Jump to content

Најбољи чланови


Популаран садржај

Showing content with the highest reputation on 10/15/12 in all areas

 1. 12 points
  Јадранка-Дервента

  Слике форумаша

  Ево и мене,ту сам одмах иза Патријарха.(21.07.2012.)
 2. 12 points
  DankaM

  Слике форумаша

  u pauzi izmeđ' dva zalogaja (zalogaj je skriven ispod levog obraza)
 3. 9 points
  Српска Влахерна манастир Покрова Пресвете Богоматере у Ђунису прославио је своју крсну славу. И ове године Пресвете Владичица Богородица под свој свети омофор којим покрива светињу ђунишку коју је сама за свој Престо у земљи српској изабрала, сабрала је хиљаде боготражитељских душа које су овде са свих страна хришћанских дошле да измоле покров и заштиту Царице Небеске.... много опширније
 4. 7 points
 5. 7 points
  Рукоположење новог духовника манастира Покрова Пресвете Богородице
 6. 6 points
 7. 6 points
 8. 6 points
 9. 6 points
 10. 5 points
  понедељак, 15. окт 2012, 21:06 -> 21:18 Ако нас услове Косовом, одустаћемо од ЕУ Председник Србије Томислав Николић рекао да ако нам званично поставе услов Европа или Косово, одустаћемо од европског пута. Међутим, за сада нико званично није тражио да признамо независност Косова и Метохије, навео Николић. Ако нам званично поставе услов Европа или Косово, одустаћемо од европског пута, рекао председник Србије Томислав Николић. Николић је у интервјуу Новостима подсетио да је то говорио у кампањи. "И мој народ не би био изненађен ако бих то предложио. Достигли смо степен уређења да можемо да рачунамо на ЕУ. Она нас сада држи на одстојању само због Косова и Метохије. Али, може тако да нас држи још сто година, ми нећемо променити став о јужној покрајини", истакао је Николић. Како је нагласио, "ако почну да нам дописују нова правила која нису важила за друге државе, онда могу да нас одбаце од себе. У том случају је боље да нам кажу: нећемо вас". Према његовоим речима, "када нам се и званично испречи зид, онда политика и Европа и Косово неће бити могућа. "За сада нико званично није тражио да признамо независност Косова и Метохије", рекао је Николић.
 11. 5 points
 12. 4 points
  Ignjatije

  Ако нас услове Косовом, одустаћемо од ЕУ

  I šta smo radeli poslednjih skoro 12 godina ? Primenjuj i donosi evropske zakone, izvši privatizaciju svega mogućeg što pre, isporuči Karadžića i Mladića.... i na kraju nam iskreno kažu da to sve ništa ne vredi ako ne priznamo Kosovo. Da ludilo bude veće to smo i sami znali. A još veće ludilo je to što ništa nećemo dobiti i da priznamo Kosovo osim novih zaduživanja i ponižavanja dok i Vojvodina ne dodje na red, što takodje znamo samo se pravimo kao da ne znamo.
 13. 4 points
  Јаков.

  Junak dana krije suprugu romkinju

  BAFTA 15.10.2012. 12.30h Na jučerašnji podvig, fenomenalnog Austrijanca, Feliksa Baumgartnera pada senka. Kako BAFTA saznaje iz austrijske štampe, slavni kaskader je poslednjih pet godina krio svoju suprugu od javnosti. Ljubav je se rodila kada je Baumgartner 2005. godine se spremao za skok u pećini na Velebitu (Croatia), brzo je završila i pred matičarem. Sve ovo bi bilo kao u bajci , da se porodica Feliksa Baumgartnera ne stidi svoje snaje. Izabranica jučerašnjeg heroja je romkinja iz Niša, Sanela Albijanić, koja je te godine radila kao sezonska radnica u Dubrovačkom hotelu gde je Baumgartner bio smešten. KRIJE ŽENU, A MNOGI BI MU POZAVIDELI!!! Glavni protivnik lepe romkinje iz Niša je Feliksova majka Marta Baumgartner, dok su ostali članovi porodice prilično naklonjeni lepoj snaji, pogotovo Feliksov otac Nikolas. Zbog majčinih pridika Feliks i Sanela su se i preselili iz Salcburga (Austrija) u Sent Galen (Švicarska), gde Sanela ima brata Rašida, koji je uspešni građevinski preduzetnik.
 14. 4 points
  Grizzly Adams

