Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

GeniusAtWork

Члан
 • Content count

  8439
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

GeniusAtWork last won the day on Септембар 2 2015

GeniusAtWork had the most liked content!

О GeniusAtWork

 • Ранг
  Домаћи плаћеник и страни издајник!
 • Рођендан 04/16/77

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Ниш

Contact Methods

 • Skype
  vlada77k

Recent Profile Visitors

30125 profile views
 1. Зато што су проценили да не могу да ратују са две велике силе истовремено, а Немци су им били много ближа и директнија претња од СССР. А иначе Енглези и Французи су били два пута од '39 па до Барбаросе на корак од рата са Стаљином. Прво је Черчил хтео да пошаље трупе преко Финске и да одатле нападне Русију (он је имао пуно умоболних планова које на срећу нико није узимао озбиљно), а онда су разматрали да из британских база у Сирији авионима бомбардују совјетска нафтна поља у Кавказу (иста она због којих су Немци водили битку за Стаљинград), зато што је СССР испоручивао Немцима нафту и остале сировине иако је УК спроводила блокаду Немачке од почетка напада на Пољску.
 2. Кратка скала су УК и САД, дугачка скала смо ми и највећи део осталих земаља... Линк
 3. Зовемо. Билион је у српском управо хиљаду милијарди (1012).
 4. Поента је да се оваквим "вестима" само даје публицитет неким потпуно анонимним ликовима, који се из досаде, троловања, или већ чега замлаћују оваквим глупостима. Нити било кога занима његов "дизајн" (који свако може да одради у Илустратору за максимално 5 минута), нити је ово било каква званична иницијатива за промену заставе и државних симбола. А неки су се напалили као да је ово у најмању руку ушло у Скупштину и чека се да се изгласа сваког транутка...
 5. Срећа да су се на време откачили од ауторитарне и тиранске ЕУ !
 6. Ако ја осмислим нови изглед заставе, јел ће да се објави као важна вест по интернетима?
 7. Или још боље да идемо ваздуплоховима, онда нам неће требати никакви путеви!
 8. Никада овако добре рампе нисмо имали!
 9. Из моје перспективе, ја стојим а рампе се крећу. Зато ћу кад дођем на рампу - тј. она дође до мене - ја оглобити њих за прекорачење брзине! #kako se brzo obogatiti u Srbiji!
 10. Од социјалне навигације до социјалне правде је само један корак!
 11. Да, мислио је да је прави непријатељ био СССР. Али за разлику од њега који је само гунђао, Черчил је стварно планирао да започне Трећи светски рат чим се други заврши. Да западни савезници наоружају пар стотина хиљада немачких војника и да заједно са њима нападну Русију. На срећу, нико у савезничкој команди није подржао такве умоболне планове.
 12. Генерал Џорџ Патон, легендарни херој 2. св рата, је пар пута био на ивици да ликвидира америчке војнике који су патили од тзв. combat fatigue, или ти психичких проблема који настају учествовањем у рату. Кад год би видео неког у војној болници ко нема физичке повреде, одмах би се машио за пиштољ да ликвидира 'кукавицу'. На крају мислим и да је избачен из активне службе управо због таквог понашања. Разлог је то што је психички стрес због ратовања сматрао "јеврејском измишљотином"
 13. Не знам на шта мислиш конкретно. Цела прича му је да једино што у Србији вреди су девет највећих предузетника "за које у јавности постоје предрасуде да су шуровали са властима", а да су радници '91 изабрали рат уместо реформи (неко их је питао?), да су раднички синдикати кочничари "реформи" (прва ствар која ми је привукла пажњу) и да 38.000 у КГ није мало "јер је општепознато да смо ми дно дна и да су наши радници познати као размажени, ево питајте Словаке". А и ово да нам не треба наоружање му је исто глупо. Не ради се о томе да смо ми мали и сиромашни и да нас зато нико неће напасти, него о томе да постоји блоковска подела и да ми морамо да одаберемо где ћемо. ОК, ако не купимо руско наоружање, куповаћемо америчко, али приче о томе да нама то ништа не треба (као да нас неко нешто пита) су за децу. Једино што је погодио је да субвенције не ваљају како се овде спроводе и да непостојање правне државе отежава пословање. Само не контам како он мисли да се нешто промени са ставом који он заступа.