Jump to content

Најбољи чланови

 1. PredragVId

  PredragVId

  Члан


  • Points

   6

  • Број садржаја

   4063


 2. bursach

  bursach

  Члан


  • Points

   5

  • Број садржаја

   23


 3. мирођија

  мирођија

  Члан


  • Points

   3

  • Број садржаја

   11136


 4. Лапис Лазули

  • Points

   3

  • Број садржаја

   5353


Популаран садржај

Showing content with the highest reputation on 04/29/16 in Најновије објаве

 1. Малопре дижем хаубу од аута да проверим уље у мотору, кад оно мачка седи на блоку мотора. Кренула да бежи и из неког разлога се заустави на пола. Ја је додирнем прстом и она тек тад се покрену и оде. Хвала Богу да сам је видео иначе да сам одмах сео у кола и упалио, могло је бити свашта. Овако, хвала Богу!
  4 points
 2. Господу мом Видех: грмље па трње патње и тескобу па злобу, бол и мучнину, намучену истину па пепео и прах, и познах да идем ка дому свом Господу мом.
  3 points
 3. Голгота под Крстом Стојте, станите! Рави! Распесте невино Јагње! Емануило крвари! Спаситељу задајете патње. Стојте, станите, Ад, на Лобањи таме сој, мамон се радује сад. Господ нек добије бој!! На крсту Саваот зарад нас страда! Станите имена злог! Станите, сместа, сада! Хаљине узесте њему у име Мамона злога, а би добар у свему. Станите тако вам Бога! Спасите Спаситеља свих! У име земље и неба, у име живих и мртвих станите тако вам хлеба! Станите у људској срамоти згасисте Данице сјај, станите ту на Голготи Он је Почетак и Крај.
  3 points
 4. Драги наш брате, прими искрено саучешће од мене и мог сина. Господ да упокоји душу твога оца Бранислава у најлепшим рајским местима.
  3 points
 5. Погледајте, плиз! http://www.b92.net/video/kaziprst.php?yyyy=2014&mm=04&dd=18&nav_id=838114
  2 points
 6. Лапис Лазули

  2 points
 7. Данас виси на дрвету Онај који је на води земљу утврдио. Венцем од трња се крунише Онај који је огрнуо небо облацима. Шамаре прима Онај који је у Јордану ослободио Адама. Клинцима би прикован Женик Цркве. Копљем би прободен Син Дјеве. Поклањамо се Страдањима твојим Христе. Покажи нам и славно твоје Васкрсење.
  2 points
 8. "Упоређивање са другима је крадљивац радости"
  1 point
 9. ИВАН KARINGTON

  1 point
 10. Kaludjerovic Sreten

  cini mi se da zavidim upokojenima, oni pocivaju u miru,a ja ....

  cini mi se da zavidim upokojenima, oni pocivaju u miru,a ja ....
  1 point
 11. Пресвета Мајко, плачеш за Сином; како ја мала и бедна да Ти умањим бол?
  1 point
 12. У јутрима бих размишљао о Теби. Јер си постао помоћник мој, и под кровом крила Твојих обрадоваћу се. Прилепи се душа моја уз Тебе, а мене прихвати Десница Твоја.
  1 point
 13. Ти ниси сишао са крста кад су ти викали, исмевајући те и изазивајући: "Сиђи с крста и повероваћемо да си то ти." Ти ниси сишао зато што ниси хтео да поробиш човека чудом и жудео си за слободном вером. Желео си слободну љубав а не ропско одушевљење. Ф.М.Д
  1 point
 14. sanjala sam sinoc Radulovica !!! (0_o) ako mi verujete!samo da naglasim nit sam znala ko je do pre neki dan niti pratim politiku niti gledam tv,na netu tek ne citam nista na tu temu.Dakle ovo je samo zbog vasih avatara ovde!Sta ti je indoktrinacija!
  1 point
 15. Излазим из Храма Св. Саве, а са леве и десне стране баба и деда просе. Неки момак пре него што ће да уђе унутра, пребира по џеповима и пошто не нађе ништа од пара, он стави чоколадицу деди у капу којом проси и рече: " немам пара ево ти ово". Какав цар :).
  1 point
×
×
 • Креирај ново...