  Тенис

  Кинези певају Боже Правде... http://www.youtube.com/watch?v=Z248YkCPBqI
 15. 4 points
  Manolis

  Ministar iz RS hit na sajtu Deep Purple

  Da ministar nauke i tehnologije u Vladi RS Jasmin Komić sjajno peva – zna cela Bosna i Hercegovina, a odnedavno i ceo svet. Naime, gostovanje ministra Komića u emisiji Mate Đakovića – Telering, koja se emituje na OBN televiziji postalo je hit na YouTube kanalu. Ministar je uživo u emisiji otpevao i odsvirao na gitari pesmu “Soldier of fortune” benda Deep Purple i ostavio bez daha sve gledaoce. Odmah nakon emisije, snimak je postavljen na Internet, a o kvalitetu ministrovog pevanja i sviranja dovoljno govori i činjenica da se video našao i na oficijelnoj Internet stranici benda “Deep Purple”! Ministar je dobio i novi nadimak – Professor of Fortune, a fanovi legendarnog benda za ministra imaju samo reči hvale. “Sve pohvale za profesora”, “Izaberite ga za vladara sveta”, “Treba da očekuje da ga članovi benda pozovu i zamole da svira s njima”, samo su neki od komentara ispod snimka. Da se video nalazi na oficijelnom sajtu grupe Deep Purple možete se uveriti OVDE.
 16. 4 points
  Дејан

  Junak dana krije suprugu romkinju

  Oženio romkinju pre skoka da razbije maler?
 17. 3 points
  Биљана

  Биљана-ЖРУ дневник

  Kako da ti opišem misli, sve upucene tebi? Kako da ti opisem otkucaj moga srca,koje pocne lupati kao ludo, dok osjeti tvoju sjenu u svojoj blizini? Kako da ti opisem drhtaj i toplinu moga tijela koje reaguje na svaku tvoju riječ? Kako da ti opišem sreću i osmijeh koji se razvuče po mome licu i moju želju da se sa tobom šalim ,zezam!!?
 18. 3 points
  Јаков.

  Junak dana krije suprugu romkinju

  Ne verujem da bi se ozbiljna medijska kuća kao što je BAFTA šegačila sa ovakvim vestima. Prvi ja ne bi preneo vest da je objavio recimo Skandal ili Kurir. Ali ovo što je BAFTA, to je prilično provereno. Znači da su preuzeli sa deska i da je ta vest stigla i ostalim medijskim kućama.
 19. 3 points
  Жељко

  Zašto su Ateisti Srbije protiv Srpske pravoslavne crkve?

  Ово ми личи на оно кад се Нушић нађе на суду због увреде: Бранислав Нушић назвао је неку госпођу кравом и због тога доспео на суд. Судија му је одредио новчану казну коју је он, наравно, платио. Пре него се разиђоше он упита судију: "Господине судијо, а када бих ја крави рекао да је госпођа, да ли бих и онда био кажњен?" "Наравно да не бисте били кажњени у том случају", одговори му судија. "До видења, госпођо", поздрави Бранислав Нушић дотичну госпођу и напусти просторију.
 20. 3 points
  о.Небојша

  Вести о упокојењу...

  Бог нека му душу прости .
 21. 3 points
  Andre Williams

  Вести о упокојењу...

  Баш ми је жао. Господе помени га у Царству Твоме.
 22. 3 points
  drvce

  Zašto su Ateisti Srbije protiv Srpske pravoslavne crkve?

 23. 3 points
  DankaM

  Zašto su Ateisti Srbije protiv Srpske pravoslavne crkve?

  Žao mi je što moram da te razočaram, ali čak će člana Mense posmatrati kao manje upotrebljivu radnu snagu. Za određeno radno mesto postoji definisan opseg IQ-a koji je prihvatljiv, a za većinu je to malo iznad proseka, da ne bi odskakao od ostatka tima. Što se tiče određenih radnih mesta za koje je visok IQ bitan, u svakom slučaju će se za jedno radno mesto prijaviti više njih koji imaju tu karakteristiku. Recimo, imaš jedno mesto istraživača u institutu, i prijavi se njih dvadeset. Pre će odlučiti kvalitet radova, a na kraju i lični utisak poslodavca, nego rezultat na testu sposobnosti. Elem, neće biti značajne pozitivne korelacije između IQ-a i radnog učinka zbog uskog opsega mere IQ-a Praktičan primer: voljeni je programer. Kad je došao na konkurs u kompaniju u kojoj sad radi (strana softverska kuća), nikog nije interesovao njegov IQ, već šta zna da uradi i koliko je sposoban da se uklopi u tim. Čak i te, tzv. tehničke i "loner" profesije sve više i više polažu na rad u timovima i socijalni momenat. I iskreno, ako ikad odeš na neki razgovor za konvencionalan posao, ne maši članskom karticom Mense. Bojim se da HR menadžer, koji je najčešće ekonomista ili psiholog, neće biti oduševljen takvom vrstom samopromocije
 24. 2 points
  У уторак 16. октобра у 19 часова у сали општине Вождовац, ако Бог да говорићу на тему "Трпљењем својим спасавајте душе своје" (Лк. 21:19) Улаз је слободан
 25. 2 points
  Manolis

