Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Драган_Петровић

Члан
 • Број садржаја

  778
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Follower

О Драган_Петровић

 • Ранг
  Наш човек
 • Рођендан 09/13/79

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

3267 profile views
 1. http://hronograf.net/2017/10/12/sanu-borkinja-psiholoskinja-vojnikinja-sekretarka-gramaticki-nepravilne/ http://www.isj-sanu.rs/rubrike/odluke-odbora/103/2015/03/11/jezik-rodne-ravnopravnosti.html
 2. "Скандал" са преносом сексуалних сцена на отварању 51. Битефа

  Па ја бих могао, рецимо да уринирам са свог балкона по случајуним пролазницима, да то назовем перформанс и да многи схвате тај мој умјетнички изражај..... осим оних попишаних.
 3. "Скандал" са преносом сексуалних сцена на отварању 51. Битефа

  Другим ријечима умјетност је један врло растегљив појам...
 4. "Скандал" са преносом сексуалних сцена на отварању 51. Битефа

  Стварно ми није јасно да ви не видите умјетност у томе када мушкарац мушкарцу изврши ректални преглед тако софистицираним органом као што је језик. Ем драма добија тотално другу димензију, ем је са медицинске стране оправдано. Ако мало боље сагледате ситуацију из једног другог угла, а не само из тог вашег квази побожног, разумјећете да је сва творевина Божија предивна и да чак и мушки анус може да буде један битан детаљ модерне драме. Шта више, око истог би се могла написати посебна седмодневна представа која би исказала један умјетнички поглед на тему стварања.
 5. Питајте Администрацију

  Добио сам одговор на другој адреси. [emoji5]
 6. Питајте Администрацију

  Јел не важе стари налози на црква.нет?
 7. Људи Божији ја не знам да ли бих плакао или бих се смијао. Ма ово се не дешава. Ово није могуће.....
 8. Država plaća 80.000 dinara botove za pisanje komentara! Ovo je krunski dokaz!

  Мора да је све истина оно што пишу. Још сам контузован како ме је дотични поткачио ономад тако да има логике да је крив. Јесте, ево бубрези се јављају. Значи ја мислим да су чак и умањили цифру коју зарађује јер ко онако поткачава сигурно је професионалац у свом послу. Јооооој још ме болу крста. Све му сад наплатите..... и због мене.
 9. Е ту смо опет дошли у ћорсокак. Давно је требало рјешавати такве ствари. Сад имамо проту мисионара а знамо да смо ту прејаки.
 10. Прота ће да изволи показати са којом је намјером ушао у парове. Мислим да се неће показати као паметан потез што се њега тиче али не бих да трчим пред руду. Моја опаска је више била у правцу што је човјеку немогуће Богу је могуће. Мислим да је Бог довољно способан да кроз овакву накарадну емисији призове себи бар једну страдалу душу која све то посматра. Проти ни у сну нисам импутирао такве божанске способности.
 11. Приговори Христу а не мени брате. Сједио је и он са грешницима а псалам си буквализовао до прснућа мозга. Као да си био у љуљацима скоро.
 12. Чудни су путеви Господњи. Ко зна шта може из овога да се изроди макар за једну душу испред екрана.
 13. Вјечан ти спомен оче Гаврило. Бог нека те награди за твоју вјеру и животни труд.
×