Jump to content

Најбољи чланови

 1. fsa

  fsa

  Члан


  • Points

   11

  • Број садржаја

   3209


 2. Avocado

  Avocado

  атеиста


  • Points

   8

  • Број садржаја

   17878


 3. Милошшш

  Милошшш

  Члан


  • Points

   8

  • Број садржаја

   903


 4. Јанко

  Јанко

  Члан


  • Points

   7

  • Број садржаја

   4734


Популаран садржај

Showing content with the highest reputation on 10/21/21 in all areas

 1. Прво и основно: ја напишем да више страдају невакцинисани, ти ме питаш "зар се невакцинисани не разбољевају чешће?" !?!?!?! Друго, глупо је убеђивати вакцинисаног (ја, СпутњикВ) да су вакцине корисне. 3. Она није лек против смртА, умиру и вакцинисани и то од ковида. Ружно и надасве неиобјективно је да наведеш тамо неког 30 г. невакцинисаног да је умро од короне (као да си доказао униформност једним случајем) а не наведеш умрле вакцинисане нпр наше докторе (2 у истој амбуланти одједном). 4. ВИШЕ вируса ће некоме пренети ВАКЦИНИСАНИ СА ЖУРКЕ У ЗАТВОРЕНОМ него невакцинисани који не иде по тим местима и пази на мере хигијене и заштите себе и другога, па и ако је болестан а не зна. 5. Дај нађи баланс. Од наведеног "ивермектин има мало или нимало ефекта У ПРЕПОРУЧЕНИМ ДОЗАМА (дакле, нема негативних ефеката)" до твог "изгинуше људи трујући се ивермектином" је цео свемир (знаш шта раде клинци са алкохолом и бенеседином/бромазеопамом/апаурином/гуараном/чимегод?!? Да све те производе забранимо јер се злоупотребљавају од појединаца?). Мир, брате, мир... рекао би велики Цане.
  7 points
 2. Smanjuje se veštački... ne povećava se... Kako znaš da se vode kao umrli od korone? 108%
  3 points
 3. научили смо до сада да овај вирус шире, вакцинисани и невакцинисани. Такође умиру и једни и други у неким малим, мизерним процентима. Поделили се људи па ми се чини да се преко нишана гледају. Неко их је завадио како ми се чини, неко ко зна ону стару "завади па владај". Вакцинисани - невакцинисани, патриоте - другосрбијанци, цигани - гробари (мада је ово више депласирано), четници - партизани и јбг овако може у недоглед... Него, сада нам уводе и те чувене пропуснице за кретање, додуше прво за кафане и то само ноћу, но убрзо ће се потреба за тим дозволама проширити и на остале сегменте наших живота, идентично као и у другим државама где су већ уведене такве "мере". Миц по миц - Аушвиц... Куд плови овај брод? Чини ми се да смо јуче изгубили још нека људска права, слободу!?!
  2 points
 4. Ovde se ne protestvuje ni protiv mnogo gorih stvari za koje su direktno odgovorni sadašnji vlastodršci
  2 points
 5. У преводу верујем у вас да ћете бити послушни ако не будте заиста то не желим али не гине вам пендрек. Како је могуће да у граду од скоро 2 милиона нема пар хиљада људи да изађе против овог лудила?
  2 points