  Bač: Župnik supermen

  Da je zanat zlatan, potvrđuje gotovo svakodnevno i župnik Josip Štefković iz Bača. Malo koji duhovnik radi tako naporne i opasne poslove. Uz čuđenje i - pohvale JOSIP Štefković (35), župnik iz Bača, iznenadio je mnoge meštane Deronja i Tovariševa, kada su ga ugledali na visokim i trošnim krovovima i tornjevima tamošnjih crkava, na koje se pentrao da bi zamenio zarđali lim, ili polomljene crepove. Nikada se u ovim selima nije desilo da duhovnik radi tako naporne i opasne poslove i time je čuđenje bilo veće, a pohvale iskrenije. Župnik Štefković opremio je dobro alatima svoju radionicu i svakoga dana nešto korisno uradi, da li je to bravarija, limarija, stolarija, restauracija starih predmeta i zidova, sve mu ide od ruke. Štefković je, inače, sin radnika iz Subotice, a na službu u Bač je došao pre šest godina, odmah posle završenog Teološkog fakulteta. Od pet crkava pod njegovom jurisdikcijom, samo su solidno održavane one u Plavni i Baču, dok su crkve u Deronjama, Bačkom Novom Selu i Tovariševu bile potpuno zapuštene. U tim selima ima malo katolika vernika, para niotkud, a mladi sveštenik, kako kaže, nije mogao da dopusti da propadnu ta stara zdanja. Odlučio je tada da krene od krovova. Bio je majstor za sve, limar, moler, krovopokrivač, zidar, ispravljao je stare nakrivljene grobnice... - Imao sam strah od visine kao i svi ljudi, jer ako nemaš siguran oslonac, moraš da strahuješ za život. Ali ja sam svoj strah postepeno savlađivao, dok se nisam uspravio na tornju crkve u Deronjama visokom 25 metara - uz osmeh nam priča Josip. Zatim je došla na red crkva u Tovariševu, iz koje je, kao i iz deronjske, najpre, isterao golubove i izbacio mnogo đubreta. Na krovu i tavanu rasla je trava, pa čak i drveće. - U Tovariševu mi je u pomoć pritekao Gliša Mihajlov, inače pravoslavac, i svojski je radio dok nismo uradili sve planirane poslove. Gliša mi je reko da nije mogao da me gleda onako samog i ja sam mu zahvalan zbog toga - veli velečasni. Posle je došla na red crkva u Bačkom Novom Selu, gde ima samo deset vernika. „Ali zar zbog toga treba da se uruši jedan spomenik kulture“, razmišlja Štefković. - Neobično je što se sad pojavljuje Zavod za zaštitu spomenika kulture iz Novog Sada i kaže da mi ne bismo smeli da izvodime sve te radove bez njihove dozvole i oni još smatraju da treba da sprovode nadzor i da im se sve to plati. Ja sam odgovorio da im ni dosad niko nije branio da štite crkve, koje su kulturna baština svih građana, kako ne bi došlo do ovolike devastacije. Građevinski inspektor mi je takođe rekao da nisam smeo da se penjem na krovove crkava, da tako piše u zakonu, a ja kažem da me je tamo popela moja savest - ispričao je za „Novosti“ Josip. PRAVOSLAVNA CRKVA U ADI NA ađanskoj pravoslavnoj crkvi, jednoj od najlepših u Vojvodini, Josip i njegov brat Nikola, uz pomoć specijalno vezanih konopaca dohvatili su vrh kupole i uspeli da na njoj promene polomljena stakla. To su uradili dobre volje, jer niko u tom gradu nije mogao da reši taj problem. http://www.novosti.r...se-na---krovove
 26. 2 points
  Mironosica

  Братија код Моа.

