Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Литургија(е), учење појања и правило

Литургија(е), неизмењиви делови (Господи помилуј, Тебје Господи, Амин, Слава...) и измењиви делови (Блажена уопште, васкрсна по гласовима,...)

14 topics in this forum

  • 50 одговора
  • 778 прегледâ
 1. Liturgija gde i kako

  • 15 одговора
  • 681 прегледâ
  • 7 одговора
  • 2226 прегледâ
  • 15 одговора
  • 23998 прегледâ
  • 2 одговора
  • 291 прегледâ
  • 7 одговора
  • 2541 прегледâ
  • 0 одговора
  • 979 прегледâ
  • 1 одговор
  • 548 прегледâ
  • 0 одговора
  • 850 прегледâ
  • 3 одговора
  • 1572 прегледâ
  • 1 одговор
  • 1900 прегледâ
 2. Иже херувими (1. глас, аудио)

  • 2 одговора
  • 5068 прегледâ
  • 5 одговора
  • 2085 прегледâ
  • 3 одговора
  • 3817 прегледâ
×