Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

RYLAH

АДМИНИСТРАТОР
 • Број садржаја

  15081
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  57

RYLAH last won the day on Октобар 20

RYLAH had the most liked content!

О RYLAH

 • Ранг
  Oh fishy fishy fishy fish!

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

58431 profile views
 1. Zemlja je ipak ravna ploca?

  Ја истражио. Не знам дал сам вам причао, али сам се бавио астралним пројекцијама раније. И тако, кад изађем из тела свог путем астралне пројекције, ја се винем горе у небо. И после неба има и друго небо. Оно је исто ко ово наше небо, само што није плаво, него је розе боје. Е, кад прођеш то небо розе боје, онда се дигнеш у свемир. И видиш и сателите и ракете и метеоре и оне тајне летелице што их људи праве али не пријављују. И кад се довољно високо дигнеш у свемир, видиш да Земља заправо није равна, него је закљривљена на ободима. Као тањир. Е, тако вода остаје унутра. Немате ви појма!
 2. Muramasa - ZRULOG

  Немој сад да избегаваш одговор. Можемо и на то твоје да се вратимо кад коначно одговориш. Ко год да овде помисли да каже да нешто пара треба да се сиротињи, одмах се скочи на њега/њу да су социјалисти, комуњаре, да оће да краду од вас, итд. Да ли су земље са пореским стопама које су међу највишима на свету, са прогресивним стопама пореза, са огромним социјалним давањима, са бесплатним школством, здравством, државним пензијама, великим радничким правима, јаким синдикатима, минималцима који су гарантовани и изузетно високи... Социјалистичке или нису? Питање је врло просто, молио бих за одговор, не знам у чему је проблем.
 3. Muramasa - ZRULOG

  Пусти сад та пророчанства, Мурамаса. Покушавамо да установимо дал су земље са високим порезима и огромним социјакним давањима, бесплатним школством и здравством, и разним подстицајима друге врсте које се плаћају из државне касе социјалистичке или не.
 4. Muramasa - ZRULOG

  ОК, ајд ми онда ти објасни шта су социјалистичке земље ако не оне у којима се спроводе социјалистичке мере расподеле, велика социјална давања, радници заштићени ко бели медведи, велика јавна потрошња, огромни порези, посебно корпоративни порези, дају се џабе куће радницима, бесплатно школство и здравство и слично. Ја сам од тебе лично овде слушао да је то социјализам кад ти неко узима паре и расподељује их после другима. А замисли да ти узимају као у скандинавским земљама, то је онда социјализам на н-ти степен. Зато ми ти објасни који су тачно критеријуми дал је нека земља социјалистичка ил није? Ал немој да опет, по ко зна који пут буде да се ради о твом личном осећају. На овој табели, Косово испред Србије, Италије, Словачке, Тајланда, Мађарске, Црне Горе... Паметноме доста. Поред тога, Швецка изузетно лоше оцењена у областима величине јавне потрошње и пореских оптерећења, тржишта рада (то су у преводу права радника и њихова организованост). Не знам да ли си гледао и по ставкама или си само нашао неку табелу где је приказано да Шведска има слободно тржиште и то ставио. Као кад си ми малопре у прилог томе да Норвешка није социјалистичка цитирао ХДИ индекс, који са тиме везе нема.
 5. Muramasa - ZRULOG

  Такое брате, ево кажем ти из прве руке, по Норвешкој празни рафови. Жене се проституишу за чарапе. Наравно да немају, све је већ било објашњено кад је постављен онај линк. Наравно, без одговора тада, па се после пар дана тај аргумент понављао. Како су слободне са највишим пореским стопама на свету и ненормално високим социјалним давањима? Сећаш се? Порез=крађа=социјализам=општи хаос и анархија, спремам пушке, недам свое? Шта би са тим? И сећаш се онога о великим социјалним давањима, расподели и крађи преко прогресивне стопе опорезивања и великих корпоративних пореза? То је социјализам 1/1, читао ја од тебе овде сто пута, како сад није социјализам? Није ваљда да ниси знао о чему причаш па се сад вадиш? Ил можда да ипак поново седнеш и мало боље то проучиш?
 6. Muramasa - ZRULOG

  Па од вас сам овде вазда слушао како толики ниво социјализма и давања сиротињи доводи до општег колапса. Ено на оном линку што је скоро неко од вас постављао пише да је Шведска већ изгубљена у социјализму, криминалу, дегенерацији и имигрантима (и да то треба да се спречи за остатак Европе), а вазда за Норвешку причате како је зло од земље социјалистичке и да им није нафте, ништа не би било. Да не причам колко скачете на њихову пореску политику. Ај се сад договорите, дал је социјалистичка земља она која толико издваја на социјална давања и има велике порезе за богате, или није? Мислим, безвезе сад и теби да вадим цитате, рачунам да макар ти памтиш шта си све и кад причао.
 7. Muramasa - ZRULOG

  Мислиш на Шведску или Норвешку можда? Баш ми се скоро кума јавила, каже да морају увече да иду по паркинзима и срчу бензин на црево из других кола, толика криза код њих. Каже већ почела и овако да га пије, толико се навикла на укус. А деца чоколаду могу само да сањају.
 8. Muramasa - ZRULOG

  То можда код вас буржуја. У церачком гетоу си морао или да убијаш или да будеш убијен. Празни рафови, беда, сиротиња, редови за храну... Мука, моја Бранка, мука! И после зашто мрзи социјализам... Сећа се свега и не може ни да заборави ни да опрости!
 9. Muramasa - ZRULOG

  Опет си помешао ТВ, Интернет и стварност. Ти причаш о периоду санкција, кад ниси могао да памтиш било шта, јер си и даље дефекацију вршио у пелене. Не само да си преспојио стварност и Интернет, него се и закопаваш и даље
 10. Muramasa - ZRULOG

  Па ти стварно појма немаш о чему причаш Преспојио си жице, мнемоник, није било никаквих редова пред бомбардовање. Било је редова за време бомбардовања, али само за цигарете, и то искључиво домаће. Стране цигарете си могао да купиш ако си имао паре. Кажем ја да реалан живот мешате са ТВ-ом или оним што вам нека незналица проспе по Интернету. То је узрок свега даље.
 11. Muramasa - ZRULOG

  И после опет правио чистке неподобних. Као комунисти код нас. Тотално за пример. Сад видим што волиш самоуправљање.
 12. Muramasa - ZRULOG

  Да, сећаш се редова кад си имао годину дана Не само да си самурај, него си и мнемоник тотални И то је све био социјализам Брате, мени овако забавно, мого бих до сутра да читам ове твоје бисере. Само настави, молим те
 13. Muramasa - ZRULOG

  Али ти социјализам у животу ниси видео, као што ниси имао ни приватну својину до пре годину дана, али те то не смета да дречиш и тражиш ПРААААВААА. Прави мали југословенски самоуправљач
×