Jump to content

О овом Клубу

Apsolutno i ubedljivo najbolji klub na ŽRU!
 1. Шта је ново у овом клубу?
 2. U tome i jeste poenta, Nas folklor je rasturen plodom sa svetog drveta iz obecane zemlje, I to ne samo nas nego svih nacija kojima nije na prvom mestu ocuvanje nacionalnog identiteta, Jako smo oslabili u veri i zato nikako nemoze da bude kako mi hocemo nego kako kaze neko drugi,
 3. Holivud je deo, možda delić, Amerike A Srbija trenutno fura nekoliko istovremenih rijalitija gde ne vladaju čak ni te holivudske vrednosti već neke mnogo više zastrašujuće
 4. Zavisi koji Amerikanci koji katolici? Amerika je zemlja od više od 200 miliona stanovnika Upoznao sam neke Amerikance, iako me ta zemlja ne privlači i vrlo prijatno sam se iznenadio njihovom jednostavnoscu, skromnošću, posvećenoscu porodici. Da ne govorim o tome koliko su u polju nekih meni bliskih profesija, vrlo profesionalni i nepristrasni.
 5. Dugo sam mislio da su Amerikanci protestanti. Prevario sam se. Nakon toga sam video mnoge Rimske svestenike i pomislio sam da su katolici. Prevario sam se. Onda sam razmisljao o tome da nisu oni mozda ateisti. Prevario sam se i tu. Danas sam siguran da oni imaju svoju sopstenu religiju a to je Holivudska religija, To je vera puna imaginacija,maste,prevara,ne milostivosti i sto vise krvi.neka. Mozda gresim, Sta vi mislite o tome?
 6. Nista nezumem ovog Engleza :). Meni on izgleda jako smesno. Verovatno prica o svojoj veri Holivudskoj.
 7. Blasfemija... gledate na sopstvenu odgovornost... takođe hilarious (bar meni)...
 8. Да будем мало јеретичан:
 9. Why Alien Life Would be our Doom - The Great Filter
 10. Burek sa sirom... a dobar je i pica burek.
 11. Ти то имаш нешто против националне безбједности? П.А.Т.Р.И.О.Т. је једини одговор!
 12. Forum sad ima SSL pa kao šatro niko ne može da nas nadgleda... a to što je 94,2% administracije u BIA, CIA, UDBA, KBG... to nema veze... VLR!
 13. Postavio sam na temi o raspadu Jugoslavije onu njihovu pesmicu, pa se naravno setih i ove ali da ne spamujemo onu temu, evo je ovde... najbolja obrada ikad:
 14. Овај... има ли неко чашу воде... сухо ми грло... ахем...
 15. Мене ће заступати најбољи студент Правног факултета у Београду Готови сте ако не пристанете на нагодбу. Тражим 100 милиона динара. У кешу.
 16. Тужи ме, узећу Авокада да ме заступа.
 17. Хоћеш да и тебе тужим Комори за несавјесно обављање посла? Имам везу до Вучића, у четири корака до њега дођем и обојица сте готови.
 18. То ће само да га мотивише додатно. Јер реално, ни ја самог себе не бих унајмио. Ово ти причам јер те готивим. Боље да те он вређа него да те ја заступам.
 19.  

×
×
 • Креирај ново...