Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Друштвена брига о људима

Школовање, здравство, социјална заштита ...

299 topics in this forum

  • 226 одговора
  • 10992 прегледâ
  • 102 одговора
  • 8357 прегледâ
  • 0 одговора
  • 439 прегледâ
  • 52 одговора
  • 3997 прегледâ
  • 7 одговора
  • 811 прегледâ
  • 12 одговора
  • 2744 прегледâ
  • 2 одговора
  • 774 прегледâ
  • 0 одговора
  • 597 прегледâ
  • 0 одговора
  • 768 прегледâ
  • 0 одговора
  • 913 прегледâ
  • 13 одговора
  • 1088 прегледâ
 1. EU zabranjuje otkrivanje pola deteta

  • 31 одговора
  • 2568 прегледâ
 2. Priča o promeni pola i trudnoći...

  • 7 одговора
  • 975 прегледâ
  • 37 одговора
  • 2107 прегледâ
  • 6 одговора
  • 979 прегледâ
  • 4 одговора
  • 418 прегледâ
  • 2 одговора
  • 892 прегледâ
  • 0 одговора
  • 355 прегледâ
 3. Inkluzija u školstvu

  • 12 одговора
  • 885 прегледâ
  • 28 одговора
  • 1553 прегледâ
  • 55 одговора
  • 2940 прегледâ
  • 33 одговора
  • 3527 прегледâ
  • 0 одговора
  • 440 прегледâ
 4. Ljudske potrebe

  • 9 одговора
  • 12903 прегледâ
×