Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

GeniusAtWork

Члан
 • Број садржаја

  8598
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  3

GeniusAtWork last won the day on Септембар 2 2015

GeniusAtWork had the most liked content!

О GeniusAtWork

 • Ранг
  Домаћи плаћеник и страни издајник!
 • Рођендан 04/16/77

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Ниш
 • Интересовање :
  ;-)

Contact Methods

 • Skype
  vlada77k
 • Instagram
  https://www.instagram.com/vladimir_krstic/?hl=sr

Recent Profile Visitors

30692 profile views
 1. Јок, питао сам те ако је једини циљ поседовања нукл. оружја употреба истог или претња употребом (твоје речи), зашто Израел има нукл. оружје? Нити прете било коме, нити ће га употребити. Чак и покушавају да сакрију да га имају. И у чему је тачно иранска власт гора од Слобе? Зато што поштују шеријат? Хбг, исламска земља, то су њихови закони. Наказни и накарадни свакако, али то их не чини лудацима...за разлику од С. Кореје, рецимо. Зашто они да немају атомке? Ако уопште и постоји тај програм и није још једна измишљотина као са Ираком.
 2. Шта ће Израелу нуклеарно оружје ако неће да га употреби и да њим прети? Никада нису јавно признали да га имају, али је јавна тајна да имају бар пар десетина оперативних нуклеарних бојевих глава.
 3. Svanuo je novi dan, noć je gotova, prošao je san; Jutarnja kafa, upaljen TV, na programu akcija...negativce tepa Žan-Klod Van Dam. Kad god si sam, ti nisi sam, jer i kada si sam... Sa tobom je Žan-Klod Van Dam!! Kada te je blam, kad osećaš sram, uvek se seti... Sa tobom je Žan-Klod Van Dam!! Njemu pištolj ne treba, pesnice brze ko kugla, Nož ti dok izvadiš, on razbiće ti vugla; Zloća sto i više on po filmu ucmeka, na kraju ga uvek čeka Dobra riba neka. Kad god si sam, ti nisi sam, jer i kada si sam... Sa tobom je Žan-Klod Van Dam!! Kada te je blam, kad osećaš sram, uvek se seti... Sa tobom je Žan-Klod Van Dam!!
 4. Саудијска Арабија је највећи спонзор исламског тероризма на планети. А плус је држава где се људима секу главе због враџбина и каменују жене због прељубе.
 5. Ма опуштено бре То је Сара Пејлин, претпостављам? Видим да ми позната однегде.
 6. Па на њу сам и мислио...горњи ред, друга слева
 7. Друга лево горе је лујка према којој Мирољуб Петровић делује као Иво Андрић.
 8. Na Zapadu se živi kao za vreme Tita

  Стандард за време Тита је био углавном заснован на бесповратним кредитима које смо добијали због стратешки важног положаја у времену Хладног рата. Тачно је да смо живели доста боље од свих осталих комунистичких држава, привреда је радила, али стандард нам никад није био ни близу западног. А то време је оставило и доста тога ужасно лошег што нам и данас жестоко загорчава живот (ослањање на државу, партократија, корупција, итд.). Нажалост, пропустили смо прилику за нормалну транзицију које су извршиле остале комунистичке земље. Поубијали смо се као мајмуни. А пошто смо били пар копља испред њих, сад бисмо били вероватно изнад Пољске и Чешке, рецимо. Али ето, 2017. и ми смо дно Европе.
×