 27. 2 points
  Grizzly Adams

  Ако нас услове Косовом, одустаћемо од ЕУ

  Још једном наши "лидери" за своју неспособност и грешке криве друге. Наравно да ЕУ неће примити државу која нема контролу над својом територијом. Ни једна заједница не би на то пристала и то су наши политиканти знали од почетка, али им је било лакше да лажу свој народ него да кажу истину.
 28. 2 points
  Перса

  Техничка подршка за сналажење на форуму

  Цтрл ми је помогао!
 29. 2 points
  Хвала Вама за труд који сте поделили са нама. Иначе интересовање за акатист светог Јована Владимира расте јер су се неки људи интересовали да ли његове мошти још увек мироточе. И свакако је занимљиво то што се његове мошти налазе у Саборном храму у Тирани.
 30. 2 points
  Гост

  Причам ти причу.... али праву и лепу...

  Priča o vučici – Nije sve uvek kao što izgleda na prvi pogled Čoveku starom 70 i kusur godina koji se celog života bavio stočarstvom, tačnije ovčarstvom, država odluči da pomogne u dodeli penzije koja bi mu bila dovoljna da preživi. Jedna novinarka ga je tom prilikom zamolila da joj ispriča jedan deo svog života koji nikad neće zaboraviti, i koji mu je ostao i ostaće u sećanju za života. Starac započe priču: “Bilo mi je 20 i neka kad sam naišao na kuče u šumi uzeo ga sebi i prisvojio. Prolazili su meseci i komšije mi počeše govoriti da sve više liči na vučicu i da je se trebam rešiti. Bio sam mlad i nisam nikoga hteo slušati, bila mi je privržena, gde god da sam išao išla bi sa mnom i čekala me. I prošle su i godine… Jednog dana kad sam bio malo prilegao kroz san sam čuo neku buku, režanje i cviljenje, dok sam došao sebi i ustao, sve je utihnulo, izašao sam napolje i ugledao čitavo stado ovaca poklano, a vučica sva u krvi sedi i gleda pravo ka meni malo od straha malo od besa. Utrčao sam u kuću, uzeo pušku i ubio je na licu mesta. Nisam znao šta da radim sa ovcama pa sam pozvao komšije da ih odnesu dok se meso još nije ukvarilo. Sklanjanjem ovaca, među njima smo pronašli tri zaklana odrasla vuka i tek tad sam shvatio šta sam uradio!
 31. 2 points
  Ведран

  Oglova žvrljoka

 32. 2 points
  Manolis

  Junak dana krije suprugu romkinju

  Ма нисам поверовао Бори, ја сам то од почетка знао
 33. 2 points
  Crveni Baron

  Junak dana krije suprugu romkinju

  Bruka jedna, kako nije sramota tu Romkinju da se uda za Austrijanca ... ajd' da se udala za Nemca pa i da joj progledamo kroz prste ... ali za Austrijanca ... strasno ... ko zna kako joj je familija podnela tu bruku ... sta mislis Boro?
 34. 2 points
 35. 2 points
  Дејан

  Junak dana krije suprugu romkinju

  ljudi,pogledajte u kom je podforumu otvorena tema
 36. 2 points
  Јаков.

  Junak dana krije suprugu romkinju

  Bilo je sada na radio Bubamari "Tazbina iz Niš pozdravlja zeta Feliksa pesmom Novice Zdravkovića - Ambis" ....ko ne zna tekst ide.. "Sad je jedna žena ambis mog života da li vredi umreti zbog nje" poručio bih Feliksu da im odgovori prikladno sa pesmom Nede Ukraden "Hop cup poskočiću"
 37. 2 points
  14.10.2012 Прослава празника Покровa Пресветe Богородицe y Кумановy На позив Његовог Преосвештенства Епископа полошко-кумановског и Мјестобљуститеља дебарско-кичевског г. Јоакима, поводом празника Покрова Пресвете Богородице, који је слава епископске резиденција у Куманову, светом Архиерејском Литургијом началствовао је Његово Преосвештенство Епископ брегалнички и Мјестобљуститељ битољски г. Марко, уз саслужење Епископа домаћина, и свештенослужитеља Охридске Архиепископије. По прочитаном јеванђељском зачалу, на Литургији је беседио Епископ г. Марко, који се молитвено обратио самој Пресветој Богородици да Она својим покровом сачува неправедно затвореног Архиепископа охридског г. Јован, и све припаднике Православне Охридске Архиепископије који су неправедно, на верској основи прогоњени од македонских власти. На крају Литургије вернима се обратио и Епископ г. Јоаким, који се захвалио Епископу г. Марку на посети, и заједничкој прослави празника параклиса – Покрова Пресвете Богородице. Након Литургије приређена је и трпеза љубави за сав сабран народ.
 38. 2 points
  Andre Williams

  Вести о упокојењу...

