Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

-Владимир-

Члан
 • Број садржаја

  4714
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О -Владимир-

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан 01/28/80

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Recent Profile Visitors

21138 profile views
 1. Где би им био крај данас да су имали зид .
 2. Фотографије лепотица из харема иранског шаха. http://xubux.com/articles/nasseredin-shah-and-his-84-wives.html
 3. И механички и социјални конструкт у исто време.
 4. , све,све али Словенци, па још слика Кекеца. Ово је нека спрдња гарант.
 5. Vučić: Mislim da sam pravi čovek za rešavanje pitanja Kosova

  С обзиром да је НАТО имао војску на терену и могао да ухапси и пошаље у Хаг било кога у БИХ, не могу да се ваде на тај аргумент. А реалност је да не знају шта да раде са Босном па држе статус кво и надају се да ће проблем сам да се реши.
 6. Трамп је дошао, јер је било време за Трампа. Да није дошао сада, дошао би ускоро неки други, зато што је време зрело за њега. Проблем је што су либерали толико офуцали епитет расисте или нацисте, називајући тако све који не мисле као они, да кад сад неког назовеш нацистом можеш да очекујеш само благи осмејак. Једноставно, људима се смучило. А либерали и даље инсистирају на томе и не капирају да то више не пролази. Да поновим меме који је убо тачно у центар.
 7. Vučić: Mislim da sam pravi čovek za rešavanje pitanja Kosova

  Емоције, традиција и све остало на страну, чињеница је да је република Косово настала убијањем, отмицама, силовањем и протеривањем Срба и уништавањем њихове имовине и културног наслеђа, и да не само да за те злочине нико није осуђен, већ и виновници и организатори злочина учествују у власти те државе. Тако да, ако би Србија признала Косово, не само да би се одрекла великог дела своје територије, што је и најмање зло, него би амнестирала акт тероризма над својим граћанима и на својој територији и јавно признала да им не гарантује ни безбедност нити испуњење било каквих права. После тога Вучић може да набави 100 мигова, џаба му је.
 8. Generacija Z najkonzervativnija posle Drugog svetskog rata

  Ти бар припадаш негде. Ја сам ни тамо ни вамо, ни небо ни земља, ни исток ни запад, осуђен да вечито лутам између икса и миленијалаца.
 9. Црна хроника те демантује. Има пуно типова који смеју. А и они који не смеју ће пре или касније смети, ако упорно практикујеш своју слободу говора над њима.
 10. Да, не може да се казни законски, јасно ми је. Као што не може да се казни кад теби неко на улици покаже прст. Али и даље је безобразлук и неваспитање. Плус што можеш да очекујеш да ће кад тад неко да реагује на те твоје легалне активности нелегалним.
 11. Мммм... не. Као и да палиш заставу САД. Једно је уважаваш слободу говора, друго је да трпиш мангупирање.
 12. Hitlerov govor u Rajhstagu povodom napada na Jugoslaviju

  На кога ме то подсећа.
 13. Hitlerov govor u Rajhstagu povodom napada na Jugoslaviju

  Није у питању ослањање на срећу. И Хитлер и његови генерали су дебело подценили способности Црвене армије. Једноставно, сматрали су да им против Руса срећа неће требати, јер нема шансе да не успеју.Један леп видео о нападу Немаца на Русију, кога занима.
×