 6. Ти изгледа имаш неки озбиљан проблем у глави? Иди код психијатра па лечи комплексе немој да се иживљаваш надамном. Сви ми знамо да је слава пагански обичај, али смо му дали хришћански садржај. И заборавили смо све што је ту било паганско. Али ти, у свом умобољу, учитиваш неке ствари које нико није рекао. Али ево да покушам још једном да ти објасним. Чим причаш о оваплоћењу, Логосу, ипостасима,... ти користиш философију. Буквално не можеш да опишеш хришћанске истине без философије. Како би онда изгледало хришћанство које је настало код индијанаца, када они уопште немају те концепте? Не знам да ли си тога свестан, али ствари могу да се дешавају, без тога да ти будеш на цивилизацијском ступњу да си у таквом стању да их опишеш. И то не важи само за високу теологију. По Африци имаш тоналне језике који се састоје од кликтаја. У Амазонским џунглама имаш језике у којима не постоје концепти простора и времена. Оно што је нама свакодневица, њима је немогуће уопште исказати.
  2 points
 7. Razumećemo se mi pre ili kasnije, bez brige... jedino sa pobornicima iracionalnih teorija zavere i antivakserima to nije moguće.
  2 points
 8. После дугог заседања и исцрпљујуће расправе око тога која мера би била апсолутно најглупља за увођење у овом тренутку, кризни штаб је најзад одлучио...
  2 points
 9. Уђеш у кафић у 21. И до 22 нема вируса. Ондак вирус дође и бије госте. Поента је укидање слобода. Надзорне камере се одавно користе али нису утицале на то да нема криминала.
  2 points
 10. Nisu oni bitni. Oni su samo filijala SZO. U svakoj zemlji postoji neki ekvivalent nezakonitog, paradržavnog tela kao što je "Krizni štab". Oni igraju ulogu lošeg policajca dok vlasti igraju ulogu dobrog policajca. Krizni štab kaže "mora sve da se zatvori na 14 dana" a vlasti kažu "ne dolazi u obzir, to bi uništlo ekonomiju, nećemo uvesti nikakve mere". Onda OIM kontrolisani od strane overlorda kukaju kako je vlast neodgovorna i kako ćemo svi pomreti. Onda vlast kao kompromis uvede "meru zabrane posle 22 časa u kafiću". Međutim, sve vreme je bio plan da se uvede mera zabrane posle 22 časa u kafiću (za sad). Predstava je bila da bi se sludeli leminzi. Posle nekog vremena leminzi prihvataju diktat kao nešto najnormalnije, a uslovi se zaoštravaju po potrebi. Ne postoji "politički" i "medicinski" deo kriznog štaba. Sve je politika. Taj "medicinski" deo je samo delegacija globalističkog političko-birokratskog tela (SZO) koju kontroliše najkrupniji kapital. Njihov frontmen je Kill Gejts.
  2 points
 11. Nisam se detaljno bavio... ono što pretpostavljam je da su doneli neki zakon koji prenosi određene nadležnosti na Vladu, a koliko znam sve te "odluke Kriznog štaba" su formalno odluke Vlade tj. Krizni štab nešto "odluči", a onda Vlada donese podzakonski akt (uredbu, pravilnik, odluku, zaključak) u skladu sa tom odlukom KŠ... Evo sad sam proguglao i stavili su ih sve na jedno mesto: http://www.pravno-informacioni-sistem.rs/fp/covid19
  1 point
 12. sampaganini92

