Добро дошли на Живе Речи Утехе

62af87b658a0499c818723abb72a2556.png

Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,

молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате. 

Преузмите нашу апликацију на Google Play

Преузмите нашу апликацију на iTunes

 

RYLAH

АДМИНИСТРАТОР
 • Content count

  14399
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

О RYLAH

 • Ранг
  Oh fishy fishy fishy fish!

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Recent Profile Visitors

55429 profile views
 1. Troje poslanika Dosta je bilo napustilo klub i pokret; Radulović: Srce im nije u DJB Tanjug | 20. 02. 2017 - 12:10h 13:02h Troje poslanika Dosta je bilo napustilo je danas poslaničku grupu tog pokreta i sam pokret, u kome, kažu, ne postoje demokratske procedure i čija je uloga u presudnom izbornom ciklusu marginalizovana. Foto: V. Lalić / RAS SrbijaPoslanička grupa Dosta je bilo Pokret su napustili Jovan Jovanović, Aleksandra Čabraja i Sonja Pavlović. Jovanović je na konferenciji za novinare u parlamentu rekao da su se na taj težak korak odlučili kada se ispostavilo da su uzaludna sva nastojanja da se DJB utemelji na principima demokratije i transparentnosti, za koje se rukovodstvo, kako kaže, deklarativno zalaže. Propuštena je, kaže, prilika da se DJB profiliše u političku partiju zasnovanu na demokratskim principima i da se nametne kao neprikosnovena alternativa sadašnjoj vlasti. - Uvereni smo da veliki deo članstva i simpatizera pokreta deli ovakvo mišljenje - rekao je Jovanović i dodao da se ignoriše mišljenje članstva i odugovlači sa donošenjem odluke o tome kako će DJB nastupiti na predstojećim predsedničkim izborima. Na konferenciji nisu bila dozvoljena novinarska pitanja, a Jovanović je najavio da će se u narednim danima ponovo obratiti javnosti i izneti stav u vezi sa predsedničkim izborima. On je rekao da će taj stav biti iznet nakon konsultacija sa onim članovima i simpatizerima DJB koji će slediti primer troje poslanika koji su napustili pokret. Radulović: Kome srce nije u DJB, ne treba da truje DJB zbog toga Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović napisao je na svom Tviter nalogu da je tokom vikenda taj pokret napustilo nekoliko funkcionera "kojima srce nije u DJB, već na drugom mestu" i da im pokret želi sve najbolje. "Kome srce nije u DJB, ne treba da truje DJB zbog toga. Treba da ode tamo gde mu je srce i da svoj doprinos. Trovanje nije doprinos", naveo je Radulović na Tviteru. On je naveo i da su krajem prošle sednice i tokom vikenda predstavnici DJB-a održali sastanke i dogovorili strategiju, koju će objaviti sutra, dok će sve odluke o izborima doneti na Skupštini stranke 4. marta. http://www.blic.rs/vesti/politika/troje-poslanika-dosta-je-bilo-napustilo-klub-i-pokret-radulovic-srce-im-nije-u-djb/m8r8qhp
 2. Немој неко Вељу Абрамовића да ми дира! Угледан човек, научник! Теслолог!
 3. Ал ипак нису шибицари. Ево саће неко да нам објасни што је то мудро и позитивно и добро за Србију и како то није исто ко код свих осталих странака. Радуле ће да напише весео твит о томе како су се блатоиди преселили и на Интернете и фалсификују све, хехе! Пу блатоиди, хаха!
 4. @Tetragrammaton Порука обрисана. Имај границе у троловању, и по ко зна који пут: пробај да будеш интересантан макар, ил се растајемо.
 5. @Tetragrammaton Много си лош трол. Овде се добри тролови трпе, чак имају и своју функцију, ал ово што ти радиш је некреативно и глупо. Али... Другари са теме, да ли ви имате жељу да и даље причате са тролом, или да предузимамо мере? Мени не смета све док је на овој једној теми а ви га трпите, ал морам да знам.
 6. Потруди се да будеш мало креативнији, ако си већ дошао да торлујеш. Овако глупе тролове бришемо.
 7. Коментар са Вукајлије: Koji insepsn, udjem na Vucicev klip na jutjubu, i izleti mi Jeremicev baner ispod.
 8. Овај задњи кадар је отприлике трол онога ко је правио ову рекламу, јер отприлике значи да ни један ни други пилот заправо не возе авион.
 9. Био је у Вучићевој Влади. Директно су саботирали преузимање Савског венца. Праве циркус у Скупштини. Незналице су какве још нисмо имали. Бламирају се по друштвеним мрежама. Председник покрета прави странку са дикаторским статутом. Председник странке је порески криминалац у САД. Председник странке није тужио новине које су му изнеле документа за то. Потпредседник странке, професор на економском факултету, редовно се бламира социјалистичким идејама и врхунским незнањем (рецимо оно око коцкарница и ПДВ-а што сам горе поменуо). Као "доказ за изборну крађу", они праве тупаве графиконе пуне нетачних података и глупости. Праве секташку атмосферу по Интернетима, мрзе свакога ко им се успротиви. ПРедседник странке редовно се бреца на новинаре угледних гласила јер се усуђују да пишу лоше о њему. У скупштинском клубу седе пријатељи и кумови Вође, астролози и слични "експерти" за све и свашта... Да не идем даље, свако ко чита ову тему може да прати о каквој се скупини ради. Не знам шта више људи треба да ураде да сконтате колико су промашени.
 10. Батали више то троловање, нема потребе. Показао си кад се опустиш да можеш да будеш фин и занимљив сагорворник. Једини разлог из ког си и даље овде је што само чекамо кад ћеш ту другу страну да кренеш да показујеш стално, а троловски не.ебичарски алтер его да оде у заслужену пензију.
 11. Мислим да не би, не само у Србији, него ни било где у свету. Јер док није постојало система у финансирању културе, док је све зависило од личне иницијативе богатих појединаца, истина је да су направљена грандиозна дела у свим сегментима културе, али она су пре била изузетак него правило. Остатак културе је чинила банална ласцивна забава, за коју су и Курсаџије појам. А тако је било у целом свету. Што се данашњег стања тиче, можда би пар стотина највећих установа културе преживело, али без системског приступа култура, као грана која не иде на најниће пориве најширих народних маса, не би преживела. Да ли би преживело било шта у Србији поред Великог брата, парова, Фарме, Гранда, Пинка и целе те треш културе да није на државним јаслама? Не верујем да би било другачије и свуда у свету. Јесте да имаш Бил Гејца и сличне, али они нису довољни да се не затвори градски музеј у Бојзију, држава Ајдахо, или дечје позориште у некој припиздини. То су и историјске чињенице.