Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Све активности

This stream auto-updates     

 1. Последњих сат времена
 2. Свака част и оснивачима и терапеутима и пацијентима.
 3. Данас
 4. Јуче
 5. да ли можемо бити сигурни да се нико у будућности неће ставити на њухову страну? Прва изјава еп. Максима може да се протумачи и као пуштање "пробног балона" чисто да се види мишљење наших епископа.
 6. Тренутно нико није на страни фанариота јер нико није признао Епимафија итд. Грци се нису изјаснили али нису га ни признали чиме дефакто нису уз ЦП што се тога тиче.
 7. мен се чини да је пандорина кутија отворена. Бог нек нам је у помоћи. Укратко, ВП се неће повлачити, Руси неће прихватити никакав компромис, остале патријаршије ће се већ приклонити једној од ове две стране.
 8. Ja mislim da je jasno (nama koji pisemo na temi je uglavnom jasno ) da bez uklanjanja uzroka problema oko slucaja Ukrajine tesko ce se posledice otkloniti same od sebe ili nekim dogovorom ili bilo kojim nacinom,... kada pijemo lekove za neku bolest , samo smo smanjili bol ali ostaje ono sto uzrokuje bol,.. i bolest ce boleti sve dok se ne ukloni taj uzrok bolesti,... ako je tako sa bolescu i uzrocno - posledicnim stvarima, onda ce i ovaj nas crkveni bol verovatno i dalje boleti u buducnosti ako se ne ukloni uzrok tog naseg crkvenog bola, nekim crkvenim lekovima samo mozemo smanjiti malo ili vise bol, ali uzrok bola ostaje ... koji crkveni bol po svemu sudeci lezi u teoloskim, eklisioloskim i kanonskim vidjenjima crkve kod Vaseljenskog prestola i njegovih vladika i teologa.... (sam' dobro opiso'... )
 9. Пола једе, пола сеји даје, а залијева Зајечарским малим. Све залијева и у сеју гледи а сеја јој заливена добро па сестрици напојена вели: “Ој ти сејо заливени ђулу, ’оћемо ли још по једну туру?”
 10. INTERVJU – VLADIKA GRIGORIJE, EPISKOP DISELDORFA I NEMAČKE> Šta se događalo na Saboru jelena jorgačević "NAŠ PATRIJARH JE, NA SAMOM POČETKU, PREDSEDNICIMA I NAMA, PRISUTNIM EPISKOPIMA, REKAO JASNO I NEDVOSMISLENO DA SMO TU DA ČUJEMO STAV DVOJICE PREDSEDNIKA O BOLNOJ TEMI KOSOVA I METOHIJE. NAKON DUŽEG IZLAGANJA DVOJICE PREDSEDNIKA NAMA JE DATA PRILIKA DA IM POSTAVLJAMO PITANJA… PREDSEDNIK VUČIĆ JE NAGLASIO I TO DA SMO MI SVOJU ISTORIJSKU ŠANSU PROKOCKALI I DA SE MOŽEMO ZANOSITI JOŠ NEKO VREME IDEJOM DA JE KOSOVO NAŠE, A DA ĆE NAS POTOM JEDNOG JUTRA NEKO PROBUDITI I SAOPŠTITI NAM OTREŽNJUJUĆU ISTINU, KAO ŠTO JE TO BILO I U SLUČAJU SA CRNOM GOROM… JEDAN DEO RAZGOVORA JE PROTEKAO U FORMI NORMALNOG DIJALOGA. MEĐUTIM, KASNIJE SE SVE PRETVORILO U NAPAD NA EPISKOPA RAŠKO-PRIZRENSKOG TEODOSIJA. TO NE SAMO DA NIJE BIO DIJALOG NEGO JE JEDNOSTAVNO BIO NAPAD BEZ IKAKVOG OSNOVA"
 11. Само ако га нису спалили, има да набавимо брдо тога, да се разбијемо за све паре
 12. То говорим ако се иде на некакав компромис испада да је Цариград имао добре намере али је погрешно приступио проблему . Деловање Фанара се мора најоштрије осудити ово је један степен горе од неопапизма највећа претња за Цркву од великог раскола
 13. Па тачно си прозрела домет мојих кулинарских способности љуби секи!! <3
 14. Не сумњам у добро намеру Арх.Хризостома али питање како до превазилажења раскола. И Цариград је цело своје деловање у Украјини оправдао са помирењем, превазилажењу раскола итд итд и на крају је направио 10 пута већи проблем од постојећег . Плашим се да би некакав лабилан компромис погоршао ситуацију за будућност
 15. Па то и Барт све време говори за себе Јасно је да у овој ситуацији то баш ништа не гарантује само по себи док се не види шта је тачно предлог.
 1. Учитај још садржаја
×
×
 • Create New...