  Велики прасак?

  Па ако је почетак еволуције палог света пре 13,8 милијарди година, како су они могли бити изгнати у будућност и последице палог стања коме су сами узрок? Милсим зашто би то било тако? Како је иницирана еволуција палог света без својих узрочника који су се у њему обрели тек много касније?
  1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. obi-wan

  21. oktobar - dan kada je streljan Kragujevac

  https://www.facebook.com/muzejzrtavagenocida/
  1 point
 16. Napisao si: "то исто раде и вакцинисани јер и они МОГУ ДА ПРЕНОСЕ БОЛЕСТ И ДА СЕ РАЗБОЛЕ", iz čega može da se izvede pogrešan zaključak da je manje-više svejedno da li je neko vakcinisan ili ne... ali dobro, sada se razumemo. Iz tvoje poruke ja to nisam mogao da zaključim... "Невакцинисани ће се разболети и стећи антитела (њих 95% код куће уз лекове, пар % у болници) а неки и страдати (наравно, страдаће више него вакцинисани, али то НИСУ катаклизмичне бројке, аман!!!). Дакле, у нормалном свету се ЈАСНО наводе не само ВАКЦИНИСАНИ већ и ПРИРОДНО ИМУНИЗОВАНИ (дају се утврдити тестом на антитела)." Nisam ni tvrdio suprotno. O preminulim lekarima koje pominješ pisali su drugi. Tačno... ali velika većina mladih na tim žurkama nije vakcinisana. Ima negativnih efekata čak i u tim dozama, kao i svaki lek, a ima i onih koji se ne drže tih "bezbednih" doza već piju one konjske. Ključno je ovo: lek se nije pokazao dobro i zato nije odobren za lečenje kovida, a masovno se reklamira kao čudotvorana zamena za vakcine. Mir i tebi brate
  1 point
 17. Jel si ti stvarno siguran da je on tebe razumeo šta si mu ti napisao???
  1 point
 18. Polako, naravno da me brinu biometrijski podaci koje ce "moje telo emotivati svakog minuta" ako je neko PRISILJEN na to. Ovde se prica o stvarima koje mozes da nosis dobrovoljno. Kao sto ja recimo nosim smartwatch koji mi belezi trening i uploaduje na cloud. Pravo na privatnost je u tome da ti nista ne obavezuje da DELIS svoje podatke ali to mozes da radis dobrovoljno. Dakle, ako ti recimo odes kod lekara, imas neki problem oni ti daju odredjeni uredjaj koji ti prati odredjene stvari u telu vezane za taj problem, to nije losa stvar, to je dobra stvar.
  1 point
 19. http://www.rts.rs/upload/thumbnail/2021/10/20/7515933_kamenov.jpg Зашто код некога вакцина не даје очекивани имунолошки одговор - сазнајте од др Каменова WWW.RTS.RS Имунолог из Ниша Борислав Каменов рекао је за РТС да се мора кориговати исхрана да би се ојачао...
  1 point
 20. Globalisti i njihove ćate vrlo dobro znaju koliko je vlast u Srbiji ogrezla u organizovani kriminal i to (i) onog najprimitivnijeg tipa. Međutim, niko se ne oglašava nešto posebno o tome... Zadržavaju tu kartu kao oblik pritiska na ionako kriminalnu vast. Pritisak će biti usmeren ka obavljanju najpljavijih poslova za njihov račun. U vrhu liste je eksploatacija litijuma što će uništiti životnu sredinu i izazvati pravu pandemiju (kancera) u Srbiji. Ovo za ograđivanje kmetova u digitalni gulag se podrazumeva, to završavaju i korumpirani europski grannyfuckeri. Količina kriminala u koju je vlast Srbije ogrezla jeste mera zla koju će građani Srbije osetiti u svojim telesima. Platićemo u mesu, kao u "Mletačkom trgovcu" zamalo.
  1 point
 21. 1 point
 22. To su standardne fore kako politicari uticu na biznis. Nevezano za kovid, sve te regulacije se koriste da se maltretira konkurencija tvojih ortaka i slicno.
  1 point
 23. mirko1929