 39. 2 points
  Ovde pored žitija ima i opisa nekih savremenih čuda Sv. Kiprijana i Justine u Grčkoj: http://orthodoxinfo.com/death/cyprian_justina.aspx Molbeni kanon Svetim Kiprijanu i Justini djevici: Mučeništvo svetih Kiprijana i Justine:
 40. 2 points
  Под отвореним небом уз молитвено саслужење царског свештенства, свештенослужитеља Епископије нишке и других Богом чуваних Епархија Српске Православне Цркве, Преосвештени Владика нишки Г. Јован служио је свечано празнично бденије. На чудотворном извору где је Пресвете Богородица благословила да се водом живом напајају верни ради утехе и исцелење, по старом обичају служен је акатист Покрову Превете Богоматере. Бираним речима и славословима Преосвештени Владика Јован произнео је беседу хиљадама верних чије су душе трепериле пред светињом Празника, пред светињом присуства Богомајке у обитељи коју је сама устројила. Свечаност овог великог празника крунисана је светим Евхаристијским слављем којим је у јутарњим часовима у светопокровској цркви началствовао Архипастир Епископије нишки Преосвећени Епископ Г. Јован, на светој Литургији у презвитерски чин благодатним даром Пресветога Духа, а десницом Преосвештеног Владике Јована рукоположен је јерођакон Стефан који ће на даље вршити дужност свештенослужитеља и духовника при овој светој обитељи. Трпезом љубави коју је сетринство манастира на челу са својом игуманијом високопреподобном монахињом Маријом приредило настављено је заједничењем у братској љубави, под Покровом Пресвете Богомајке. Извор: Епархија нишка
 41. 2 points
  Guest

  Свети свештеномученик Кипријан; преподобни Андреј . . .

  http://nemdezh.ru/index.html?Itemid=29&category_id=14&keyword=&limit=30&limitstart=30&manufacturer_id=&option=com_virtuemart&orderby=product_cdate&page=shop.browse
 42. 2 points
  Ne mogu da verujem šta sam do sad pročitala na temi a u vezi sa inteligencijom Znači članovi AS su svi visoko inteligentni sa zavidnim koeficijentom inteligencije? I još, generalno da su ateisti inteligentniji.Imam utisak kao da sam ušla u dečiji vrtić gde jedna grupa dece viče da je pametnija. A sa druge strane tako snobovski zvuči sve to, toliko da je smešno i raspravljati o tome ko je pametniji.Dakle, ne verujem...
 43. 2 points
  Andre Williams

  Песма дана

 44. 2 points
 45. 2 points
  Да,постоји начин да се преведе овај или било који акатист,само треба мало више времена. Али што се тиче акатиста светом Јовану Владимиру,тај акатист нисам пронашао на интернету.Изгледа да још није написан.Али даће Бог,неко ће га написати и објавиће се.Драго ми је што се интересујете за акатисте.Пуно поздрава.
 46. 2 points
  RYLAH

  Zašto su Ateisti Srbije protiv Srpske pravoslavne crkve?

