 (који су отпали), то му дође 1300 поена за Бога и 22 за ђавола.
  Он је ту добро "бркнуо прст у око" сатани, зато му се и десило што му се десило. Сад вероватно и у затвору приводи људе у веру.
   
  Понекад када је тешко видети разлику између добра и зла, сетим се јеванђељских речи "...по делима њиховим, познаћете их ...".
   
  Никад више "бораца за права" свакаквих маргиналних група које за последицу имају озакоњавање, признавање и правну заштиту најтежих грехова, из чега се рађају случајеви: забране Господњих речи у државама као што су Америка и Канада, легализација и правна заштита удружења педофила у Холандији, подношење захтева за подизање споменика сатани који поучава двоје мале деце у Америци итд.
   
  Док са друге стране имамо Перановића, који изгледа као најгори грешник, недостојан мантије и крста који носи, али који има иза себе 1300 спасених душа и покајаних грешника који постају најбољи грађани и хришћани за пример. Мало ко може да се похвали са том цифром.
×
×
 • Креирај ново...