Jump to content
  • entries
    24
  • коментара
    16
  • прегледâ
    44365

Брате мииили православни


МАРКО Мaленчић

737 прегледâ

Другог дана хип-хоп фестивала СВИ КАО ЈЕДАН је био наступ који је обележио сва три дана фестивала. Наступао је Ђус са својим 93фу посадом. Њих 30-ак се постројише на бини, градећи култ репера Ђуса. Том приликом је дотични представљао свој нови албум. И извео је на бину го-го плесачицу, крајње оскудно одевену која се до краја получасовнога наступа претворила у стриптизету са врло дегутантним перформансом у којем су јој помагали чланови 93фу посаде- са све инсценирањем полног односа на начин на које рубрике ДАБЛ ПЕНЕТРЕЈШН на порно сајтовима имају више укуса- ако се уопште мође тако и рећи. У публици је било много младих, чак и до 15-ак година. За ди џеј пултом је био DJ Кобаз. Доказ перверзности тог перформанса еј то што се тај клип може наћи на тјубу. Ред, не Ју.

Но још већи проблем је што Паја Кобаз, а смем да се кладим и чланови 93фу посаде, не подржавају геј параду- сматрајући гејевима вирусом- како је некада сам Милош Павловић- Паја Кобаз писао.

Ови патријархално васпитани момци, на челу са Пајом- који је као организатор могао у сваком тренутку да фејдер свог микспулта стави на нулу док се го-го стриптизета не скине са бине- бркају лончиће. Последњи пут када сам проверио на Богословском факултету- то што су они промовисали НИСУ традиционалне вредности.

Све и да узмемо да су гејеви „вирус“- у случају распадања светости брака и српске породице гејеви нису узрок тога, већ последица. Последица баш ето и тог њиховог односа према жени, и деци (овослучајно у публици). Последица њихових дела одбране патријархалних, традиционалних и каквих већ све не вредности. То што је овде прототип мушкарчине да пребије жену никако није узрок распадања породице. Узрок су то проклети гејеви! И папа и запад и масони и Ал-каида. Никако нисмо ми сами.

И сада, да би се приказали као браниоци отачаства- они су изразито против геј параде. То је крајње лицемерје. То није ни родољубље, ни хришћанство. Они само мисле да су православни. Православље не позива на насиље. Жао ми је што морам да их разочарам. Онај Јевреј Исус Христос, оснивач те религије, (да,да! Био је Јевреј- веровали или не, драги браниоци образа и поноса српства) је рекао да се Царство Божије на силу осваја. Није рекао НАМЕЋЕ. Као што би они да наметну своје виђење и схватање породице по сваку цену. То им се, пак, може и опростити- нису они читали Библију. А и зашто би- тај Исус је ионако био столар и Јевреј. Није пекао ракију и био Србин. Стога они и нису православни. Они су обични славославни хришћани; хришћани којима се религијски систем свео на једногодишњи крканлук- у најбољем случају свечани ручак или вечеру- у народу прозвану „крсна слава“.

Драги моји лицемери. Пардон, славославци. У случају да се ове године деси геј прада неће се десити у априлу. Нема везе- Београд је романтичан и у јесен. Ако би да браните светост породице или чега већ, зна се шта вам је чинити. Узмите за руку своју драгу и изведите је тај дан у шетњу. Браните те ваше вредности тиме, а не палицама и разбијањем града. Штоно вели премијер Дачић Кацину: ми смо ипак део Европе. И ма колико вам се нешто не свиђало то није разлог да ломите град. А посебно људе. За то вас нико није овластио а, Боже правде, нити ће.

Марко Маленчић

студент ПраБоФ-а

0 Коментара


Recommended Comments

Нема коментара за приказ.

Guest
Додај коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...