  Зоран Ђуровић - Онан - Онанија

  Зато што ти не идем низ длаку? Добро, где је Христос рекао која су правила за изображавање Њега? Где је рекао да Богородица треба дa се иконопише с црвеним ципелама? Који редослед треба да буде у диптисима? Како треба да изгледају одежде? Итд. итд. итд. Хришћани охристовљују већ постојеће ствари. Пример тога је наша крсна слава. Али, не измишљају културу и традицију ex nihilo. То су покушавали само поједини револуционарни режими. А у случају хришћанства је и немогуће, јер је толико тога уткано у саму срж хришћанства. Ја видим да ти верујеш да кроз Логос није настало све што је лепо, добро, и истинито. Него мислиш ако га нису направили хришћани, онда не ваља. А занемарујеш то што хришћани стоје на плећима дивова.
  1 point
 24. Зашто се онда вештачки напумпава број преминулих од круне? Пази, знам лично неколико случајева људи који су преминули од сасвим других болести, а воде се као случајеви круне. Дакле, ово јесте пландемија. Намерно се штелују подаци и мења реалност.
  1 point
 25. Tebi izgleda nije poznato da su se vakcinisali i ljudi van Srbije... milijarde njih do sada. Desetine a možda i stotine hiljada vakcinisanih trudnica rodilo je zdravu decu, dok su mnoge nevakcinisane preminule. Sve ostalo je plod tvoje mašte.
  1 point
 26. @Ignjatije Ne, već je smrtnost dosta manja zato što vakcine pružaju značajnu zaštitu većini vakcinisanih... i to je dokazano u bukvalno svakoj državi i u svakoj kovid bolnici do sada. Ne pružaju stopostotnu zaštitu već smanjuju rizik od infekcije, prenošenja zaraze, teže kliničke slike i smrtnog ishoda. Stepen zaštite tj. efikasnost ni kod jedne od postojećih vakcina nije ravan nuli... zato tvoja izjava da "bocka nije nikakva zaštita" nema veze sa realnošću. Ni najbezbedniji automobili ne pružaju stopostotnu zaštitu, već povećavaju naše šanse da preživimo saobraćajnu nesreću i da prođemo bez težih povreda.
  1 point
 27. Бар смо најзад сазнали шта значи OIM.
  1 point
 28. "Kovid propusnice su samo početak, nećemo tu stati" WWW.B92.NET "Samo priprema javnog mnjenja.." Otvoreno izlažu tehniku kuvanja žabe (leminga). Videćemo, protestovaće se u subotu... al na dugi rok gledano we are all fucked.
  1 point
 29. Niko nikad nije ni rekao da je vakcina eliksir besmrtnosti... ono što znamo je da "bockani" umiru daleko manje... tako da džabe te priče vakcina ne radi jer ne štiti 100%... glupe su...
  1 point
 30. 1 point
 31. Захваљујући једном комшији, који се одселио у јулу прошле године из нашег села. Од тада је смртност преполовљена. Можемо направити и такву повезаност. Стварање колективниг имунитета, манипулација подацима и тако то, сигурно нису узрок. Брате, оболевају и умиру боцкани људи. Знам јер их познајем. Не треба ми никакав др Коњ, кризирани штаб или медији. Људи схватају истину, јер је виде сопственим очима. Многи људи који нису умрли од круне, воде се као умрли од ње. И то знамо из личног искуства. Створена је тотално конфузна ситуација. Човек више не зна коме и у шта да верује. Сви су изгубили сваки ауторитет и кредибилитет. Ако не знају шта се и како дешава, нека признају јавно да не знају. Барем би било поштено.
  1 point
 32. @mirko1929 Значи, овако. Могу, исти би се Христос оваплотио и у Кинеском царству, да је тако требало бити. Не, Нови завјет је писан у Цркви, а њено окружење је споредна ствар. Ако на том окружењу темељиш Нови завјет, добићеш то што си и рекао: „Хришћанство је нераздвојиво од римске културе и грчке философије.“ Али то није истина, хришћанство је нераздвојиво од Христа! - што само потврђује да би оно било исто и у Кинеском, и Римском, и сваком другом царству, чак и на некој другој планети, јер се хришћанство темељи на Христу, а не на окружењу у којем је настало. То није тај Логос – Ипостас Сина, већ логос филозофа (идеја логоса), као пуки концепт палог и помраченог разума. За разлику од Ипостаси Сина, Логоса који се оваплотио, тај логос филозофа је мртво слово на папиру и да се неким чудом заиста оваплоти то не би био Христос, већ некакав Франкенштајн, настао по концепту палог разума. И на том и таквом концепту би градили онда Цркву палог разума, с небројеним главама, као сушту супротност Цркви Христовој.
  1 point
 33. На устанак, БРЕ! На челу са Сркијем, нашим краљем.
  1 point
 34. Ne znam da li ima iko ko to podržava... i oni koji su za kovid propusnice (nisam taj) sigurno nisu za to da važe samo za kafane posle 22h... tako da možeš da čestitaš samk SNSu na još jednoj politikantskoj odluci koja niđe veze sa sušinom nema...
  1 point
 35. Ne mora niko ništa da mi kaže... dovoljno je uključiti mozak... i ti da si uključio mozak umesto što si uključio nekog debila sa bitchute i došao ovde da papagajišeš njegove mudrosti, razumeo bi razliku između ruke i maske...
  1 point
 36. Марко Холцлајтнер

