GeniusAtWork

Члан
 • Content count

  7151
 • Joined

 • Last visited

О GeniusAtWork

 • Ранг
  Домаћи плаћеник и страни издајник!
 • Рођендан 16.04.1977.

Contact Methods

 • Skype
  vlada77k

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Ниш

Recent Profile Visitors

24265 profile views
 1. Ја их не видим. То "на било који начин" може да значи било шта, не можеш да докажеш да позива на насиље. И у коментарима на овај видео што је Акви поставио он каже да је немогуће спречити родитеље да "индоктринирају своју децу" (његове речи) и да се против тога треба "борити образовањем".
 2. Само мала исправка: Рудолф Хес, Хитлерова десна рука, и Рудолф Хес, заповедник Аушвица, су две различите особе. Исто се изговарају, различито се пишу Овај први у суштини није одговоран ни за шта јер је још '41 побегао у Енглеску, где је покушао да склопи мир са Енглезима, и тамо је провео остатак рата у затвору.
 3. Пре 74 године почела је најкрвавија битка у историји - битка за Стаљинград. линк Битка је почела масивним немачким бомбардовањем током којег су погинуле десетине хиљада становника Стаљинграда. 23. августа 1942. увече град је горео таквом жестином да је при светлости пламена било могуће читати књигу на раздаљини од 20 километара од града. Само тог првог дана на град је бачено бомби чија тонажа би била еквивалент половини атомске бомбе бачене на Хирошиму. Битка је трајала све до фебруара '43 и завршила се совјетском победом која се обично сматра прекретницом Другог светског рата. Укупни губици су били близу два милиона људи - око 850 хиљада немачких и војника осталих Сила Осовине и око 1,2 милиона совјетских војника. Уништена је потпуно немачка Шеста Армија и близу 100 хиљада немачких војника је заробљено, укључујући и команданта, фелдмаршала Фридриха Паулуса који је прекршио директно Хитлерово наређење да се бори до задњег човека да би спасао своју преживелу војску.
 4. Џими Хендрикс, Ерик Клептон, Стиви Реј Вон, Дејвид Гилмор, Слеш, Вангелис, Едвард Ван Хејлен, Битлси, Металика (после су ваљда уписали неку музичку школу, ако се не варам)...ок, претерао сам са оним 90%, али и ови су поприлично значајни и познати. Да не буде забуне: уопште не мислим да формално образовање није битно, само сам написао да не мора увек бити нужно повезано са нечијим успехом и талентом.
 5. Не знам на шта тачно мислиш са овим читањем са листа, али ако говориш о нотном запису: једно 90% музичара који се сматрају рок легендама никад нису научили да читају ноте, нити су имали неко формално музичко образовање у време када су почињали да се баве музиком.
 6. Владан има 44, тако му бар пише на профилу
 7. Поклонила им Индија 2004. због блиских веза између њих и ЦЕРНа, пошто је велики број индијских научника радио тамо од самог оснивања института '70 и неке.
 8. Штета што ово ремек-дело не можемо да прочитамо до краја
 9. Нећу да започињем офтопик, али да ли ти стварно мислиш да сви проблеми друштва могу да се свале на једног човека и на тренутни акроним на власти? Да ли мислиш да ту нема нечег много дубљег, што траје много дуже од СНСа, тебе, мене, или било кога на форуму; и да зато овакве идеје о црно-белој стварности и кривици која може да се локализује без проблема "тамо негде", да би човек био миран, не пију баш воду? У постеру има истине, али далеко од тога да је само то што је аутор замислио једини и главни узрок.
 10. Џивџани су баш упорни. Писали су на Reddit форуму, на делу где се дају правни савети, о Радуловићевом дугу. Ево преписке: Линк