Добро дошли на Живе Речи Утехе

62af87b658a0499c818723abb72a2556.png

Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,

молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате. 

Преузмите нашу апликацију на Google Play

Преузмите нашу апликацију на iTunes

 

GeniusAtWork

Члан
 • Content count

  7841
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

О GeniusAtWork

 • Ранг
  Домаћи плаћеник и страни издајник!
 • Рођендан 04/16/77

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Ниш

Contact Methods

 • Skype
  vlada77k

Recent Profile Visitors

29034 profile views
 1. Само што он то не тврди - да је свачији примарни доживљај да је земља по којој хода равна и да нам се чини да се Сунце, Месец и звезде окрећу око Земље - него хоће да докаже да то јесте тачно. Да Земља јесте равна и да се изнад ње налази купола, а да су Сунце и Месец неки мали рефлектори који се крећу тик изнад нас унутар те куполе. И као доказ за своју причу штанцује гомилу бизарних и урнебесних линкова и клипова ван сваке памети, а за које кад му се образложи зашто нису тачни он се прави луд и наставља потпуно исту причу. Те две ствари нису баш исте. Осим наравно ако не тролује намерно, што је скоро сигурно овде случај
 2. Један пример од јуче који можда најбоље до сад говори у каквом је стању ова држава: Propusti u obezbeđenju na Kupu Koraća po nalogu beogradskog MUP-a Обратити пажњу на ово: ...а поготову на ово:
 3. Другим речима, ако се Јанковић и Јеремић не договоре ми ћемо да избацимо свог кандидата и тиме Вучићеву победу у првом кругу учинимо још извеснијом, јер ће наш кандидат - који нема ни теоријске шансе да нешто уради - сигурно одвући један део гласова оних који би гласали за једног од ове двојице.
 4. То овај Тетра баца црну магију па се појављују двојници на теми
 5. Huey Lewis & The News - I Want A New Drug, 1984 Ray Parker Jr, Ghostbusters - 1984 А ево их и заједно:
 6. Stavros Logarides - City of Violets, 1975 Vangelis, Chariots of Fire - 1981
 7. Немаш појма. Месец и Сунце су настали када су Јавана и Ниена узели задње плодове Телпериона и Лаурелина, које су уништили Моргот и Унголијант, и од њих створили оно што данас називамо Месецом и Сунцем, јер у супротном Земља би била мрачна и осветљена само звездама.
 8. "ДЈБ, то сам ја!". Одакле ли ми је позната оваква логика
 9. Нажалост, следи нам Вучко изгледа. Сад чак и да се опозиција уједини иза некога - као што неће - нема реалне шансе у другом кругу, ако уопште и дође до другог круга.
 10. Зар ниси до малочас писао да ванземаљци не постоје, да нико никад није летео у свемир и да нема ничега ван свода? Где су онда те планете и њихови лидери са којима се овај сусрео?
 11. Може бити да је нека игра у питању, само не видим који би разлог имали за таква сплеткарења. Најмоћнији су и даље у земљи, АВ је и даље најпопуларнији политичар. Опозиција је гомила идиота који још увек не разумеју ни зашто су опозиција, а камоли да имају неки план и стратегију да руше СНС. Не прети им опасност од никога. Мени пре ово мирише на тешку сујету код тешко болесних људи за које је смисао живота боравак на власти и пљачкање до изнемоглости. Нема ничег логичнијег него да се покољу међусобно око те исте власти чим осете да онај други хоће цео колач за себе...
 12. Ако би били и парламентарни избори, то би били четврти такви избори за пет година. Што је много, много је...
 13. Опасно звучи као он. Оно, преподобан и неписмен, против пинк православаца, и тако то...