Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Најбољи чланови


Популаран садржај

Showing content with the highest reputation since 03/20/19 in Најновије објаве

 1. 4 points
  Mоји коментари не "подижу" теме на насловној форума... .... сада сам невидљиви члан
 2. 4 points
  Докле ћемо да каскамо за Хрватима?! Зашто се неко није сетио код нас да на брз и лак начин пуни буџет?! http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2479-i-avioni-croatia-airlinesa-ugradili-retrofilni-rasprsivac-po-milji-rasprsenog-chemtrailsa-dobivaju-235-73-eur-a-za-ovo-znaju-i-kolinda-i-plenkovic?fbclid=IwAR0cyBWddB_u16HcbS52lZkltDMejrX8lDmXUQdibYvLhEI8Rvm5jHvBsPA
 3. 3 points
  АлександраВ

 4. 3 points
  Пре неки дан сам упознао групу људи, нису чланови СНС, нити су на било који начин повезани са влашћу, који су одлучни да се физички сукобе са људима који праве протесте. Главни мотив им је пљувачина по Радовану Караџићу ових наших грађанера, али и друге аутошовинистичке изјаве које су се могле чути током говоранција на протестима. Мислио сам да то постоји само на Фејсбуку, кад шипак.
 5. 3 points
  "Прошло је 8 мјесеци од када сам поштено трчао. Таман је вријеме да почнем опет, кад могу. Биће уживанција." *15 минута касније* "Хоћу д'умрем"
 6. 3 points
  За део од 5:35 (на који је подешен линк) ставио сам доле и текст на грчком и српском, уживајте Δόξα τῷ Πατρὶ καὶ τῷ Υἱῷ καὶ τῷ ἁγίῳ Πνεύματι... Слава Оцу и Сину и Светоме Духу... (Ψαλμός ΡΜΕ΄. 145 ) (Псалам 146. ) 1. Αίνει, η ψυχή μου, τον Κύριον· 1. Хвали душо моја Господа. 2. αινέσω Κύριον εν τη ζωή μου· 2. Хвалићу Господа у животу мојем, ψαλώ τω Θεώ μου έως υπάρχω. псалмопеваћу Богу моме докле постојим. 3. Μή πεποίθατε επ΄ άρχοντας, 3. Не уздајте се у кнезове, επί υιούς ανθρώπων, οίς ούκ έστι σωτηρία. у синове људске, у њима нема спасења. 4. Εξελεύσεται το πνεύμα αυτού και επιστρέψει εις την γην αυτού. 4. Кад изађе дух његов и врати се у земљу своју, Εν εκείνη τη ημέρα απολούνται πάντες οι διαλογισμοί αυτού. тога дана пропадну све помисли његове. 5. Μακάριος, ού ο Θεός Ιακώβ βοηθός αυτού, 5. Блажен је коме је Бог Јаковљев помоћник његов, η ελπίς αυτού επί Κύριον τον Θεόν αυτού. уздање је његово у Господа Бога својега; 6. Τον ποιήσαντα τον ουρανόν και την γην, 6. Који је створио небо и земљу, την θάλασσαν και πάντα τα εν αυτοίς. море, и све што је у њима, Τον φυλάσσοντα αλήθειαν εις τον αιώνα, Који чува истину вавек, 7. ποιούντα κρίμα τοις αδικουμένοις, 7. Чини суд онима, којима се чини криво διδόντα τροφήν τοις πεινώσι. Који даје храну гладнима. Κύριος λύει πεπεδημένους· Господ ослобађа сужње, 8. Κύριος σοφοί τυφλούς· 8. Господ умудрује слепе, Κύριος ανορθοί κατερραγμένους· Господ подиже оборене, Κύριος αγαπά δικαίους. Господ љуби праведнике. 9. Κύριος φυλάσσει τους προσηλύτους. 9. Господ чува дошљаке, Ορφανόν και χήραν αναλήψεται сироту и удову прима, και οδόν αμαρτωλών αφανιεί. и пут грешних погубљује. 10. Βασιλεύσει Κύριος εις τον αιώνα, 10. Зацариће се Господ до века, ο Θεός σου, Σιών, εις γενεάν και γενεάν. Бог твој Сионе, из нараштаја у нараштај. Καὶ νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν. И сада и увек и у векове векова. Амин. Ὁ μονογενὴς Υἱὸς καὶ Λόγος τοῦ Θεοῦ, Јединородни Сине и Речи Божија ἀθάνατος ὑπάρχων, καὶ καταδεξάμενος, διὰ τὴν ἡμετέραν σωτηρίαν, бесмртан си и изволио си да се ради нашег спасења σαρκωθῆναι ἐκ τῆς ἁγίας Θεοτόκου καὶ ἀειπαρθένου Μαρίας, оваплотиш од Свете Богородице и Приснодјеве Марије ἀτρέπτως ἐνανθρωπήσας, и непромењиво постао си човек σταυρωθείς τε, Χριστὲ ὁ Θεός, θανάτῳ θάνατον πατήσας, био си распет, Христе Боже, и смрћу (си) смрт сатро; Εἷς ὢν τῆς ἁγίας Τριάδος, συνδοξαζόμενος τῷ Πατρὶ καὶ τῷ ἁγίῳ Πνεύματι, σῶσον ἡμᾶς. Ти си један од Свете Тројице, прослављан са Оцем и Духом Светим, спаси нас. (Црквенословенска транскрипција: Јединородниј Сине и Слове Божиј, безсмертен сиј и изволивиј спасенија нашего ради воплотитисја от Свјатија Богородици и Приснодјеви Марији, непреложно вочеловјечивијсја: распнијсја же Христе Боже, смертију смерт поправиј, једин сиј Свјатија Тројици спрослављајемиј Отцу и Сватому Духу, спаси нас.)
 7. 3 points
  У Новостима је изашла одлична, озбиљна мапа бомбардовања 1999. Изненадићете се.
 8. 3 points
  „Желимо да будемо господари својих судбина, Али завршавамо као робови Трудимо се да заменимо своју вољу Божијом, Али наша гордост нас увек доводи до пада Желимо да будемо обожавани, Али завршавамо на коленима Пред идолима које сами правимо, Ми смо сопствени најгори непријатељи Ко нас може спасити?”
 9. 2 points
  Smaragdni kamičak

