Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

О овом Клубу

Клуб љубитеља пољопривреде, домаћих производа и природних лепота.

 1. Шта је ново у овом клубу?
 2. супер стрип у септембру па оксалну средином децембра. и до сада нисам имао проблем са вароом и тако већ ево пета година.
 3. Ne pecem rakiju sam, pa onda granje iskoristim za uobicajeno lozenje.
 4. Normalno. A ja obavezno gledam i lepotu krosnje, da i na izgled bude kako treba.
 5. @obi-wan не знам ти, али, ми орезане гране скупимо, исецкамо на дужину колико могу да стану у фуруну и када се пече ракија.. да видиш како подигне температуру.
 6. Nadjoh i ovu grupu... ... https://www.facebook.com/belosljiva/posts/belošljiva-predstavlja-populaciju-biotipova-šljive-belog-ploda-prema-nekim-autor/1698632237120319/
 7. На Белошљиву Оби.... дакле, она је најбоља подлога за кајсију.
 8. Sta mene npr. ovde za pocetak zanima - na sta da nakalemim neku dobru kajsiju, tako da cveta i radja solidno kasnije, da je ne bi pozni mrazevi u martu opustosili? Imao sam manju kajsiju nekih 7-8 godina, i nisam ubrao sa nje nijedan jedini plod zbog toga sto rano cveta, i onda sam lepo uzeo i sklonio je. @Сања Т. Ako moze, pitaj komsiju u vezi ovoga, sigurno zna sta i kako treba.
 9. Када хоћу воћку да орежем, прво погледам која грана којој смета и која би била најкориснија да се остави, на којој дужини да се скрати како се не би савијала од родности, да не иде много у висину и тако. Не компликујем превише
 10. Сазнање да од једне сорте воћа може настати друга сорта истог тог воћа или да чак од једне врсте произведемо сасвим другу врсту воћке, мене је баш заинтересовало да сазнам нешто више о калемљењу. И тако сам гледао разне видео садржаје на интернету док нисам тако гледајући сазнао још нешто што ме је баш изненадило. Сазнао сам да се калемљењем убрзава плодност биљке, тј скраћује се период од када она може да рађа плодове. Конкретно, на пример, што се тиче ораха, онај што се развије из плода посађеног у земљу, рађа након најмање 15 година, а орах који се калеми рађа након 5 година.
 11. Moram pitam komšiju, pa prenosim On to radi isto kao kad ja zalepim žvaku za kosu-začas i jednostavno, a to više niko ne rastavi. Bar njemu kalemljenje odlično ide.
 12.  
×
×
 • Create New...