Jump to content

миркан

Члан
 • Број садржаја

  243
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

миркан's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

164

Форумска репутација

 1. Какави је месинг што се тиче дуотрајности и квалитета?
 2. Хтео бих да купим анафорник са сталком као дар цркви. Да ли ми може неко помоћи где то могу да купим у Србији? И ако нема има искуства са анафорницима, каквог су квалитета анафорници од месинга и колико су дуготрајни? Да ли неко има савет на шта треба да са обрати пажња приликом куповине анафорника? Не бих да испадне раклама, могу и поруке на мој профил ако неко има конкретну адресу, телефон, ... Хвала!
 3. Приједорчани свака част на организацији пливања за часни крст. Стварно сте урадили све како треба и постали сте узор да следеће године буде више слично организованих пливања за часни крст као што је било ове године у Приједору. Гледајте и уживајте ...
 4. Овде је очигледно дошло до неспоразума. Ако кажем да нас лекови не излечују, ја нисам рекао да се не пију лекови јер нас они само трују и ... исто стоји и за болнице. Неко је рекао па блажено почивши патријарх Павле лечио у болници, да па? Од Бога су и доктори и болнице и лекови ... али где нема савести и љубави ту Бога нема. Фармацеутска мафија је већ деценијама уназад најјача мафија на свету и њихов Бог је новац и они су скроз покорни свом Богу. Кад је неко на ТВ видео рекламу промените лоше животне навике, једите здравије и решићете већину здравствених проблема? Тешко ће те то и видети јер је то скоро бесплатно и нико не може зарадити на тој реклами него само онај ко то уради. Нико овде није против никог, него једноставно неко хоће само да каже да постоји и друга страна која је вековима помагала људима и помаже и дан данас и да се она не треба искључити него се да заједно са новим технологијама буде на корист људима. Пошто је природна медицина доступна сваком као и промена лоших животних навика и свако може да се лечи и излечи скоро за џ она се заташкава јер не иде у корист онима којима је Бог новац, него само инстант решења, само прогутајте и све решава ... заблуда и лаж, заблуда и лаж,заблуда и лаж ... и тако док се сви не убедимо да само тако можемо живети! Обично реченице које на крају имају знак питања су упитне реченице
 5. Ја сам ти поставио нека питања требало је да одговориш на њих као што сам ја одговорио на твоја питања, али да не цепидлачимо. Ово око устава наравно да ће свако гледати како њему одговара, али поента је да су забрањени експерименти а вакцина је експеримент. Наравно да сам упзнат са инклузивном наставом, али поред редовних васпитачица требају и оне које су обучене за децу са посебним потребама иако они заједно буду у групи, али не буду сво време заједно ... да сад не улазимо у те ситнице оставимо ко је стручан у томе нека ради али поента није у томе него је поента у броју деце ометене у развоју, ту је бар једноставна рачуница. Било је и пре те деце али далеко мање, хоћеш по статистикама из домова здравља или по вртићима. Ја не видим на том линку статистику колико се деце вакцинише у Немачкој. У Немачкој није обавезно вакцинисање а и често причам са људима што тамо живе и имају малу децу и све мање људи тамо вакцинишу децу.
 6. Уставу РС члан 25. Неповредивост физичког и психичког интегритета Члан 25. Физички и психички интегритет је неповредив. Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка. Вакцинација је екпсеримент, поготово над бебама и малом децом. Можеш ли ми објаснити зашто се деца до основне школе бар 3 пута вакцинишу против хепатитиса? Ко ти може гарантовати да кад добијеш вакцину против хепатитиса да 100% нећеш добити хепатитис? Да ли си упознат да вакцине које добијају деца на дају њиховом имуном систему да се довољно развије? Један део лимфе (можда сам и погрешио, можда није лимфа него неки други део имуног система, већ сам и заборавио) се у опште не развије код деце која су вакцинисана. Очигледно ниси скоро био у вртићима нити си причао са особама које тамо раде дуже време. Ја сам био у неколико вртића и причао са особама које раде преко 20 година у вртићима. Пре је било спорадичних случајева деце ометене у развоју али последњих 15ак година тај број је нагло порастао и појавила се потреба за пуно васпитачица које су обучене за рад са том децом. И сад је то већ државни проблем има болесне деце а немају особе које требају са њима да раде ... да не дужим више. Моја грешка нисам мислио на барут него на динамит. Кликнуо сам на линк изгледа није добар ништа не добијем. Све у свему извињавам се ако је ово кренула као нека расправа, само сам хтео поделити једну истину која се добро скрива од очију јаности а то је да до излечења може доћи само ако промениш лоше животне навике, то не искључује да се таблете не користе али таблете човека не излечују. Амин +
 7. Која вакцина гарантује да нећеш оболети од болести против које се она даје? Те све болести које се наводе су болести које кад се преживе више се не могу оболети од тих болести, али не постоји лек који те 100% штити од њих. То што ти поредиш са открићем вакцина које се превентивно дају поготово малој деци то је људи експеримент на људима, тако се води и у нашем уставу, јер зна се да нико не може да гарантује да се особа неће разболети од болести против које прими вакцину. Само што се та лаж лепо упакује па се не може приметити. Сва статистика говори да од кад смо дигли ниво хигијене да је пуно болести нестало против којих се вакцинишу деца. Међутим фармацети ће ти рећи да је то заслуга вакцина. Ђаво ти је увек лукав, да се на прву не примети! Прођи мало по вртићима да видиш колико има болесне деце и деце поремећене у развоју. Никад, значи никад их није било толико! Ја наравно нисам против вакцина које су стварно направљене да помогну човеку ... као што је и барут смисшељ да помогне људима а на крају најмање се користи за добро него само за убијање. У Немачкој вакцинација деце није обавезна, ко не верује нека провери и нека види колико се тамо деца вакцинишу, ако сматрамо Немачку технолошко и фармацеутско развијеном земљом.
 8. Нисам лекар то ипак требаш да питаш неког медицинара. Али ја би рекао на прву да у буђи има антибиотик са којим су се још лечили стари египћани.
 9. Што би лале рекле МОЖ` БИТИ Битно је да су тебе убедили да је излечена та особа и да ти ту лаж наставиш ширити ... далеко ће више људи ће прихватити ту твоју причу него ону која ја причам ... највише зато што дневно са свих медија и из свакодневног живота чујеш само лажи да се неко излечио од лека ... то једноствано не постоји. Тешко је прихватити да лаж нешто што скоро сви говоре да је истина, јако тешко. Први сам ја такав био док нисам причао са људима на ту тему из разних струка а највише са лекарима.
 10. ... за сваку болест Бог је дао траву са којом се лечи ... а то што ми то не знамо да искористимо него само знамо да одемо у апотеку ... и што имамо ружне животне навике које не желимо да мењамо него мислимо попијемо једну таблетицу и она реши висок притисак, холестерол, ... све нам је дато то што ми не узимамо сами смо криви!
 11. Ту реченицу коју си подвукао то и јесте превара, није се излечила него се залечила то је огромна разлика
 12. А брате нећемо се тако играти поређење човека и аута ... ако си ти у стању да то поредиш онда као да нисам ништа написао Поента је да су нас убедили да нас лекови излечују и то је сад постао аксиом, ретко ко је и помислио да то није истина, 1000 пута изговорена лаж постаје истина а лаж која се дневно изговори 10000000000 пута каква је то тек истина
×
×
 • Креирај ново...