Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Muramasa

Члан
 • Број садржаја

  6325
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

7 Followers

О Muramasa

 • Ранг
  Far Righ
 • Рођендан 02/06/92

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

24827 profile views
 1. Muramasa - ZRULOG

  Nekad su se koristili stručni izrazi tipa debil, imbecil, idiot. Onda su uveli retardiran kao politički korektan, kao usporen, zakašnjen. Pa onda ograničen, a sada su ga još dodatno uvili u oblande sa "sa posebnim potrebama", a i to polako dpbija posprdnu konotaciju. Šta će biti sledeći oblanda izraz?
 2. Muramasa - ZRULOG

  Moja politička nekorektnost nije namenjena njima, nego dušebrižnicima koji bi da se nađu uvređeni za njih.
 3. Muramasa - ZRULOG

  Ali bi okinula izliv dusebriznicke patetike i virtue signalling-a.
 4. Muramasa - ZRULOG

  Da je došla AleksandraV, ladno bih joj postavio potato meme ili bih svratio na /pol da vidim da li se nešto bolje zakuvalo.
 5. Muramasa - ZRULOG

  Ni kultur marksista neće reći da su izmišljene zamenice politička korektnost, nego će da izmisli oblandu koja lepo zvuči.
 6. Muramasa - ZRULOG

  Može kad hoćeš, jer ja na političku korektnost i socijalističko smeće nikada neću pristati.
 7. Ne priznajem jevrejskog stolara za boga, niti Dušanove potomke za vlast. Ja sam anarho-kapitalista i moj ideal je da imam svoj samovlasni posed još i veći od Dorćola. Kod mene dileri neće ići pod mač, jer je čast poginuti od čelične lepotice kao što je moja, nego će se to rešavati zarđalim pajserom.
 8. Muramasa - ZRULOG

  Sad sam tek video da je Mladen banovan i još uvek ne mogu da utvrdim zašto, niti ću se mnogo u to udubljivati. Na prepodobnu patetiku sam navikao, ali od levičarske mi se još uvek povraća i potpuno mi je svejedno kada ću se pridružiti Mladenu i koliko ljudi treba da iznerviram da bi se to desilo.
 9. Zato muškarac treba da bude sposoban da zaradi za oboje, dok ona ne može i dok je dete premalo da bi ona mogla da se vrati u radnu snagu i roditelji da pripomognu, a ne očekivati bilo šta od države, ili od poslodavca. Država je parazit, a poslodavac ne zapošljava nikoga zato što ga voli, nego zato što ima ekonomski interes od veštine koju zaposleni poseduje.
×