Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ако пишете ауторске текстове на богословске теме, песме, есеје, приче...

пошаљите нам на urednik(@)pouke.org и ми ћемо то објавити на насловној страници сајта

-Владимир-

Члан
 • Content count

  4671
 • Joined

 • Last visited

О -Владимир-

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан 01/28/80

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Recent Profile Visitors

20797 profile views
 1. Што ће рећи да су чак 70% посто мушкараца који су из неког разлога сумњали у верност своје партнерке били у криву. Врло позитивно, ако тако гледамо.
 2. На страну ко с ким спава, главни проблем је што се плашимо крста и бежимо од њега. И мислимо да је могуће спасти се а да га никад не понесемо.
 3. Текст је патетичан до бола. Толико да га је тешко читати. "На испраћају уз војне почасти говорио је и партнер убијеног полицајца. Заиста, морате бити или без срца или толики хомофоб па да вас његов говор не дирне до суза." А да не помињем како писац бесрамно смешта мртве људе ,који не могу да се бране, у свој табор.
 4. Само немојте више да уређејете.
 5. Мислиш, непосредно после НАТО бомбардовања, отимања Косова и ентничког чишћења које је уследило после уласка ЕУ војске на територију истог ? Да, заиста, пуцало се од одушевљења. Постојала је знатна доза неповерења у народу, за које се запад није претерано (ако уопште) трудио да развеје. Јефтиније је и лакше плаћати овакве ликове. С једне стране, ако прође прође, а с друге, имаш неко оправдање пред шефовима на шта трошиш новац за промоцију европских вредности.
 6. Битан је сталан притисак. Да се овакви типови стално врте по ТВу док људима не постане нормално и прихваћено.
 7. Где су тарабе, ограде неке ? Како се ви људи не покољете око међе, није ми јасно. Још кад нека живуљка пређе у комшијино и направи штету...
 8. Слушаш стомак. Чим осетиш да ти се желудац диже, знаш.
 9. Базди на политичку коректност на километар. Огадили су ми Хајнекен.
 10. Слажем се. Шта онда рећи за Ауроров успутни коментар око кога се дигла страшна прашина довољна да се испишу силне странице. Као да је највећи проблем данашњег друштва.
 11. Имаш линк за вест ?
 12. Јесте, али сморио ме тај став да против било чега да си, од геј параде па до пихтијаде за време поста, да је то из зависти.
 13. Мислим, иста фора која се провлачи у оба случаја. Људи не воле хомосексуалце јер би и они радо ступили у хомосексуалне односе али не могу због срамота и зато мрзе отворене гејеве. Мислим да је људски карактер компликованији. Овако по теби испада да је у случају оца коме смета што му ћерка често мења мушкарце, то зато што је љубоморан што он не може да има секс са њом.