  Ivermectin

  @fsa @Јанко Помаже Бог! Ако Вама господо смета што неко жели да се лечи на начин који је установљен у протоколу FLCCC: Home - FLCCC | Front Line COVID-19 Critical Care Alliance COVID19CRITICALCARE.COM The 'I-MASK+ Prophylaxis and Early Outpatient Treatment Protocol for COVID-19' and the 'MATH+ Hospital Treatment... Прво, волео бих да неко генерално одговори шта је лоше у томе што се неко активно бавио лечењем на тај начин што су покушавали да на критичним случајевима примене одређене медикаменте и да јасно и прецизно пропишу протокол. Пошто СЗО није имао протокол за лечење ковида већина доктора је приступала симтоматолошки. То значи, имаш неке симтоме нпр. повишену температуру или кијавицу, урадиш PCR тест, ако си позитиван изолација,спуштање температуре, онда ако добијеш теже симтоме, дају ти антибиотике, онда ако имаш и упалу плућа, јак кашаљ, онда полако сатурација кисеоником опада, онда те хоспитализују, и ако ти се погорша стање на респиратор те ставе, и онда се драстично смањује могућност излечења. Ово углавном важи за старије особе са још неким дијагнозама које су озбиљне. У току 2020. у мајуи и новембру др. Pierre Corey (из FLCCC ) је сведочио у америчком сенату. Први пут је ургирао да се користе кортико стереоиди када је упала плућа (пре тога "ни случајно!!) што је само по себи спасило многе животе. Други пут, пре него што је и почео да сведочи, клеветали су га да је политичар (неки сенатор из демократске странке који је одмах након тога изашао напоље). Тада су многи доктори сведочили, неки су били и преко интернета укључени. Тада је ургирао да NIH (национални институт за здравље) провери велику количину података која се скупила, и на основу које су увели и Ивермектин у протокол. Значи од августа 2020 је било веома поуздано да има позитиван ефекат, а у новембру је било сведочење. NIH је скинуо забрану за примену Ивермектина у фебруару 2021. Само у клиничка истраживања на неутралну листу (то значи да није нити препоручен нити забрањен, чак стоји и у којим дозама га треба примењивати). Тако да су доктори могли од тада да га препишу људима и да не сносе консеквенце, и што је најважније у дозама која су већ испитана да су безбедна о ефикасна. Такође др. Pierre Corey је објаснио више пута да није неко ко промовише не вакцинисање, мере превенције итд. У принципу: Од тога да немамо протокол (осим сиптоматолошки) дошло се до тога да имамо протокол и за профилаксу (превенцију), за акутна стања и за пост-ковид (long haul covid-19). Право слободног избора је нешто што се мора поштовати. То значи да понижавајући тон према људима који се лече на начин у складу са I-MASK+ протоколом, који није против ниједне регулаторне институције, не само да није примерен него и опасан. Тако да слобода избора је најважнија. Држава и министарство морају да прихвате чињеницу да неко хоће на тај и тај начин да се лечи или заштити, и да морају да ураде све, да својим грађанима дају ту могућност. Захваљујем Вам се на стрпљењу оних који су ово прочитали Свако Вам добро од Господа и Спаса нашега Исуса Христа. Праштајте
  1 point
 37. 1 point
 38. obi-wan

  21. oktobar - dan kada je streljan Kragujevac

  https://www.facebook.com/muzejzrtavagenocida/ ... Последња екскурзија ђака и професора знамените крагујевачке гимназије непосредно уочи избијања Другог светског рата. Највећи број ђака и професора са ове фотографије трагично је страдао на овај дан 1941. године у крагујевачким Шумарицама.
  0 points
 39. Sun14861

  Kolegijalnost na nivou

  Ljudi u Bg bi trebalo prvo da studiraju fakultet o dobroj saradnji I kolegijalnosti, pa kad ga zavrse da se opredele za onaj posao koji zele I da rade...
  0 points
 40. Ако се мало боље погледа у тексту нема податка да је вакцинисана, што је чудно јер је докторка, тј стоматолог, а на нету је пропагирала вакцинацију тако да се поставља питање зашто то медији изостављају. На нету се тврди преко антиваксера да је примила и бустер и онда умрла што је наравно нагађање јер нет трпи све глупости па и антиваксере, али у овим случају све је отворено. Како било, значи умиру и млади вакцинисани као и невакцинисане труднице, а можда и после треће дозе ила баш због тога. MLADA DOKTORKA IVANA (27) UMRLA OD KORONE U utorak je bila pozitivna, u nedelju je nije bilo: "Verila se pre SAMO MESEC DANA" WWW.BLIC.RS Stomatološkinja Ivana Latovljev (27) bila je zaposlena u Domu zdravlja Kovačica, a preminula je juče posle brojnih pokušaja reanimacije lekara. Трагедија је још већа, с обзиром на то да је ова млада жена пре само месец дана прославила веридбу.
  0 points
×
×
 • Креирај ново...