  Послодавац (озбиљан, не неки шабан који је завршио Мегатренд) ће да направи интервјуе и на основу њих да процени који му кандидат одговара. Има једна веома озбиљна канцеларија у коју је мој ортак упао на основу интервјуа, иако се заједно са њим пријавило неколико сувих десеткаша, а њему просек био око шестице. А то што је неко члан Менсе нема ама баш никакве везе, редовно сам брисао патос на студентским такмичењима неким ликовима који су се исто тако хвалили да су чланови менсе. Био је један који је баш карактеристичан, коме не бих дао две нацртане овце да сачува, који се стално трзао, није имао било каквог осећаја за науку коју је уписао и којом се бавио, лупао разне глупости, али је свуда истицао да је члан Менсе и малтене захтевао поштовање само на основу тога, нешто попут тебе сада. Апсолутно ме баш брига да ли си члан Менсе и колики ти је Ику измерен, сви ми имамо чиме да се похвалимо, и све то апсолутно нема било какве везе са расправом која се овде води. Са друге стране, сви партијаши бивши и садашњи су углавном атеисти, сви они кољачи и злотвори по Совјетском Савезу су такође били атеисти, и то милитантни атеисти (о, да, постоје), радник који чисти улицу може бити атеиста, и у неким скорим временима су углавном и били јер су тако научени, тако да ни атеизам није показатељ било каквог елитизма. Јелена Карлеуша је атеиста, чак се хвали и да јој је измерен неки велики Ику, ако не лаже, па нешто не мислим да си хтео себе да сврсташ у исту категорију са њом, а већ по најмање две тачке сте исти. Дакле, то можете да се ложите на стастанцима АС, и да једни другима гладите его, али то везе са реалношћу нема.
 47. 2 points
  Guest

  Слике форумаша

  Pozdrav jesenjem suncu
 48. 1 point
  Дејан

  Narkomani skaču pod kola zbog para

  Ako se noću vozite po Obrenovcu, pazite se zavisnika od droge koji se namerno povređuju ne bi li od vozača iznudili novac, upozorava NVO Obrenovac i apeluje da se taj problem hitno reši OBRENOVAC - Bolestan biznis! „Ukoliko se noću vozite po Obrenovcu, pogotovo na Šabačkom putu, obratite pažnju da vam neko ne podleti pod kola. To su narkomani koji se namerno samopovređuju ne bi li vam iznudili neki novac!“ Ovo je tekst iz važnog saopštenja koje je nedavno postavljeno na Fejsbuk profil NVO Obrenovac. Traže novac Koliko je situacija ozbiljna, potvrđuju uznemireni meštani koji se nedaleko od centra grada, na mestu koje je poznato kao „crna tačka“, sve češće susreću sa ovim. - Prvo iskoče pod vozilo u pokretu, zatim se prave da su ozbiljno povređeni i onda pokušavaju da iskamče novac od vozača - objašnjava ukratko jedan od uplašenih vozača i dodaje da je pre neko jutro video kako je jedan odrpani čovek izleteo i namerno se bacio na haubu nekog „juga“. Prema njegovim rečima, taj narkoman se potom stropoštao na asfalt i pravio se da je onesvešćen. Beže kad ih provale - Vozač se prestravio, krenuo da pozove policiju i Hitnu, ali tada se ovaj drugi uplašio i krenuo da beži. Očigledno nije bio povređen, jer je neverovatnom brzinom nestao bez traga i glasa - priča očevidac ovog bizarnog događaja. Kako kažu građani Obrenovca koje smo zatekli na ozloglašenom delu puta, istina je da je njihov grad, nažalost, pun narkomana koji su spremni na sve kad su u krizi. - Nama uopšte nije lako. Nije ti svejedno da spavaš u stanu kad znaš da su svaki drugi stan obili ne bi li se domogli nekog dinara ili kakvog vrednijeg predmeta. Uplašeni smo, a još nam je gore otkad su smislili ovo bacanje pod auto! To je strašno! - pričaju prestravljeni Obrenovčani. Kurir
 49. 1 point
  Aquilius Cratus

  "Evolucija i Veliki prasak su lazi iz pakla"

  Kazem, to mora da je na fazon fudbala. Njihov klir nosi kartone u nekom dzepu pa kad cuje da kazes nesto sto se ne poklapa sa partijskim programom dotrci do tebe i pokaze ti odgovarajuci karton i zapise te u mali notescic za jeretike koji su se usudili misliti svojom glavom.
 50. 1 point
  Лидија Миленковић

  Шале...вицеви...

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација. Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије. За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.  Коментари се на сајту Поуке.орг објављују у реалном времену и Администрација се не може сматрати одговорним за написано.  Забрањен је говор мржње, псовање, вређање и клеветање. Такав садржај ће бити избрисан чим буде примећен, а аутори могу бити пријављени надлежним институцијама. Чланови имају опцију пријављивања недоличних порука, те непримерен садржај могу пријавити Администрацији. Такође, ако имате проблема са регистрацијом или заборављеном шифром за сајтове Поуке.орг и Црква.нет, пошаљите нам поруку у контакт форми да Вам помогнемо у решавању проблема.

×
×
 • Create New...