Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

-Владимир-

Члан
 • Content count

  4707
 • Joined

 • Last visited

О -Владимир-

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан 01/28/80

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Recent Profile Visitors

20967 profile views
 1. Идиоти. Нормално је да им Пепси неће купити рецепт, то би била страшна антиреклама. Ако Пепси краде рецепт од Кока Коле то значи да и сами мисле да је бољи и ни једна реклама им више не би помогла, могу одмах да ставе катанац. Требали су да оду код Кинеза, они би једва дочекали да плагирају кока колу.
 2. Зато што нису умели да направе добар тенк, ма колико то теби чудно звучало. Панзер 3 је био одличан тенк кад се појавио. Покретљив, добро оклопљен, за то време добро наоружан, и изузетно поуздан, са тада револуционарном куполом са 3 члана. Мана, превише узак прстен куполе, због чега је била ограничена могућност унапређења наоружања. На његовој шасији је настао легендарни СтуГ 3. Панзер 4 је по свему, сем по ширини прстена куполе, био лошије дизајниран тенк од тројке, у почетку наручиван од војске више као услуга Крупу. После фиаска панзера 3, остао је једина алтернатива. Мана, застарели тип вешања, због чега је било отежано унапређење тенка тежим наоружањем и оклопом. Тигар је имао гомилу мана. У ствари сем топа и донекле оклопа скоро све. Превише компликован( могао је да се херметички затвори и креће под водом, није описан случај да је икад употребљен на тај начин), и захтевао је ужасно много одржавања. Кад је и оклоп престао да буде неприкосновен, није више било разлога да се производи. Додуше кажу да је био изузетно лак за вожњу . Пантер је био одличан скоро у свему, сем у механизму за пренос сила мотора. Био је дизајниран за много лакши тенк, и то лоше, због журбе да се што пре заврши. При агресивној вожњи је лако страдао а био јако компликован за мењање. Т 34 је био као Југо. Нити јак, нити поуздан али јефтин и завршава посао.
 3. Да не спамујемо тему, може да се покрене друга, али реално, Тигар је имао мане у дизајну. Да је био толико добар, не би прекинули производњу након само 2 године.
 4. Жена може бити и из села али тенк мора бити из Немачке.
 5. Врло, врло опасан начин размишљања. Онда овима са ф и д, једино остају да оружјем узму оно што сматрају да им припада, и побију "привилеговане" који их угњетавају, и спречавају их да напредују, пошто је већ поштен рад узалудан. Што би рекао господин Стинг, i don't subscribe to this point of view.
 6. У праву си. Не "творити" молитву. Молити се Богу треба, из душе. Без очекивања неких.
 7. А кад ти неког повредиш, како то решити ?
 8. Зар нису малобројни потомци мисије светог Томе у Индији, који су се одржали упркос свим притисцима, признати као део Православне Цркве ? Мислим да јесу. Са уделом од 2,3 % укупне популације. Исто као што ће да схвати да треба да пређе у Ислам или било коју другу религију. Види шта му одговара и шта му се чини истинитим .Ако у месту где живи има свештеника само једне од тих религија, избор може да му буде још и лакши. Али коме је више дато, више ће се од њега и тражити.
 9. Биће ми довољно да престанем да правим глупости и стварам главобољу и себи и другима.
 10. Остави моје име, да ми Господ да памет. Хвала.
 11. Ако ми нисмо бирали, неко од наших предака јесте. Као што су многи од предака данашњих муслимана бирали уместо њих да одбаце Христа. Као што је Адам уместо нас бирао да загризе забрањено воће. То је, на пример, као када би имао Мику који ради по цео дан и Перу који цео дан виси по кафанама. Исто тако би могли генерацију касније да кажемо, ово је неправедно, Зашто Микини унуци уживају у луксузу а Перини су сиромашни. И једни и други могу да промене свој свој начин живота набоље или нагоре али се ,захваљујући својим прецима, налазе на различитим стартним позицијама. У Индију је ишао да мисионари један од Апостола, људи који су лично видели Христа док је ходао по земљи, у Србију није, па се упркос томе хришћанство у Индији није примило . Да ли је онда неправедно што се просечан Србин рађа као православац а просечан Индус не ? Не мислим. То није само по себи дошло, већ је резултат великог труда и жртве многобројних српских владара и светих отаца, понајвише светог Саве .
 12. Мислио сам на попове курваре. Заиста не знам ни једног. Додуше, и промискуитетни хетеросексуалци су реткост. Знао сам једног давно, док сам био на факсу, мада се можда и он више хвалио него што је реално имао жена. И сад знам једног који покушава да буде али му не иде баш. Ја стварно не знам где ви налазите све те људе.
 13. Који на пример ? Ја ето не знам ни једног таквог . Било би лепо ако се чисти да са спомену имена, или ћемо на принципу: "тетка мог пашенога је чула од куме да је она видела њиховог попа да на велики петак једе сланину". Или да консултујемо Курир и Блиц ?
 14. Што ? Шта фали ? Уме да буде лепо. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/99/fe/a0/99fea018a7b78736e608b42d99a342b3--taxidermy-s.jpg