Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ако пишете ауторске текстове на богословске теме, песме, есеје, приче...

пошаљите нам на urednik(@)pouke.org и ми ћемо то објавити на насловној страници сајта

-Владимир-

Члан
 • Content count

  4624
 • Joined

 • Last visited

О -Владимир-

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан 01/28/80

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Recent Profile Visitors

20618 profile views
 1. Хитлер у четвртом разреду основне школе. Први ред одозго, тачно у средини.
 2. Брате, кад попијеш кафу у кафићу, оставиш конобару бакшиш, иако ниси обавезан, јер он од тога живи, а кад треба свештенику помоћи, ако нешто минимално наплати, одмах је попови лопови, пошто Христос ових дана, и слично. Вино за причешће и одржавање цркве поп треба сам да плаћа из свог џепа јер Христос је себе дао бесплатно. Па, мислим, следите ви Христа, раздајте имање сиромашнима па онда замерајте свештеницима. Каже свети Павле, не завезуј уста волу који врше , и ја то поштујем.
 3. Кажем , све по мери. Кад људи почну да гледају на свештенике као на своје слуге којима је обавеза да се жртвују и који ионако ништа у животу не раде а не као на браћу у Христу и пастире, шта друго ?
 4. Ех да је само једна баба у питању. Ово је, по мени, добар начин да се мало ограничи број имена, јер цена је стварно симболична. Овако ће људи давати имена само оних до којих им је стварно стало, а не типа, кад је џабе да ставим сваког кога знам. Глупо је да тражимо жртву од свештеника, да троши своје време и енергију и моли се за наше вољене, а да ми не дамо ништа. А што се тиче причешћа, што се рече Р2Д2, ни то није бесплатно, и ако би сви били толико неосетљиви да нико не би хтео да новчано помогне свештенику, у реду би било и причешће наплаћивати. Све по мери.
 5. Ожењени ? Сад и на мушкарце насрћу ? Ето шта нам је глобализација донела. Чујеш ли Парадоксологија шта је феминизам направио ?
 6. Није баш тако али има истине. Примећујем да су овде питбулови малтене најпопуларнији кућни љубимци. Што је једна добар показатељ да се људи плаше једни других, јер се питбул не купује због лепоте или умиљатости.
 7. Рече ти једном приликом. Дивим се његовом самопоуздању.
 8. Нисам. Човек је развалио. Значи, РАЗВАЛИО. Гарант се после емисије ове две потукле око њега. Мада им је било узалуд, јер онако кул лик не би био ни са једном од њих две.
 9. Мех.. Што ви предузимачи нисте остали у Србији да предузимате, него сте се разбежали по Америкама па сад продајете памет. На муци се познају јунаци. Видиш како се овај човек труди и бори, остао у Србији да овде гради будућност. Нама да помаже, а не Америма. Хвала му.
 10. На Христа треба да се угледамо, не на мајмуне. То је неко моје скромно мишљење. Да то радимо не би нам требали разни -изми.
 11. Можда је најбоље да се правимо да нема зле крви, да се сви волимо и да само треба исправити пар цртица и зареза. Бар смо ми имали такав брак, не би нам био први пут.
 12. Од Бугара нисмо ни примили православље да би га се због њих одрицали. А aко ћемо да будемо браћа са римокатолицима, нису довољна само теологисања, већ пре свега дела љубави. Јер, неповерење се гомилало вековима, не без разлог, и не само код нас Срба.