Jump to content

Отворен клуб  ·  47 члана, чланова

Klub umetnika

О овом Клубу

Klub umetnika je mesto gde će umetnici iz svih krajeva podeljeni na mnoga različita zanimanja i sa širokom lepezom starosti pronaći inspiraciju i teme za svoje stvaralaštvo. Mnogostrukost pruža inspirativno zajedništvo i interesantan dijalog na osnovu rada članova. Cilj kluba je da se ojača mreža među članovima, umetnicima koji učestvuju sa fokusom na doprinosu u umetnosti i kulturi. Klub je nastao iz želje da se predstave postojeći članovi umetnici i stigne do šire publike. Kako članstvo i mreža rastu, tako će se razvijati umetnička scena i u klubu umetnika. Umetnost je zajednički naziv za umetničke forme, kao što su slikarstvo, skulptura, crtež i grafika. Tokom 1900 ih. termin je proširen sa novim i mešovitim medijima i tako postao opšti termin za slikarstvo, vajarstvo, crtež, grafiku, fotografiju, kombinovani medij, performanse, dešavanja, intermedij, vrste elektronskih slika i pojedine vrste rukotvorina. Klub umetnika obuhvata i podteme koje proučavaju vizuelnih umetnosti mnoge oblike i umetnost širom sveta. Takođe uključuje umetničke teorijske teme, ikonografske teme, i mnogo više. Stručnjaci za modu, kustosi i dizajneri, kao i univerziteti i muzeji imaju svoju kategoriju ovde. Grafika i crtež i fotografija takođe imaju svoju kategoriju ovde. Početnici imaju priliku da eksperimentišu, i doprinesu komad umetnosti. Dobrodošli!
 1. Шта је ново у овом клубу?
 2. cekaj cekaj ko je ovo?
 3. Нашао сам неке песме из балавих дана. Неке су просто урнебесне! Видите да л' бар неки стих може да се пробере! 1. песма, нисам им давао неке посебне наслове Pogled beše dovoljan taj, Da iz srca moga otopi se led, Čemerni život stopi se u raj, A dani slađi neg' mleko i med. Inspiracija moja nepresušna ti si, U biću svakom vidim lik tvoj, Plašim se da l' nestvarna nisi, Jer ništavan onda biće život moj. Prići ti ne mogu i neću, Ne bi bila kakvu ja znam, Pokvariću tvoju i svoju sreću, Bezbolnije je dok snivam sam.
 4. Који си ти мацан био још тад!
 5. Само за Аурора инспирисано цртежима Ван Гога
 6. Ево још понеки Дралетов урадак....
 7. Trenutno mi je samo akusticna gitara tu, ali cim mi stigne el nazad - snimam se. (nemam mikrofon za akustaru kvalitetan)
 8. Ne smejmo se I moj snimak je prilično nedovršen i na prvu, drugu loptu Ali iz potrebe da se snimam i pokazujem...priznajem Slobodno postavi i ne brini!
 9. Jel ovde ok da okacim kako sviram gitaru? Ali pod 2 uslova 1. Nemojte da mi se smejete. 2. Nemojte da mi trazite odstetu za nanesen emotivni bol dok ste me slusali. Eto... ako moze pridruzujem se i kacim, cim uhvatim vremena da snimim.
 10. Postavite svoje radove, slike, poeziju, snimke. Učestvujte
 11.  

×
×
 • Креирај ново...