  Srećan rođendan! 💖 💖 💖

  Srećan rođendan! 💖💖💖
 10. 2 points
  Ana B.

  Sloboda nema cenu...

  Sloboda nema cenu...
 11. 2 points
  WiseMan

  Коначно почело пролеће!

  Коначно почело пролеће!
 12. 2 points
  Ми се за људе молимо из своје перспективе, али Бог узима у разматрање целину ствари у целој вечности и устројава цео [Свој] план на основу наших молитава, укључујући и молитве које чинимо за умрле. Због тога, не само да верујем да молитва за мог оца не само да му помаже да уђе у присуство Божије и буде спасен у будућем веку, него верујем и да му је [та молитва] помогла када му је, као 12-годишњаку, много пре него што сам се ја уопште и родио, умро његов отац. Да му је помогла да се запосли у фабрици и помогла му да ме подржи на мом путу да постанем свештеник. Ја верујем у то, јер Бог обухвата целину ствари. Због тога ми уопште и имамо помене и молитве. Није ствар у томе да одржимо један помен и бинго! – тата је ушао у рај. То није наше учење. Бог зна свачије потребе и Он зна шта ми све радимо и заједно устројава целу ствар, по Својој љубави и зато што то Он и може. Дакле, ми смо сарадници Божији и велики део тог нашег сарадничког дела је сећање и заступање оних који су се упокојили и већ ушли у живот будућег века.
 13. 2 points
  Моја супруга Јелена је родила једно женскиње!
 14. 1 point
  Pozdrav za mog prijatelja katolika iz Nemačke koji ne ide u crkvu, ali ima znanja i karaktera dovoljno da mu to nije ni potrebno...
 15. 1 point
  Ana B.

 16. 1 point
  ‏ Now be silent. Let the One who creates words speak. He made the door, He made the lock, He also made the key. Rumi
 17. 1 point
  Прич. VI, 23. Јер је заповест жижак, и наука је видело, и пут је животни карање које поучава; 24. Да те чувају од зле жене, од језика којим ласка жена туђа. 25. Не зажели у срцу свом лепоту њену, и немој да те ухвати веђама својим. 26. Јер са жене блуднице спада човек на комад хлеба, и жена пуста лови драгоцену душу. 27. Хоће ли ко узети огња у недра, а хаљине да му се не упале? 28. Хоће ли ко ходити по живом угљевљу, а ногу да не ожеже? 29. Тако бива ономе који иде к жени ближњег свог; неће бити без кривице ко је се год дотакне. 30. Не срамоте лупежа који украде да насити душу своју, будући гладан; 31. Него кад га ухвате плати самоседмо, да све имање дома свог. 32. Али ко учини прељубу са женом, безуман је, душу своју губи ко тако чини; 33. Муке и руга допада, и срамота се његова не може избрисати.
 18. 1 point
  Eccl 12:13 Glavno je svemu što si čuo: Boga se boj, i zapovesti Njegove drži, jer to je sve čoveku. Eccl 12:14 Jer će svako delo Bog izneti na sud i svaku tajnu, bila dobra ili zla.
 19. 1 point
  Још као клинац ја имао сам сан, сањам да летим баш изнад облака.
 20. 1 point
  Eccl 11:9 Raduj se, mladiću, za mladosti svoje, i neka se veseli srce tvoje dok si mlad, i hodi kuda te srce tvoje vodi i kuda oči tvoje gledaju; ali znaj da će te za sve to Bog izvesti na sud.
 21. 1 point
  Alegzandar

  Kakav bi svijet bio kada bi pored majke još i savjest popuštala

  Kakav bi svijet bio kada bi pored majke još i savjest popuštala
 22. 0 points
  Прикупљање главних потенцијала за извођење ваздушних удара по територији тадашње Југославије је било завршено закључно са јучерашњим даном пре две деценије. Авиано, као главна земаљска ваздушна база, те носачи авиона и бродовље опремљено крстарећим ракетама је заузело своје позиције у акваторији Средоземног мора. А отприлике у овом тренутку је Еуроконтрол дао налог свим летелицама које су коридоре за прелет имале изнад територије СРЈ, да пређу на резервне. У следећих сат времена, већ око 23 сата на данашњи дан пре 20 година, ВаП изнад СРЈ је изгледао овако... Машина је покренута и "данс макабр" у режији лудака из 19 земаља уз асистента режије одавде - могао је да почне!
 23. 0 points
  АлександраВ

  Šumski požar blizu manastira Dečani

  Šumski požar blizu manastira Dečani
×
×
 • Create New...