Jump to content
  • entries
    5
  • коментара
    3
  • прегледâ
    21834

Извор који не пресушује!


Биљана

705 прегледâ

Библија, књига која је преведена на скоро сваки језик на свијету, коју данас има скоро свако хришћанско домаћинство! Књига које је читана и од оних који нису хришћани! Са разлогом је то......Библија је неисцрпан извор са којег се душа напаја! Неисцрпан извор инспирације! Колико је само пјесника пронашло инспирацију између редова ове свете књиге! А тек сликара!!!

Библија је сва некако као саткана! Све је савршено уклопљено у њене нити! Гледајући појединачно, сваки чворић сатканог је савршено обрађен и уклопљен баш ондје гдје треба бити, да би цјелина била најсавршенији рад који постоји!

Библија је заиста неисцрпан извор инспирације! Ту су одговори на свако постављено питање! Ту се налазе све мудрости овога свијета! Нема ни једне мудрости која је изречена, а да је у Библији нема или да није у Библији споменута!

Мали чвор те цјелине су псалми! Колико се само љепоте налази између тих редова! Колико само љубави! Колико само инспирације за најузвишенија дјела која за циљ имају само једно, да славе Господа! То су молитве које буде из духовне учмалости, које и најхладније људско срце, отапају! То су молитве на које је немогуће бити равнодушан! Оне покрећу!

"Пошкропи ме исопом, и очистићу се; умиј ме, и бићу бјељи од снијега" (Пс. 51,7)

buljaga.jpg

биљка исоп

0 Коментара


Recommended Comments

Нема коментара за приказ.

Guest
Додај коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...