Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Литургија(е), учење појања и правило

Литургија(е), неизмењиви делови (Господи помилуј, Тебје Господи, Амин, Слава...) и измењиви делови (Блажена уопште, васкрсна по гласовима,...)

13 topics in this forum

  • 15 одговора
  • 23922 прегледâ
 1. Liturgija gde i kako

  • 15 одговора
  • 660 прегледâ
  • 7 одговора
  • 2225 прегледâ
  • 7 одговора
  • 2523 прегледâ
  • 5 одговора
  • 2084 прегледâ
  • 3 одговора
  • 3813 прегледâ
  • 3 одговора
  • 1569 прегледâ
 2. Иже херувими (1. глас, аудио)

  • 2 одговора
  • 5058 прегледâ
  • 2 одговора
  • 290 прегледâ
  • 1 одговор
  • 1896 прегледâ
  • 1 одговор
  • 547 прегледâ
  • 0 одговора
  • 846 прегледâ
  • 0 одговора
  • 975 прегледâ
×